O jai du bachuriukai mushasi cia jau karas? ash uz kara!
Teminiai Pradedančiųjų Piešimo Konkursai
Collapse
X
-
Kol kas balsavimą tikrinu tai ryt jis dings. Galit priskaičiuot ir postuose užrašytus balsus ir balsavime, po bandysiu jį nutrint ir pakeist kitu. Kitaip sakant, kol kas bus balaganas, nes tai man eksperimentas. Jei viskas ok bus, tai šią giją prižiūrėsiu ir kas kart kai nauja tema bus paskelbsiu viešą balsavimą. Manau taip daugumai bus patogiau ir išvis kur kas gražiau atrodys tema.Comment
-
aš labai piktas! (tikrai)
kas balsavot už viduramžius? jei jau balsavot už šią temą tai ir nupieškit kąnors, nes dabar tik du žmonės turi nupiešę po darbą ta tema.(pats nepiešiau, nes nesugalvojau, ką piešti, bet ir nebalsavau už viduramžius) manau reikia kąnors keisti, mano pasiūlymas toks: laimėjęs žmogus siūlys 1(ne 3 temas) pagal kurią piešim, nes dabar nesamonė, kai 10 žmonių balsuoja už temą ir piešia tik 2 (1 iš tų žmonių išvis nebalsavo).
dabar duodu savaitę nupiešti darbą tema karas.(iki balandžio 1)- Norintys dalyvauti konkurse siunčiat man į PM savo darbus iki kovo 25 dienos.
- Nenorintys dalyvauti konkurse, bet turintys darbų šia tema kelkit darbus tiesiai į temą.
jeigu kamnors kasnors nepatinka sakykit, nenoriu prisiimti visos valdžios sau
Čia tų žmonių darbai kurie buvo atsiūsti:
Dreduke:
Renata:Comment
-
aš labai piktas! (tikrai)
kas balsavot už viduramžius? jei jau balsavot už šią temą tai ir nupieškit kąnors, nes dabar tik du žmonės turi nupiešę po darbą ta tema.(pats nepiešiau, nes nesugalvojau, ką piešti, bet ir nebalsavau už viduramžius) manau reikia kąnors keisti, mano pasiūlymas toks: laimėjęs žmogus siūlys 1(ne 3 temas) pagal kurią piešim, nes dabar nesamonė, kai 10 žmonių balsuoja už temą ir piešia tik 2 (1 iš tų žmonių išvis nebalsavo).
dabar duodu savaitę nupiešti darbą tema karas.(iki balandžio 1)- Norintys dalyvauti konkurse siunčiat man į PM savo darbus iki kovo 25 dienos.
- Nenorintys dalyvauti konkurse, bet turintys darbų šia tema kelkit darbus tiesiai į temą.
jeigu kamnors kasnors nepatinka sakykit, nenoriu prisiimti visos valdžios sau
Čia tų žmonių darbai kurie buvo atsiūsti:
Dreduke:
Renata:Comment
-
-
Manau kad būtu galima pabandit padarit dar viena konkursa,nes tikrai sudalivaučiau.Comment
-
Gal kuria nors iš jau siulitu bet atmestu? man visai patiko karo temaComment
-
Comment
Comment