tai kiek jau darbu is viso yra? (jei galima noreciau suzinot nes idomu kazkaip xDDD)
Teminiai Pradedančiųjų Piešimo Konkursai.Tema: Figūra ornamentuose (iki gegužės 8 d.)
Collapse
X
-
visi geri.. visi darbai i tema... komentaru kas pas ka blogai ar gerai nedalinsiu nes pats lieviausia piesini nupiesiau... tai vienu zodziu geriausi darbai tai butu Same-chan ir TheNewGuy (vel ), bet as balsuoju uz Tiuoma... man sitas darbas labiausiai patiko ne del to kad jis geras bet del to kad jis man patinka... a ir Mapicy lol juokingas piesinys ....👍 2Comment
-
OHO.... Koks grožis... Njum gerai. Taigi piešiniai:
Same-chan - viskas taip puikiai tik tos panelės pečiai kažkaip nelabai limpa prie fono ir tų ornamentų. Bet tavo piešinys tikrai vienas iš geriausių.
Reito - labai gražu bet aš manau kad reikėjo tą figūrą labiau sutapatinti su fonu arba figūros drabužius kaip nors.
TheNewGuy - man pasirodė kad moteriškė perskelta per pusę taip kad viršutinė dalis tuoj iš ten išskris. Patiko plaukai ir šešėliai.
Renata - taip ir galvojau kad dalyvausi šitam konkurse, ir jeigu rimtai tai tikėjausi daugiau iš tavęs. Nu mane šiek tiek nuvylė jos kojos (pėdos srytyje), ranka per trumpa ir fonas šiek tiek nelabai pavykęs. (neįsižeisk) Patiko spalvos.
Pinokio - tokie darbai man patinka tik su ta violetine spalva.... hmmm... keistai atrodo. Nelabai stengtasi bet patiko akys ir galėjai normalų foną iš faktūrų uždėt. Būtų išėjęs labai geras darbelis.
meow - akys atrodo kreivai ir galva truputį atplyšus nuo kaklo ir dar plaukai man kimba, bet šiaip gražu.
Tiuoma - tikrai nustebino darbelis... Parinktas tinkamas fonas ir išlaikytas stilius... NICE.
Mapicy - fainas monstriukas bet vėl gi, kimbu prie fono. Nors ir nelabai supratau kas čia tokio bet mielas.
ironmaden - bene ilgiausiai žiūrėjau į šį darbą. Įžiūrėjau figūras ir tai viena siš originaliausių darbų.
Rinkausi tarp Same-chan ir ironmaden darbų. Vis dėl to spalvos man labiau prie širdies, todėl ir prabalsavau už Same-chan. Taigi visiems dalyviams linkiu sėkmės dalyvaujant ir laimint kituose konkursuose!http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130👍 5Comment
-
Kas būtent nuvylė pėdose, būtų įdomu sužinoti :] O ranka netrumpa, ji sutenkta, aš kaip lankininkė drįstu teigti, kad šitokia rankos išvaizda įmanoma :] Dėkui už nuomuonę :3
Pati rinkausi tarp Tiuomos ir Reito. Abu darbai išties man labai patiko (abiejų laaababi norėčiau ant savo sienos...:3) Balsavau už Reito, va. Labiau nesiplėsiu >.>👍 1Comment
-
Taigi , balsavau uz Tiuoma - tavo darbas man labiausiai patiko ... Labaj graziai buvo nupiestas piesinelis , tikraj atitinka tema ... Manau geraj , kad pasirinka tik viena spalva (juoda) , ziauriai patiko tie akmenys apacioje (jeigu ten isvis ankmenys) , atrodo kaip tikri xD ...Comment
-
OOO jau turiu 4 balsus O mano didziausias tikslas buvo 2 balsai Dekoju labai
MinaTo, tai tikrai akmenys Pirma tai turejo but tiesiog demes, bet veliau gavosi padarelis isauges is akmenu xD Siaip man paciai tie akmenys primena zirafos demes
Pati balsavau uz Same-chan, bet visi darbeliai labai laaabai grazus
👍 1Comment
-
Balsuoju uz SaMe-chan nes piesinys yra spalvotas ,ir cia pamaciau daug ivairiausiu ornamentu ,o ne seip kokiu geometriniu formu (pvz kaip pas mane) xD👍 1Comment
-
Manau geriausiai atrodantys ir detaliausi darbai yra Same-chan, Reito, ir TheNewGuy, mintis pati gera idomus darbas labai. Apskritai visi darbai KickAssina visi labai geri ir grazus, na bet savo balsa atiduodu Reito piesinukui. U ask why ? cuz it's frikin girl from project touhou, nera jis populiarus ir neturi daug gerbeju bet va as vienas is ju tai va tas ir pastumejo apsispresti :] Ironas tu nemenkink savo meno, krutai padarei uzskaitau tavo slykstynes kaip visalaika rockina, tik kad si karta be raumenu zodz thumbs up for ya too bro svarbiausiai sudalyvaut.Comment
Comment