Teminiai Pradedančiųjų Piešimo Konkursai

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Kuroi Tsubasa
    Department of Inquisition

• 2009 09 09
    • 391

Kanda +1
    No one can restrain me with logic

Comment

• Kanda
      Rašytojas

• 2010 09 25
      • 236

+ Kastetas xD Visu darbai labai savotiski ir grazus, net su kompu piesti ( darbo daugggg ideta tikrai ) ;D Na Kastetas galejo savo darbioka ikelti i fotosopa ir patamsint truputuka, bet labiausiai patiko todel, kad Saske primine tas ornamentas ant kaklo ;D
      DA , tumblr :P

Comment

• Vilius
        teisinga nuomonė ----->

• 2009 07 19
        • 173

kanda

Comment

• Nanami
          PONPONPON~

• 2010 06 12
          • 118

Kanda +1

Comment

• PaperAngel
            (V)(;,,,;)(V)

• 2008 12 01
            • 249

+Kanda.Net abejonių nekilo.
            Spoileris:

Comment

• Haruhi
              Rimtas forumo narys

• 2008 03 26
              • 190

Kanda +1

Comment

• meow
                mrrrr.....

• 2008 01 01
                • 69

+kanda :}}

na kastetai ,manau jei butu juodas fonas tai ta tamsa ir butu
                Umm Renata,darbas visai grazus tik jei zvake dega tai turetu ir sviesa skleisti
                kandos darbas man labai patiko ir stilius jos labai idomus :}}
                Reito, nu ir sugalvok tu man kas kaip nugaros seseliai su kelniu seseliu nesutampa ,bet anyways linksmas darbelis.
                O As aisku kaip visalaik su proporcijom susipykus ir i tema nelabai atsizvelgiau ;/ kita kart pasistengsiu pasitaisyt :}

Comment

• Ausra
                  ♥ Lantislt mergina! ♥

• 2010 02 10
                  • 272

Uz Kanda^^
                  Draugiškiausia BJD grupė Lietuvoje: https://www.facebook.com/groups/1441637029443527/

Comment

• Reito
                    Narys

• 2010 11 20
                    • 56

Yay! Voting time!

Kagi, pradžiai pabandysiu mestelti komentarų, remdamasis savo nuomone:

Renata: Kaip su paint'u, tai visai gražiai atrodo. Tik kažkaip užkliuvo detalizacijos skirtumas tarp merginos ir fono. Kaip supratau, ji žengia iš tamsos į šviesą ir atrodo, kad toj šviesoj ji kažką tikisi kažką ypatingo surasti. Taip pat keistai atrodo ta žvakė rankoje. Galbūt nereikėjo tos žvakės, o ji neštų vien tamsią ugnį delne... Na bet čia jau bukai bandau aiškint, kaip viskas turėtų būti, nors pats galbūt nieko neišmanau. Trumpai tariant - tikrai gražus darbas.

meow: pagrindinis minusas - fono nebuvimas. Pati mergina - įdomi ir paslaptinga. Smulkaus kūno sudėjimo, trumpi plaukai ir už nugaros slepia kažką labai pavojingo, kas vos ne viršija jos pačios dydį, - kas gali būt kiečiau?

Kanda: O vat čia tai jau kažkas... Detalių gausa tiesiog stebina. Piešinys taip gražiai nupieštas, kad vargu ar rasi vietą, kuri pasirodytų pernelyg tuščia ar nepabaigta. Vis dėlto, vietoj to, kad atrodytų sexy, ji atrodo freaky. Nors galbūt tai ir sudaro pagrindinį įspūdį.

Kastetas: Nežinau kodėl, bet vietoj to, kad sudarytų įspūdį kad mergina išlenda iš tamsos, šiam piešinyje atrodo, lyg tą merginą ta tamsa trauktų į save. Ir netgi veido išraiška parodo, kad ji pati nelabai supranta, kas čia vyksta. Vis delto čia pastebimas ryškiausias iš visų piešinių "sexy" elementas. Piešimas taip pat gražus. Man labai patiko.

