hmm.. tos visos raukšles, paraukimai, rubu klostes ir pan nepraeina kažkaip..
Sunkiausia vieta piešiant
Collapse
X
-
Su kalėdom mama gavo nerealią piešimo knygą. Yra ir piešimo pagrindai ir anatomijos ir visko ko reikia piešiant.Na ten ne anime, bet tikrai reikalinga.Tik vienas minusas- ji rusų kalba T_TComment
-
-
Comment
-
Na, su akimis, burna, nosimi... Zodziu, su weidu susitwarkaw, su paciu kunu (rankomis, pirstais ir pan..) tik iki puses, o paskui prasideda bedos, koju iswis nemoku napiesti, o jai iseina tai atrodo lyg po kokios rebelitacijos anime personas butu..Coffee-man~Comment
-
šešėliai. O.o rankos. O.o ir pėdos. O.o kaip ir daugeliui...
ir jaučiu susirasiu pas save kompe kokią anatomijos knygą dailininkams ir gerokai pastudijuosiu. nes dar proporcijos ne visada tikslios ir judesį kartais pavaizduot sunku.
o spalvint tai išvis sunku.. pas mane pastaruoju metu arba nespalvoti, arba sketchai.XDDComment
-
Na, man dažniausiai nesiseka piešti plaštakas, kaip ir daugumai čia.
Taip pat kartais susimaunu su vyrų krūtinės statymu - taip sakant pakabinu per žemai. Dar veidai kartais būna ištįsę. O šiaip sunkiausias dalykas piešiant žmogų iki pusės ar visu ūgiu - kad kūnas būtų proporcingas. Tai sužiūrėti man yra sunkiausia.Comment
-
man tai su galvom sitas daug kuom padejo
Spoileris:
asmeniskai as naudoju proporcija 1/8 arba 1/7 (galva/visam kunui).
manau piest is akies gan pavojinga. geriau jau tiksliai paskaiciuot...
sakyciau Derogatory' is dalies tiesa sakai, eskiziukas, skaiciuoti galvas...
bet, galiausiai, jog tu esi Dievas, kiek galvu nori tiek ir paisai ))) bet kad koks mutantas finale ne iseitu... o tai isties ne i tema..Paskutinis pakeitimas nuo Jogarasu; 2008-08-26, 13:00.Comment
Comment