Teminiai Pradedančiųjų Piešimo Konkursai. Tema: Keistas padaras (iki birželio 27d.)

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • toma
    Šokoladoholikė

• 2010 03 16
    • 368

ironmaden, taip iseina, kad apsikeitem balsais Nepyk del krutines, bet as labai drovi mergaite
    Renata, kazkaip neradau as to padaro. Gal ten tos geltonos sypsenos?Bet siaip laaaabai patiko tos visos detales detaleles...
    SharinganDragon, tas kiskutis keista atauga man labai primena koki nors vaiduokli Bent is tolo
    untold-picture, neisizeisk, bet man tavo drakonas panasus i pyrageli su galva

Comment

• untold-picture
      Rimtas forumo narys

• 2010 07 19
      • 127

Autorius ironmaden
      nu ka...
      Ironamaden - Eik vaikas su tokiais piesinais uzaugsi...
      Renata - Nesupratau ka cia nupiesiai... bet uzskaitau nes padariai ziauriai detalu fona... o as kai ju nepiesiu tai man oho atrodo
      SharinganDragon - Tai pat nlb suprantu kas cia... matau kiski... ir is jo iseinanti rykli? nu nlb suprantu sito darbo... all thou looks good
      Tiuoma - nu ir pasirinkai darba kad is manes gautai balsa ane ... nuo vaikystes man toks paliktas mermaids megimas... o ir nupiesiai gerai... tik gal jau gal tu zvynu per daug... krutines dali as buciau zmogiska palikes (nu cia turbut mano perv/ect puse sneka )... todel mano balsas vistiek nuejo tau...
      untold-picture- o.O nepyk...as nzn kodel pats... bet tavo darbas mane prajuokino... bet ne del to kad jis lievas ar ka... tiesiog ta mintis kaskokia man juokinga...nzn ten drakonas? arklys?... krc mindfuck man jis geras tik galejai nuspalvint...
      na ten kazkas labiau i sliuza su drakono galva o spalvint bandziau bet nepatiko kaip isejo tad nespalvota palikau nes man geriau atrode o juokinga neturejo but nes norejau nupiest kazka netokio ka daugel nuobodziai piesia tad pabandziau idomiau ^^

Life is not about love its about what you want to do that wont waste it.

Comment

• CNightmare
        Naujokas
        • 2011 06 28
        • 9

ironmaden, labai graziai nupiesta, bet galetu buti nuspalvinta ir argi cia nekopijuota pusiau chimera? ;P
        Renata, pats piesinys man primena pokemonus . Fonas detaliau nupiestas nei pats "monstras".
        ShariganDragon, nieko nesuprantu, bet juk tokia ir tema... Islieti savo fantazijas ant popieriaus.
        Tiuoma, nu ka.... Viskas ziauriai (ir turiu omeny ziauuuuuuriai~) grazu.... Nu nebent su zvynukais biski padirbet +1
        untold-pcture Manau silpnausias darbas is visu situ, bet nenusimink... Visada yra laiko tobuleti
        Paskutinis pakeitimas nuo CNightmare; 2011-06-29, 00:55.

Comment

• ironmaden
          Bad good guy

• 2010 01 03
          • 102

DAMN it's a first time I get so much votes... O.O... I am shocked to my backbone

Comment

• denix2
            Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
            • 350

Na ką gi balsavimas baigtas...
            Nuoširdžiausi sveikinimai Tiuomai...su laimėjimu!

Laukiam naujos temos!
            “I reject your reality and substitute it for my own.”
            www.facebook.com/DenisO.art.

Comment

• lialia
              GD <3

• 2010 07 18
              • 383

Congrats Tiuoma. Tikėkimės nauja tema bus įdomi ir pritrauks daug dalyvių :3333
              http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
              Max parašo aukštis 130

Comment

Working...