Reito: Vos tik pamačiau kokia yra tema, iškart prieš akis pamačiau būtent tokią situaciją. Čiuvelis, nusprendęs paekperimentuot su tamsiąja magija iškviečia tai, ko nesitikėjo. Na, o toliau jau galima įsivaizduoti, kas su juo nutiko... Tai yra pirmasis mano piešinys (neskaitant mokykloje per dailės pamokas paišytų keverzonių, kurios buvo paišytos atmestinai, kad mokytoja nereikštų per daug pretenzijų) ir nors nelabai pavyko viską pavaizduoti taip, kaip norėjau - esu visai patenkintas, kad jis išėjo būtent toks, koks yra. Klaidų jame begalės, su šešėliavimu dar net normaliai nepradėjau draugauti, plaukai atrodo kaip šalmai ir t.t. Vietos tobulėjimui yra pakankamai. Tikiuosi kitam konkursui šiek tiek geriau pasirodysiu. Dėkui, kas balsavo už mano piešinį!

Aš savo balsą skiriu Kastetui. Kažkaip jo piešinys labiausiai "prilipo". Sexy+Darkness+Strong emotions=Win.

Comment

• Kastetas
                      regular everyday guy

• 2009 12 04
                      • 341

Autorius Reito
                      Yay! Voting time!

Kastetas: Nežinau kodėl, bet vietoj to, kad sudarytų įspūdį kad mergina išlenda iš tamsos, šiam piešinyje atrodo, lyg tą merginą ta tamsa trauktų į save. Ir netgi veido išraiška parodo, kad ji pati nelabai supranta, kas čia vyksta. Vis delto čia pastebimas ryškiausias iš visų piešinių "sexy" elementas. Piešimas taip pat gražus. Man labai patiko.

Aš savo balsą skiriu Kastetui. Kažkaip jo piešinys labiausiai "prilipo". Sexy+Darkness+Strong emotions=Win.
                      Aciu uz balsa. As kaskaip ir norejau kaska padaryti priesingai, kadangi neisivaizdavau jos graziai lendant is tamsos, tai nusprendziau ja ten itraukti.

Comment

• Cere
                        !אני כאן כדי הסלע הזה-

• 2009 01 12
                        • 547

O taip, be abejo, kad Kanda. sexi. 8D
                        p.s. aš esu tokia baka. Pamiršau piešinį išsiųsti, bet ehhh, nevermind. Kadanors vėl sudalyvausiu.. : D
                        -.connection error

Comment

• cobabara
                          Super mega ultra rašytojas

• 2009 03 17
                          • 998

už Kandą.
                          Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• Dreduke
                            Naujokas
                            • 2009 12 27
                            • 21

Kanda

Comment

• Maimi
                              =^.^=

• 2010 07 19
                              • 109

+1 Kandai
                              Click Below:
                              DEVIANTART ACCOUNT

Comment

• Kastetas
                                regular everyday guy

• 2009 12 04
                                • 341

Na stai ir atejo sekmadienis ir laikas paskelbti nugaletoja.
                                Taigi temos.
                                'Sexy Girl or Boy from the Dark'

Nugaletoja
                                Kanda

Sveikinam nugaletoja surinkus 16 balsu ir laimejus si konkursa. Kiap visada nugaletojai atitenka garbe paskelbti sekancia tema.

Nugaletojos darbas.

Kadangi nugaletoja jau zino ateinancia tema. Tema paskelbsim kuo galim greiciau... (atleiskit uz nesklandumus, kad nepaskelbemia temos... Paskelbsimia kuo galim greiciau.... Aciu uz jusu supratima....)
                                Paskutinis pakeitimas nuo Kastetas; 2011-01-10, 22:26.

Comment

Working...