Samurai-desu! Noriu ir as pagaliau sudalyvaut
Teminiai Pradedančiųjų Piešimo Konkursai
Collapse
X
-
ech, tai cia man ir reik skelbt? Bendrai tai man atrode jog Wiliux tema skelbia paprastai.👍 1Comment
-
P.S. kas tas yokai? Pataisyta: katik perskaičiau kas tai yra ir manau geriau savo pabaisų sugalvosiu(jeigu galima), negu japaškų mitologija domėsiuos)Comment
-
parašyk geriau kad siūstų tau, arba kam kitam, nes aš ŽIAURIAI tyngiu kąbnors daryti (taippat ir piešti) taigi atsisakau savo prisiimtų pareigų ir perleidžiu jas kam tik norit(pirmenybė Benuliui)
P.S. kas tas yokai? Pataisyta: katik perskaičiau kas tai yra ir manau geriau savo pabaisų sugalvosiu(jeigu galima), negu japaškų mitologija domėsiuos)Comment
-
Ką tik suradau kelias minutes laisvo laiko pasižaist šia tema. Šiek tiek nusivyliau savimi. Pradėkim nuo to, kad pradžią dariau tušinuku, tad iškarto visos klaidos neišvengiamai lieka, nebent nuphotoshopinčiau kam neturiu visai laiko. Vėliau pamatęs, kad negaunu tokio rezultato kokio noriu paėmiau smagiausia savo priemonę tušą. Tačiau piešinukas gavosi pekrautas, grubus ir galų gale neužbaigtas. Taip pat bandžiau įkišt personažą į aplinką ir padaryt šiek tiek dinamiškesnį, tačiau ir čia failinau, aplinkas piešiu labai retai ir čia bandžiau eksperimentuot su plakatine plunksna ko pasekmėje ant šio nedidelio (A5) formato lapuko išsiliejo tušas vietomis, tai gal ir būtų kaip kada gražu kompoziciškai, bet čia man netiko. Pabaigoj aš tingėjau kažką daryt, nors pradžioj masčiau įterpt kokią ryškesnę spalvą, kad atsvertų balto popieriaus tuščias erdves, bet patingėjau ir nusprendžiau toliau daryt savo darbus prieš piešimą.
~10-15 minučių sketch'as "Yokai" tema:
👍 8Comment
-
Comment