Aglo, kažkuo kitoks todėl už jį ir balsuoju.
Piešimo konkursas: Fantastinis gyvunas Pusiau zmogus, pusiau gyvunas
Collapse
X
-
Savo balsą atidaviau už RayYuka. Jo piešinys, mano manymu, labiausiai atitinka temą ir šiaip gražiai žiūrisi (nepaisant to, kad kažkas toje pozoje atrodo netvarkoj).
Na ir porą žodžių apie kitus piešinius:
Renata: Iš tiesų įdomi idėja ir žiūrisi labai gražiai gražiai, tačiau kalbant apie "pusiau žmogus/pusiau gyvūnas" - iš gyvūno pusės čia ryškiausias yra tik snapas (čia snapas, taip?). Nuėmus jį gausime puošniai apsirėdžiusią mergičką ilgom ausim.
RayYuka: Gražus ir detalus piešinys. Temą atitinka tiesiog puikiai. Tik problema ta, kad jis stovi kaip iš medžio išdrožtas. Žinoma, turint sparnus, ragus ir nežinia kokį ilgą liemenį - galima sau leisti turėt bet kokią pozą...
-Aglo: Prisipažinsiu, vienintelė priežastis dėl kurios nebalsavau už šį piešinį yra ta, kad Nagos man yra nuobodžios :|
Kalbant apie piešinį, tai jis tikrai gerai nupaišytas (pavydžiu tokio sugebėjimo spalvint). Tik šiek tiek užkliuvo jos šonas ir kaklas. Turint omeny kokioj pozoj ji stovi, dešinysis "papas" turėtų būt labiau atkritęs į dešinę.
Reito: Pamatęs visus paveiksliukus šiame konkurse, pasijaučiau lyg su mėšlinais batais išengčiau ant auksu dengtų grindų... Man patinka mano piešinys, tačiau pažiūrėjus iš šono - jis neprilygsta kitiems šioje temoje. Galutinį smūgį smogė Kanda su savo piešiniu. Jeigu jis būtų įtrauktas į balsavimus, laimėtojas būtų akivaizdus.
Vis dėlto, ši tema paskatino dar labiau susiimti su piešimu.
P.S. Kadangi jau balsuot galima pačioje temoje, norėčiau paprašyti komentarus rašyti išsamesnius, o ne vieną žodį už ką balsuoji. Pažymėt kodėl balsuoji būtent už šitą dalyvį, o ne už kitą. Tai yra tik mano asmeninis prašymas, nes jau praeitame konkurse buvo šiek tiek apmaudu skaityti kelioliką postų vien su "+dalyviovardas".👍 1Comment
-
Na, kas tris savaites / mėnesį po nauja tema konkursui, jei konkursas tvarkingas ir jame dalyvauja, tai nematau jokios problemos, konkursus galima perkelti į subforumą Piešiniai. Vis tiek ateityje tas subforumas dar bus koreguojamas. Dabar tiesiog rekomenduoju tvarkingiau aprašyti patį konkursą ir jo pasirinktą temą. Galbūt apie prieš tai buvo diskutuojama gijoje Teminiai Pradedančiųjų Piešimo Konkursai. O aptarinėt kitą konkursą, taisykles ir kitas detales galima gal Teminiai Pradedančiųjų Piešimo Konkursai.
Update: Be to... turiu patarimą, konkurso terminui ir darbų pridavimui skirti tris savaites, o balsavimui savaitę. Taip gausis lygiai mėnuo.Comment
-
Sveikinu RayYuka!
Kas liečia konkurso...
Kadangi žadat daryti, kad konkursas vyktų visą mėnesį (3savaitės piešimui ir 1 savaitė balsavimui), tai ne geriau būtų temą paskelbti šiandien? Kaip tik šiandien yra mėnesio pirmoji diena. Siūlau konkursą skirstyt ne į 30 dienų tarpą, o mėnesiais. Viena tema tam tikram mėnesiui. Sekanti tema būtų Vasario mėnesio tema.
Vasaris turi šiek tiek mažiau dienų, nei kiti mėnesiai, tad laukimas iki sekmadienio tik sumažins mėnesio dienas.
Tad siūlau tokią sistemą:
Vasario konkursas:
1-a diena - temos paskelbimas. 20 diena - piešinių pridavimo "deadline'as". Nuo 21-os iki 27 dienos 11:59 nakties balsavimas. 28-a diena laimėtojo paskelbimas ir naujos temos galvojimas. Kovo 1-a diena - naujos temos paskelbimas. Ir tada ciklas kartojasi.👍 4Comment
-
Sveikinu RayYuka!
Kas liečia konkurso...
