Na man labiausiai patiko tomos tai uz ja ir balsuoju XD
Teminiai Pradedančiųjų Piešimo Konkursai. Tradicinės spalvos(iki spalio 30d.)
Collapse
X
-
-
balsuoju už ironmaiden, nes nors ir prasta kokybė, bet po ankstyvo halloween party man patynka uniformos *U*
Hanano Toma* nesugalvoju jokių priekaištų, jėgiškas darbas :>
Blizgancioji žinoma pats geriausias XDD Hell yeah 3 balsai
Asutachan soliariuminė fėja ir skraidantys spalvoti katinai 4 the win, Miglė sako, kad patynka ^^*meluoju ^^👍 1Comment
-
Visus kam užkliuvo mergaitės veidas galiu pasakyt tiek, kad ir pačiai nepatiko, nes vis liedavos akys į skruostus ir vis taisiau ir nutaisiau..... Bent jau viskas kitas neblopgai gavos
O mano balsas atitanka Asutachan ;DDDD Liabai Gliazus Dalbelis
Comment
-
-
-
Comment
-
kaip sakoma jei pasiduodi taip greit vos paemi piestuka patariu tau viska mest. jei megsti piest reiskia megsti issukius tad turi stengtis daryti kol pavyks. zvigimas ar kiti pasiteisimai tik silpnuoliams jei megsti piest piesk tik tai kas duoda isukius o ne ta ka tik tai moki!!!!!!!!!!!! :T o jos tema nebuvo sunki tik tinginiu kruva buvo kurie tingejo ilgiau paraleist laiko prie piesinio ir taskasComment
-
kaip sakoma jei pasiduodi taip greit vos paemi piestuka patariu tau viska mest. jei megsti piest reiskia megsti issukius tad turi stengtis daryti kol pavyks. zvigimas ar kiti pasiteisimai tik silpnuoliams jei megsti piest piesk tik tai kas duoda isukius o ne ta ka tik tai moki!!!!!!!!!!!! :T o jos tema nebuvo sunki tik tinginiu kruva buvo kurie tingejo ilgiau paraleist laiko prie piesinio ir taskasComment
Comment