Teminiai Pradedančiųjų Piešimo Konkursai. Tema: Pasaka(iki liepos 18d.)
Collapse
X
-
-
WOW kiek daug darbu... okay...
Denix2 - Patinka man tavo stilius... ne toks kur paziuri ir viskas matyt... cia 3 ar 4 kartus reik ziuret (o turedamas galvoj ziuret as turiu galvoj ne <3<3ziuret.... bet !!ZIURET!!) nu geras darbas ir idomus... seip us tave balsuot norejau nes tavo darbai tikrai geri... bet keliu veikeju darbai pasirode geresni...
LiaLia - Nu tavo raudonakepuraite visai nebloga... bet mano vote deja negavo nes na tiesiog (neimk i sirdi) nenusipelno... tavo stilius nera blogas, tik prie jo priprast reikia... bet man atrodo as prie jo nepriprasiu... bet seip sakau kad detaliu daug yra ir gerai padirbejai seip... Tikrai saunuole
RayYuka - Patiko tai pat... seip labai patiko tavo padaryti seseliai... seip istikruju mano galvoj pluduruojancios undineles su panasia cenzura atrodo ... nu seip gerai tik kelios smulkmenos kartais jos plaukai neturetu but raudoni ir tie plaukai as suprantu kad jie vandeni kyla i virsu... bet kaskaip negerai atrodo jie... na nzn gal dar tiesiog nemoki ju daryt... bet seip not bad
IronMaden - as sakau kad laimetu Alisa
Mapicy - na buciau uz tave balsaves vien tik del minties jeigu butu buve nuspalvinta ir jei nebutu tas senu rusisku filmuku stilius... F*** kaip neapkenciu tu Rusiku dalyku...
Asutachan - na tu ir Cere-chan man buvot labai didele problema... sunku buvo issirinkt nes vaje abu darbai labai geri... bet balsavau uz tave, nes na tu piesiai su dazais ir tau pavyko labai gerai ir seip paveiksliukas AWESOME... seip nemegstu tu blizganciu ir sviesiu dalyku, bet tavo piesinys tikrai vertas balo...
Untold-picture - tai pat paveiksliukas pakliunantis i top 3 ir seip gal netgi ir uz tave buciau bala atidaves nes darbas tai pat labai geras... bet tai jau buvo man per sviesu ir stuff...
Hellsing-lover - seip istikruju tas pats kaip untold-picture.. bet truksta cia man kasko tam piesinuki... nzn... negaliu paaiskint bet truksta...
Cere-chan - EPIC nu geras darbas...tikrai puikiai isreiksta emocija... ta deganti pilis vaizda tik pagrazina... ir seip labai puikiai padaryta.... bet balsa gavo Asutachan... na kompensuoju tai kad deviantarte tavo pic i fav idejau... nes jis tikrai mane nustebino smagiai...👍 1Comment
-
džiugu, kad gana nemažai darbų [bent jau kiek mano atmintis neša į praeitus konkursus], tik vat deja, įvairovės ne per daugiausiai. oh well. ir dabar įdomu pasidarė - o baltas vilkas kokioj nors pasakoj konkrečiai buvo ar čia tiesiog interpretacija?
ironmaden, man atrodo pas Cere-Chan ten dega ne pilis, o laivas...
Comment
-
Comment
-
vilkas buvo ios graziausiu lietuviu pasaku 1 dalies knygos. ten apie vilkui karalius pazadejo atiduot vilkui ka pirma pamatys jis jam nepasiseke nes pamate jauniausiaja dukra👍 1Comment
-
Urameshi, Iemon-dono!Comment
-
hehe, tik suabejočiau, ar tai grynai lietuvių pasaka, nes ar vokiečiai, ar rusai [berods rusai] tokią pačią turi, tik kad su žmogum, kuris ežio kailį nešiojo, nes prakeiktas buvo. not that I'm blaming you for anything. kita vertus, tie motyvai vis tiek eina per pasakas [kitoj rusų pasakoj princesė pabėga iš namų, nes turi tekėti už savo tėvo, o po to jau taip pat kaip Pelenė eina], tai tas "atiduosiu, ką pamatysiu pirmą" irgi gali būt iš tokių.Comment
-
tikrai daug darbų... o.O Nu ok prie esmės:
denix2 - net nežinau ką čia ir pasakius. Galbūt tas vilkas man labiau užneša į jautį kokį.. net nežinau, bet darbas tikrai neblogas...nepalyginsi su mano..
lialia - nusivyliau.
RayYuka - erm... kažkaip keistai ten tas žmogas pieštas.. Darbo prie rankų ir drabužių dėjimo nes truputį nukrypai nuo kūno... Bet šiaip gražu man patiko.
ironmaden - visų pirma tai į širdį nėmiau tavo komentaro nes pati žinau kad fail'as gavosi xD o antra tai: ammmmmmmmmmmmm........... nežinau ką ir pasakius apie tavo piešinį.
Mapicy - man labai slibino ir žmogaus veidų forma keista... Ir dar rankos kliūva.
Asutachan - raudonkepuraitė gražiai atrodo, bet vat nu nepyk vilkas atrodo tiesiog kaip juoda dėmė ir truputį gadina piešinį.. Nu tu kaip sakė ironmaden man ''neimk į širdį'' čia tik mano nuomonė xD Bet tikrai - damn gražus darbas.
untold-picture - truputį bijau tau ką nors sakyti, :hiding: bet galiu pasakyt, kad tie jos plaukai ore nu kažkaip atrodo kaip su želė sustatyti.... aaaa~ tik nepyk.... :still hiding:
Hellsing_lover - reikia darbo prie viso kūno ir spalvinimo. Fonas visai neblogai išėjo, bet tas medis šiek tiek kliūva.. Bet man patiko..
*Cere-Chan~ - va šitas man patiko tai už jį ir balsuoju.http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130👍 2Comment
-
Comment
-
http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130Comment
-
Comment
Comment