Kadangi žadat daryti, kad konkursas vyktų visą mėnesį (3savaitės piešimui ir 1 savaitė balsavimui), tai ne geriau būtų temą paskelbti šiandien? Kaip tik šiandien yra mėnesio pirmoji diena. Siūlau konkursą skirstyt ne į 30 dienų tarpą, o mėnesiais. Viena tema tam tikram mėnesiui. Sekanti tema būtų Vasario mėnesio tema.
Vasaris turi šiek tiek mažiau dienų, nei kiti mėnesiai, tad laukimas iki sekmadienio tik sumažins mėnesio dienas.
Tad siūlau tokią sistemą:
Vasario konkursas:
1-a diena - temos paskelbimas. 20 diena - piešinių pridavimo "deadline'as". Nuo 21-os iki 27 dienos 11:59 nakties balsavimas. 28-a diena laimėtojo paskelbimas ir naujos temos galvojimas. Kovo 1-a diena - naujos temos paskelbimas. Ir tada ciklas kartojasi.Comment
-
Siūliau balsavimui skirti savaitę, o ne vieną dieną.
Kas liečia piešimo/siuntimo laiko tarpo, tai būtų gerai jeigu apsispręstum pagaliau:
Kalbant apie "nesulaukimą"... Negalvok kad be šito konkurso aš daugiau neturiu ko veikti. Man paprasčiausiai norisi kad jis vyktų normaliai, o ne atmestinai. Kad būtų aišku, kaip viskas čia vyksta, būtų nustatyta tvarka ir nereikėtų vis kažkur pakampėmis ieškotis informacijos. Konkurso įspraudimas į mėnesius manau būtų pats tas. Jeigu klystu - prašau argumentuok.Comment
-
Siūliau balsavimui skirti savaitę, o ne vieną dieną.
Kas liečia piešimo/siuntimo laiko tarpo, tai būtų gerai jeigu apsispręstum pagaliau:
Savo praeitame poste siūliau remdamasis tavo ankstesniais žodžiais apie 3 savaites piešimui.
Kalbant apie "nesulaukimą"... Negalvok kad be šito konkurso aš daugiau neturiu ko veikti. Man paprasčiausiai norisi kad jis vyktų normaliai, o ne atmestinai. Kad būtų aišku, kaip viskas čia vyksta, būtų nustatyta tvarka ir nereikėtų vis kažkur pakampėmis ieškotis informacijos. Konkurso įspraudimas į mėnesius manau būtų pats tas. Jeigu klystu - prašau argumentuok.
Ir nereikia cia zysti kad i menesi netelpa. Nuo to niekas nepasikeicia.Comment
-
Slickas tą patį siūlė, tai patiko, dabar kažkas kitas taip pasakė, tai jau putoji. jeigu jau bet kuriuo atveju žadi daryt 3 savaites piešimui ir vieną balsavimui, tai kodėl gi nepadarius grynai mėnesio ribose? man asmeniškai kaip tik mažiau maišalynės būtų, nes juk ir nuo tų pačių svaaičių ne tiek daug skirtųsi. sutinku, vasaris trumpesnis mėnuo negu kiti, bet šiaip tai nėra didelis skirtumas, ar 30, ar 31 diena... galų gale - ir disciplinos daugiau įves, nes dabar kas vėluoja, kas ne, o tada bus aišku - tom ir tom dienom darbų siuntimas, tom ir tom balsavimas, kaip Reito ir siūlė.
o ir šiaip - negaliu žinot, kaip bus, bet gal pirma pabandyk sužinoti visų piešiančiųjų ir potencialiai dalyvaujančių nuomonę, kaip jiems geriau [ir taip, žinau, kad aš jiems nepriklausau], o ne muštruot pagal save.Urameshi, Iemon-dono!Comment
-
Slickas tą patį siūlė, tai patiko, dabar kažkas kitas taip pasakė, tai jau putoji. jeigu jau bet kuriuo atveju žadi daryt 3 savaites piešimui ir vieną balsavimui, tai kodėl gi nepadarius grynai mėnesio ribose? man asmeniškai kaip tik mažiau maišalynės būtų, nes juk ir nuo tų pačių svaaičių ne tiek daug skirtųsi. sutinku, vasaris trumpesnis mėnuo negu kiti, bet šiaip tai nėra didelis skirtumas, ar 30, ar 31 diena... galų gale - ir disciplinos daugiau įves, nes dabar kas vėluoja, kas ne, o tada bus aišku - tom ir tom dienom darbų siuntimas, tom ir tom balsavimas, kaip Reito ir siūlė.
