*Cere-chan~ +1 paprastume visas grazumas
Teminiai Pradedančiųjų Piešimo Konkursai
Collapse
X
-
👍 1
Comment
-
Cere-chan +1, nes nes atlikimo technika pasirodė įdomiausia ir patiko linijos lengvumas. Viliaus piešinys irgi geras, jaučiasi įtampa, bet akivaizdžiai trūksta fono, bent schematiško pargido ant kurio stovi kovotojai. Nakvišos darbe patiko pavaizduotas dinamiškumas, bet mano nuomone piešinys būtų gražiaiu atrodęs be užrašų. Kandos pakankamai originali idėja, bet man šiek tiek užkliuvo imho per ryškus fonas, kuris nustelbia centrinį objektą - veikėjus.👍 1Comment
-
w00t! eina sau, patingejua paziuret koks konkursas ir tokia tema prazhioplinau..
wtf, i'm a retard. i'm gonna go to the bathroom and mock myself in the mirror (TT_TT)Comment
-
Comment
-
Omg omg, ačiū visiems kas balsavo už Ceriusą. hihi
Norėčiau kartu paminėti ir Kandą, man jos darbas pasirodė toks uber viber super tralalala geras darbas, toooks dinamiškas ir spalvotas.ŠVIEČIANTIS tiesiog. Stebiuos, kad pas ją perpus mažiau taškų nei pas mane. heh.
Atleiskit, kad delsiu, school, pamokos ir etc.. who cares.
tai temą aš gan ilgai galvojau, Kalėdų tematikos neduosiu, patys savo noru papaišysite. Tai galiausiai atmasčiau 'Sexy Girl from the Dark' or 'Sexy Boy from the Dark', w/e.
Paaiškinsiu, kaip galima būtų pavaizduoti tokią gan 'įprastą' temą.
Kažkas labai gražaus/patrauklaus or w/e išlenda iš tamsos. Taip.
Manau jum patiks tokai gan nedradiciška tema.hihihi
p.s. kūnai tegu nestovi kaip lentos, būtų gerai, jei jos darytų kokį veiksmą AKA pozutų.
p.s.s. fonas patartinai turėtų būti juodaš.
SEKMĖS.jums jos tikrai reikės. : D
pvz. kad suprastų tiek dalyviai, tiek Kastetas.hihi : D (čia kaip turėtų atrodyti kompoziciškai) :
ATENTION, nesumažinau pics'ų.Spoileris:Spoileris:THE SEXIEST ONES. : D
EDIT: zomg, kiek daug prirašiau.Paskutinis pakeitimas nuo Cere; 2010-12-13, 21:48.👍 5Comment
-
Omg omg, ačiū visiems kas balsavo už Ceriusą. hihi
Norėčiau kartu paminėti ir Kandą, man jos darbas pasirodė toks uber viber super tralalala geras darbas, toooks dinamiškas ir spalvotas.ŠVIEČIANTIS tiesiog. Stebiuos, kad pas ją perpus mažiau taškų nei pas mane. heh.
tai temą aš gan ilgai galvojau, Kalėdų tematikos neduosiu, patys savo noru papaišysite. Tai galiausiai atmasčiau 'Sexy Girl from the Dark' or 'Sexy Boy from the Dark', w/e.
p.s. kūnai tegu nestovi kaip lentos, būtų gerai, jei jos darytų kokį veiksmą AKA pozutų.
pvz. kad suprastų tiek dalyviai, tiek Kastetas.hihi : D (čia kaip turėtų atrodyti kompoziciškai) :
EDIT: zomg, kiek daug prirašiau.👍 1Comment
-
Spoileris:Omg omg, ačiū visiems kas balsavo už Ceriusą. hihi
EDIT: zomg, kiek daug prirašiau.Comment
-
WoW o as jau norejau pradeti galiausiai savo manga paisyti T.T Teks atideti, tokios temos ne uz ka negaliu praleisti . Oficialiai tema paskelbsiu sendien vakare.... Damm pamokos.... O kalbedami sexy girl from the dark. Turi pati mergina buti tamsi? ar uztenka, kad jin is tamsos ir visokiu siaubu lenda?
Žinai, kaip dažniausiai būna, tokios sexi klaunės ir iš tamsos išlenda kaip iš horror film'ų.xD w/e
Laukiu laukiu. :3Comment
-
Na ka nugaletoja tare zodi.... Tema....
'Sexy Girl or Boy from the Dark'
Kaip ir berots ganetinai aiski tema grazi mergaite ar berniukas islenda is tamsos.
Kūnai tegu nestovi kaip lentos, būtų gerai, jei jos butu veiksme.
Fonas turėtų būti juodas (Tik nespalvokit visko juodai pasitelkite vaizduote nupaisykite kaska baisaus, pvz traukiant ta grazia mergi i vidu.... Bet kuo tamsesni...) Ir kuo grazesne(-i) veikeja......
Kaip visada piesti galite 2 savaites. Piesinius siuskite iki Sausio 2d.
Kadangi data yra iskarto po naujuju tai patariu siusti pries naujuosius, kad paskui nepaveluotumet.
Zmones prasom deti savo arta i imageshack. O tai per deviant labai jau dideli tik imanoma ideti.
Spoileris:
Comment
-
Na ka nugaletoja tare zodi.... Tema....
'Sexy Girl or Boy from the Dark'
Kaip ir berots ganetinai aiski tema grazi mergaite ar berniukas islenda is tamsos.
Kūnai tegu nestovi kaip lentos, būtų gerai, jei jos butu veiksme.
Fonas turėtų būti juodas (Tik nespalvokit visko juodai pasitelkite vaizduote nupaisykite kaska baisaus, pvz traukiant ta grazia mergi i vidu.... Bet kuo tamsesni...) Ir kuo grazesne(-i) veikeja......
Spoileris:
Comment
Comment