Atzymos taskas DD nr2
Teminiai Pradedančiųjų Piešimo Konkursai
Collapse
X
-
Saunuoliai!!!
Visi darbai labai grazus ir man buvo labai sunku apsispresti kam atiduoti savo balsa...
Bet po ilgu svarstymu nusprendziau balsuoti uz...
Ingrida
Nes tas suo ar vilkas vandenyje man pasirode labai mielasDraugiškiausia BJD grupė Lietuvoje: https://www.facebook.com/groups/1441637029443527/
Comment
-
Tai gal busi gera ir isvardinsi tas "klaidas", butu visgi idomu suzinot, jei ju jau tiek daug matai. Kiekis toks nes norejau piesti, ir del to tau maziausiai reiktu kabinetis ;] ... Kas perdu nusistatymas "pabreziant kad tu dar ir vaikinas" tipo jau cia retenybe kad bx gerai piesia? ;DDD juokini ;dDDDDDDD Fasian: practice makes perfect ;] zinoma nevisi tai suprantaComment
-
-
Beto, piesiau ir pagalvojau, jei kartai uzeina ikvepimas ir nupiesi ne viena o du ar net tris piesinius, tai juos taip pat siuskit man. Idesiu juos i vieno zmogaus "mini galerija" ir uz ja bus galima balsuoti. Ta prasme nebutinai vienas piesinuaks tegali buti, gali buti ir 2,3 ir 4.Comment
-
MAIMI ir FASIAN nugaletojai!!!!!!Kadangi sis konkursas uzsitese labai ilgai, balsu kaip ir pritruko, skelbiu Du nagletojus taiMaimi ir Fasian ))) Sveikinimai nugaletojamas! Butu malonu jei tarpusavyje apsitartumete ir isrinktumete viena nauja tema ))
Nepykit kad taip gavos, balsu trukumas.👍 2Comment
-
Nauja konkurso tema
Ačiū fasian
Taip, o naujoji tema bus: "Geriausi draugai/-ės" (ką jau piešite, tai čia jau jūsų fantazijai nurodyti, na svarbu, kad piešinys neįžeistų kitų, o šiaip manau čia daug ko galima prigalvoti XD ).
Piešiame nuo: šio pirmadienio iki kito pirmadienio. t.y nuo 2010-08-23 iki 2010-08-30
Visus piešinių link'us siųskite Benuliui.
Have funClick Below:
DEVIANTART ACCOUNT👍 1Comment
Comment