Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Teminiai Pradedančiųjų Piešimo Konkursai.Tema: Demonai vs. Fėjos (iki Rugpjūčio 12d.)
Tiuoma, nu gražu: spalvinimas, piešimas, LIUKS. Akuma666, veidų keistos formos labai... Akys per didelės, o šiaip daugiau ir neturiu prie ko prikibt. Asutachan, nu man to čiuvo, 'demono' koja priekinė kažkokia per didelė. Na o šiaip nei prie spalvinimo, nei prie šešėlių kabintis negaliu. Blizgancioji, weird... Toks jausmas, kad demonas norėjo ją suvalgyt, o ne pagaut Ironmaiden, kokių Tu filmų prisižiūri, kad pas tave tokios mintys ? Su tuo žaliu sparnu tai sakau tiesiai šviesiai FAIL. Ir demono ranka jos plaukuose kažkaip keistai išpiešta.. Nu nžn. Lialia, sugalvojau ką piešt tik gal 3 ar 4 dienos prieš konkursą ir demoną padariau atmestinai. Drakonui tai su iltim kažkas neto... untold-picture, nepagaunu, bet tikrai gražus darbas. Violent-cat, veidai tikrai mieli, bet su kūnais dar reikia darbo.. Jeigu dar kalbant apie veidą, tai man kliūna merginos veido forma. Labai aptikti akių spalvinimas
Tiuoma +1
http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg Max parašo aukštis 130
untold-picture, nepagaunu, bet tikrai gražus darbas.
mintis buvo tokia kad ta feja turi seseli toki . na demoniska to nenoredama . kova tarp fejos ir jos seselio galim sakyt Hanano Toma: elfe miela bet gan purvinas jos veidas . o demonas tikrai sugadino vaizda na nelabai pavykes nupiest Akuma666: veido sonai erzina :/ bet to demono sypsenele priverte nusisypsot. Asutachan: man asmeniskai daugiausia cia matos darbo ideta. tad +1 Blizgancioji: veidas keistas o kunas labai sakalinis tokias plonas merginas vadinu klysakojom plauku ideja man patiko Ironmaiden: OOO GORE xD as zadejau irgi gore bet galvojau kad negalima . dabar sapnuosiu kosmarus su siuo demonu o_o Lialia: galva didesne uz kuna o ir kunas sakalinis >< drakonas patiko kaip ir tas skeptras Violent-cat: feja nesigavo gan :/ su veidu ir ranka bet demonas gan grazus
Paskutinis pakeitimas nuo untold-picture; 2011-08-13, 18:24.
Life is not about love its about what you want to do that wont waste it.
Uch... Vis tiek mano nick`ą ne taip parašė.... Nu bet ką padarysi DDDDDD
Labai daug gražių darbų, bet galų gale pasirinkau Asutachan. Balsas jai ;DDDDD
untold-picture, Užsitraukei mano sesės rustybę xDDDDDD Ji sakė, kad tai geriausias mano piešinys xDDDDDD Kolkas..... O su piešiniu dirbaus vos ne dvi savaites, nes norėjau gražiai nupiešt.... Be to viskas turi būti truputį murzina ir kruvina.... Čia juk karas... KARAAS!!!!
Paskutinis pakeitimas nuo toma; 2011-08-13, 21:24.
Uch... Vis tiek mano nick`ą ne taip parašė.... Nu bet ką padarysi DDDDDD
Labai daug gražių darbų, bet galų gale pasirinkau Asutachan. Balsas jai ;DDDDD
untold-picture, Užsitraukei mano sesės rustybę xDDDDDD Ji sakė, kad tai geriausias mano piešinys xDDDDDD Kolkas..... O su piešiniu dirbaus vos ne dvi savaites, nes norėjau gražiai nupiešt.... Be to viskas turi būti truputį murzina ir kruvina.... Čia juk karas... KARAAS!!!!
na mano brolis sake kad ir asutachan graziausias xD o mano blogiausias xD . na odos spalva nemurzina xD purvas ir kraujas murzina xD . na as piesiau tik kelias dienas xD .xD o jai nera ko pykti ji turi zinot kad ir koks tobulas yra piesinys nuolat atsiras geresnis xD
Life is not about love its about what you want to do that wont waste it.
Violent-cat: feja nesigavo gan :/ su veidu ir ranka bet demonas gan grazus
Autorius lialia
Violent-cat, veidai tikrai mieli, bet su kūnais dar reikia darbo.. Jeigu dar kalbant apie veidą, tai man kliūna merginos veido forma. Labai aptikti akių spalvinimas
Ačiū už atsiliepimus ir kritiką, tai padės man kitą kartą atsiųsti geresnį darbą.
O savo balsą aš atidaviau Hanano Toma*. Prisipažinsiu, jaučiu silpnybę tokioms švelnioms spalvoms ir scenoms.
Comment