Ok, tada kitas variantas yra, dauguma piešiančių vartotojų per savo kūryba gali pasikelt forumo reputaciją, tai parodo, jog jie aktyvūs, noriai dalyvauja temose ir pan. Dabar tam Viliui ar kam čia nusiųs visi piešinius ir susirinks visas padėkas. Iš vienos pusės nebūtų didelio šiukšlyno kuris matomas pažengusiųjų ir pradedančiųjų gijose, bet pats konkursinis dalykas nežavi, ypač kaip pradedantiesiems, nuomone šiuo klausimu išreiškiau komentaru aukščiau.
Dėl linkų ir pan: pirmam puslapy yra mano komentaras kaip dedamas piešinys, thumbnailas ar pilnas piešinys spoileryje ir po apačia galima nurodyt (nebūtina) DeviantArt nuorodą.
Dėl linkų ir pan: pirmam puslapy yra mano komentaras kaip dedamas piešinys, thumbnailas ar pilnas piešinys spoileryje ir po apačia galima nurodyt (nebūtina) DeviantArt nuorodą.
dar noreciau pastebet kad balsavimo nenori tik tie zmones kurie nepiesia, bet turi auksta reputacija AZonoje. As nesakau, kad gerai yra sakyti jog vieno zmogaus darbas geras, o kito blogas, bet butu idomu tureti tuos konkursus netik su fotografijom ir parasais, bet ir su piesiniais(o to man cia labai truksta).
Comment