o ir šiaip - negaliu žinot, kaip bus, bet gal pirma pabandyk sužinoti visų piešiančiųjų ir potencialiai dalyvaujančių nuomonę, kaip jiems geriau [ir taip, žinau, kad aš jiems nepriklausau], o ne muštruot pagal save.Comment
-
Na anksciau budavo viena savaite balsavimui- viena savaite piesimui. Paskui Dvi savaites piesimui- viena savaite balsavimui. Dabar bus (sorry praita karta susimaisiau) Tris savaites piesimui 1 savaite balsavimui. Iki dbr apart taves da nesu skaites priekaistu kad butu sugrusta lygiai i menesi (atsimenu ar tai 1 ar tai 2 konkursai buvo butent po 3 sav piesimo 1 sav balsavimo) ir niekas nieko nesake kad reikia grusti i menesi. Nelabai tame esmes yra vieni meniasiai turi 28 kiti 31 d. Tai ka pertraukas daromos tada. Atmestinumas Ha labai juokinga... Kaskaip visalaika graziai sudedama viskas. Dar jei kas veluoja (O taip buvo ne karta) pasakoma, kad iki velumos nzn kada gali bandyti arba pirmadienio ryte. Tad sorry jei neatsakingai dirbu organizuoju ir t.t.
Ir nereikia cia zysti kad i menesi netelpa. Nuo to niekas nepasikeicia.
Tai, kad iš pradžių konkursuose piešimui buvo skirta viena savaitė, o po to dvi ir galiausiai dabar trys rodo, kokie nepastovūs šie konkursai yra.
Dabar, kadangi nuspręsta daryti tris savaites pešimo ir vieną savaitę balsavimo, nematau priežasčių negrupuoti konkursų mėnesiais. Manau ne man vienam tokia sistema būtų žymiai patogesnė.
Kas liečia skirtingų mėnesių dienų skaičių:
Naują temą skelbti kiekvieno mėnesio pirmą dieną. Iki mėnesio galo likus 8d - įdėti balsavimą. Balsavimas truktų lygiai savaitę, kaip ir jau anksčiau rašiau - priešpaskutinės mėnesio dienos 23:59 valandos. Paskutinė mėnesio diena būtų palikta laimėtojo sveikinimui.
Kitas variantas - Balsavimą pradėti nustatytą kiekvieno mėnesio dieną. Pvz - 21-ą (piešimui bus skirta lygiai trys savaitės). Balsavimo laikotarpį galima daryti lygiai savaitę, t.y. iki 28 dienos. Tada liktų 2-3 dienos organizatoriams atsipūsti ir paruošti naują temą.
Beje, Kastetai, aš tikrai nesiekiu kažkaip "užstumt" ant tavęs. Bandau tik išreikšti savo nuomonę šiuo klausimu. Organizatorius esi tu, tad tavo valia spręsti kaip viską daryti. Vis dėlto patariu jeigu kažką darai - žiūrėk į tai profesionaliau, o nelaikyk kiekvieną tau nepatikusią idėją kaip puolimą, nukreiptą asmeniškai į tave. Relax and have fun, ckant.Comment
-
Siūlau skirti priekaištus nuo pasiūlymų. Aš nepriekaištavau kad yra blogai konkursus daryti ne pagal mėnesius, o tik pasiūliau kaip galimą variantą.
Tai, kad iš pradžių konkursuose piešimui buvo skirta viena savaitė, o po to dvi ir galiausiai dabar trys rodo, kokie nepastovūs šie konkursai yra.
Dabar, kadangi nuspręsta daryti tris savaites pešimo ir vieną savaitę balsavimo, nematau priežasčių negrupuoti konkursų mėnesiais. Manau ne man vienam tokia sistema būtų žymiai patogesnė.
Kas liečia skirtingų mėnesių dienų skaičių:
Naują temą skelbti kiekvieno mėnesio pirmą dieną. Iki mėnesio galo likus 8d - įdėti balsavimą. Balsavimas truktų lygiai savaitę, kaip ir jau anksčiau rašiau - priešpaskutinės mėnesio dienos 23:59 valandos. Paskutinė mėnesio diena būtų palikta laimėtojo sveikinimui.
Kitas variantas - Balsavimą pradėti nustatytą kiekvieno mėnesio dieną. Pvz - 21-ą (piešimui bus skirta lygiai trys savaitės). Balsavimo laikotarpį galima daryti lygiai savaitę, t.y. iki 28 dienos. Tada liktų 2-3 dienos organizatoriams atsipūsti ir paruošti naują temą.
Beje, Kastetai, aš tikrai nesiekiu kažkaip "užstumt" ant tavęs. Bandau tik išreikšti savo nuomonę šiuo klausimu. Organizatorius esi tu, tad tavo valia spręsti kaip viską daryti. Vis dėlto patariu jeigu kažką darai - žiūrėk į tai profesionaliau, o nelaikyk kiekvieną tau nepatikusią idėją kaip puolimą, nukreiptą asmeniškai į tave. Relax and have fun, ckant.
Tai bus piesimui ir siuntimui laikas nuo sendien iki 20d ir balsavimas nuo 21 iki 27 dienas. O toliau ziuresim kaip viskas bus...Comment
Comment