Sori kad taip i prieki isiverziau ;D Kazkaip ramesne galva man bus masciau ir kiti nepergyvens, kad pavedziau ;D
Teminiai Pradedančiųjų Piešimo Konkursai
Collapse
X
-
Na ka manau, kad visi kas pagrinde domejosi ir norejo prabalsuoti jau prabalsavo.
Ir kadangi zmones cia labai nekantrus
Skelbiu Konkurso pabaiga
ir temos "Halloween" nugaletoja
Kanda
Taipogi dekojame Shary ir linkime pasisekimo kitame konkurse.
Na o Kanda mes apdovanojame stai siuo nuostabiu.
Kuri nupaise, parenge, ir sudejo Fasian. Dekojam tau.
Kanda, kaip nugaletojai tau atitenka garbe paskelbti nauja tema.
Laukiamia daugiau dalyviu.... Rimtai... Reikia konkurencijos...
Paskutinis pakeitimas nuo Kastetas; 2010-10-31, 19:33.Comment
-
JJJJJJEEEEEEGGGGGAAAAAA KOKS FAINAS, KOKS GRAZUS - ACIU !!!!!!! o KA MAN SU JUO DARYTI ( JI ISSISAUGAU ir galiu kaip parasa naudoti ) ? XDDDDDDD
Tai tada nezinau, kaip supratau visi siulo pasiulymus ( o ne as XD ) ir tada isirenku ;D Tai man reik palaukti siulymu dabar ane ? ;D
Aciu Fasian ;D IR VISIEMS UHU
JAP JAP - Reikia konkurencijos , p.s. saunuole SHARY XDDPaskutinis pakeitimas nuo Kanda; 2010-10-09, 21:05.Comment
-
Taigi ziuriu pasiulymu labai daug nebuvo ;/ ;D aciu tiems kas siule. Iskart atsiprasau visu siaubiaku, kraujo ir tt. nemegeju ir tyro grozio myletoju XD... Kadangi tokia proga pasitaiko labai retai - isrinkti tema. As pasirinkau Apsoliutus blogis (bet kuri dalis)nes mane veza tokie filmai, o sits buvo jega - bet koks sio filmo kadras ar detale, atmosfera, kvapas, kolidoriai ar tt... bet, kad is paisinuko galima butu suprasti, kad cia is tokio tipo filmu - jei nesuprantama tada reikia komentaro ) cia ir suaaniminta gali viskas buti ir realiai nupiesta - kaip tik norit + jei neiseina gerai, proporcingai piesti ir tt... - taigi puikiausia proga is to isspausti nauda ir padaryti originalius, susmukusius pabaisiokus ( nieks nekibs ) ;D Taigi labai rizikuoju su tokia temike dar labiau sumazinti dalyviu skaiciu... bet ka padarysi - laimesit - issirinksit ka norit ;D Taigi kas nemate Absoliutaus blogio (Resident evil) su Mila Jovovic( ar kaip ji ten ) tai patariu paziuret - man asmeniskai pirma dalis buvo geriausia ;D P.S. gali ir is zaido buti kazkas ;D
Na gerai - sekmes darbe ;D Kovojam del prizo ;D👍 1Comment
-
Taigi nugaletoja tare zodi: "As pasirinkau Apsoliutus blogis (bet kuri dalis)nes mane veza tokie filmai, o sits buvo jega - bet koks sio filmo kadras ar detale, atmosfera, kvapas, kolidoriai ar tt..."
Skelbiu
Tema
Absoliutus blogis
Visi kas nori dalyvauti siame konkurse siunciat savo piesinius iki 24d.(Taip 2 savaites).
Kadangi filmas buvo taip arti ir kartu taip toli nuo zaidimo. Tai suprantama ir is game kaska galit isimti.(Bet tai turi but ir paciame filme parodyta.)
Milla Jovovich kaip Alice, Ali Larter kaip Claire Redfield, Wentworth Miller kaip Chris Redfield (kuris deje visiskai nepanasus) ir aisku Shawn Roberts kaip Albert Wesker, zombiai, monstrai, umbrella corp, ir t.t... Laukiam daug dalyviu...Paskutinis pakeitimas nuo Kastetas; 2010-10-31, 19:36.👍 2Comment
-
Damm it you got my idea XD Na ka cuju tada eisiu su Albert Wesker ir ValantineComment
-
vis rengiaus dalyvaut ir dabar kai jau nusprendžiau tokia tema. ehh dar laiko yra teks ziuret arba laukt kito konkursoSpoileris:Comment
-
Kuo tau sita tema uzkliuvo?Comment
Comment