Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
kesta... pritariu lax'ui. o siaip tai kazkada komentavau tamstos darba del prastu moteru kuno proporciju, ziurau ka i mano komentarus neatkreipta demesio
"Some kind of frickin brainwashed cat from mars
with a sick idea of world domination"
Blyn ne nu jus man tokie ziaurus, kad zinokit rimtai outta words! Matot "geri" tik savo darbuose ir visada vaidinat baisiausius kritikus, nors patys kazi ar ka gero nupiestumet... Visada sugebat pasketchint ir suvaidint labai kietus... Gal reikejo man taip nestumt ant Arna`o, nes bent jau turejo humoro jausma... Gal eikit apsiskelbkit Da Vinciais visi ir kritikuokit...
Blyn ne nu jus man tokie ziaurus, kad zinokit rimtai outta words! Matot "geri" tik savo darbuose ir visada vaidinat baisiausius kritikus, nors patys kazi ar ka gero nupiestumet... Visada sugebat pasketchint ir suvaidint labai kietus... Gal reikejo man taip nestumt ant Arna`o, nes bent jau turejo humoro jausma... Gal eikit apsiskelbkit Da Vinciais visi ir kritikuokit...
Krc. Tai šiais laikais reikia piešt geriau už kažką, kad galėtum komentuot? Gal aš matau savam piešiny klaidas ir nededu belekur, belekada. Jei jau priėjom tokias mažvaikių pletkas, tai nupiešk geriau už mane ir atsiimsiu savo žodžius, k?
Labai atsiprasau, bet to ko norejote tikrai neisgirsite... Tie jusu sketch`ai ir seip juodi baltas "s" jau per gerkle... Nesitikek, kad pasakysiu "O_o kaip ispudinga, pone, LAX..., jus tikras genijus!" nes kaip visada matau tik pasiputima - "Ziurek koks mano darbas puikus"... Anyway girebiu planseta ir emuosi darbo, gerai priimsiu sita kvaila issuki...
Taip esu sakęs tik vieną kartą, ne tau ir netiesiogine forma. Kai pradėjau piešt jau žinojau, kad piešiu tik juodai/baltai, nes "nejaučiu" spalvų, ir jei tamstai ši spalvų skalė asocijuojasi tik su eskizais, tai ką padarysi. Anyway, konkurencija naudinga kokybei, tad bet kokiu atveju laimėsiu.
Comment