Teminiai Pradedančiųjų Piešimo Konkursai.Tema: Figūra ornamentuose (iki gegužės 8 d.)

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Ausra
    ♥ Lantislt mergina! ♥

• 2010 02 10
    • 272

Buvo labai sunku apsispresti... Man labiausiai patiko SaMe-chan Renatos ir Tiuomos piešiniai.
    SaMe-chan, puikiai viskas suderinta darbas puikus, raštai žinoma orginaliai atrodo, bent jau mano akimis.
    Renata, man patiko gamtos elementai, tos šakos puikiai atrodė.
    Tiuoma, galiu tave pradžiuginti, gauni nuo manęs balsą! Taip nusprendžiau dėl Labai orginalių raštų, minties, kuri man labai labai patiko! Akmenys, sparnai, plaukai... viskas raštais tapo!
    Draugiškiausia BJD grupė Lietuvoje: https://www.facebook.com/groups/1441637029443527/

Comment

• UpDog
      Einu teisingu keliu xD

• 2010 10 25
      • 42

TheNewGuy +1. Piešinys su pasakojimu, taip jau man atrodo, krč idomiai nupiešta.

Comment

• Augis24
        AZ rėmėjas

• 2009 03 29
        • 767

Oho, įdomi tema ir gražūs darbai. Taigi, šiek tiek pakomentuosiu nuo savo pusės apie tuos darbus, kurie man labiausiai patiko ir ganėtinai buvo sunku išsirinkti u- kurį pabalsuot:
        SaMe-chan- gražus darbas, ganėtinai gražiai nupiešta mergina, jos veido mimika ir man patiko tie ornamentai dešinėje piešinio pusėje.
        Reito- labai detaliai ir gražiai nupieštas darbas, plius visos spalvos ir daugybė ornamentų. Galbūt tik nepatiko tas kampuotumas tos merginos.
        Renata- realistiškiausias piešinys iš visų, kad ir kiek smulkių klaidelių turėtu, vis tiek mano akį jis patraukė.
        ironmaden- na, o šis piešinys patraukė savo įdomumu ir figūrų skaičiumi, jei ne paslaptis, kiek ten jų yra? Nes niekaip nesuskaičiuoju, atrodo, lyg kas kart žiūrėdamas pamatyčiau vis naujai atsirandančią figūrą ar kokį veidą

O savo balsą atidaviau... SaMe-chan, nes jis man pasirodė pats "švelniausias" ir tuo man patiko labiausiai.

Comment

• ironmaden
          Bad good guy

• 2010 01 03
          • 102

Autorius Augis24
          jei ne paslaptis, kiek ten jų yra?
          jei gerai atsimenu 4 nu ta prasme ten be tu zmogeliu...

Comment

• Renata
            Meanie

• 2008 05 25
            • 715

Balsavimas kaip ir baigėsi, va. SeMe-chan nemiegok ant laurų :]
            AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• Kanda
              Rašytojas

• 2010 09 25
              • 236

Sveikinu laimėjus konkursą - SaMe-chan
              XDDDD

Laukiam naujos temos XDDD
              DA , tumblr :P

Comment

• SaMe-chan
                always online

• 2010 07 16
                • 81

Iš tikro labai faina, kad laimejau, bet atsisakau savo vietos, ir sakau, kad kas laimejo antraja vieta tas laimejo konkursa.
                Su mielu noru sukurciau tema sugalvociau viska, bet tiesiog negaliu, nes man sesija neturiu laiko, galva pilna mokslu ir nieko nespeju, darbas ir mokslai..
                ATSIPRASAU LABAI

+ + =

Comment

• Kanda
                  Rašytojas

• 2010 09 25
                  • 236

( Nieko baisaus manyciau - suprantam ) Na tada Tiuoma skelbiu nugaletoja XDDD. Tikiuosi sutinki priimti sias pareigas XD

PUIKUS DARBAS DDD

DA , tumblr :P

Comment

Working...