Na aš jau nuo konkurso paskelbimo bandau ką nors papeckiot, bet kad ir ką bepieščiau niekas nesigauna...
Teminiai Pradedančiųjų Piešimo Konkursai.Tema: Anime pasaulis (iki Rugsėjo 05 d.)
Collapse
X
-
Comment
-
Comment
-
O šis konkursas neturėjo baigtis like prieš mėnesi or smth.. I'm just wondering Jei jau visi taip nenoriai dalyvauja, manau reikėjo jau seniai stabdyti jį ir skelbti nauja temą
Edit sorry nepamačiau pakeistos pabaigos datos. Bet vistiek mano nuomonė nesikeičia.Comment
-
na ji bus kada pasibaigs ir matyt tedalyvaus 2 piesiniai as daugiau nebetesiu datos tad nesijaudinkComment
-
-
BALSAVIMAS PRASIDEDA
balsavimas 14 dienu xPPaskutinis pakeitimas nuo Asutachan; 2011-10-02, 19:46.Comment
-
Atiduodu balsą untold-picture vien dėl to, kad jos piešinyje yra veikėjų, na o Tiuomos (aš tave taip ir toliau vadinsiu xD) piešinyje tik namas-medis. Jūs aišku galit neskaityt, ignoruot mane, bet jeigu balsuoju tai ir nuomonę parašysiu Kas nelabai patiko: pasirodė per daug ''išlietas'' tas piešinys. Aš būčiau paėmus spalvotus pieštukus taip kaip Tiuoma. Abidvi turit po pliusą iš manęs, bet šį kart untold-picture padarė didesnį įspūdį.http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130👍 1Comment
-
Comment
-
Comment
Comment