Sunkiausia vieta piešiant

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • rezzzes

nu man kad ir lb kejsta bet sunkiausia piesht batus ta prasme ju ilgi ir koju ilgi atitaikyt nu krc matot ash nesinaudoju skeletais taj bishki ash lol, bet pajshaw del wisishko sawo malonumo taj

Comment

• Sasumi
      AquariusKiss

• 2006 08 06
      • 190

man...na man sunku nupieti dailias rankas t.y pirstus ir delnus,tajp pat man ne visada sekasi proporcingaj nupiesti kuna(taj galva per didele,taj nosis ne tokia...ir t.t...bet kaj pasistengiu visx isejn ),dar man neisejna plaukaj!nju nemoku as ju tiek daug nupiest kajp kad yra nupiesiama anime

Comment

• Myojin`
        Tiesiogiai iš miško
        • 2006 03 04
        • 84

sjp ant anime galima ka nors isryskint, istyst, sutrumpinti ir t.t juk personazu ten visokiu boona ir su didelem galvom ir ilgom kojom ir t.t svarbu kad gerai atrodytu
        o jei norit ismokt sjp teisiklinga struktura , acisiuskit tas knygutes "how to draw manga" skiltyje

Na o man sunkiause italpint ir ikomponuot obijektus lape...
        Paskutinis pakeitimas nuo Myojin`; 2006-08-10, 01:59.

Comment

• Sasumi
          AquariusKiss

• 2006 08 06
          • 190

nju joa bet man nepatinka kad tarkim big galva,ilgos rankos ar dar ka bet man patinka kur vejkejaj buna sutraukti,t.y didele galva ir mazi kuneliai galiu zvengt valanda
          o del komponavimo i lapa...taj man nelabaj isejna,tarkim nupiest besibuciuojancius zmones... +

Comment

• adrijana

man neiseina rankos, kartais veidas...daug kas neiseina nezinau, tada bandau ir bandau, kol iseina...jei galva per didele,bet gerai atrodo, tai netrinu, bet siaip tai bandau, bandau ir galiausiai iseina...dabar daznai piesiu per mazus zmogeliukus jau nervint pradejo...siaip niekam isskyrys sese nerodau, kai nieks nemato tai ir galvos neskauda

Comment

• Augiszz
              Anime Man
              • 2006 02 04
              • 37

O man neiseina nupiesti gerio... Mano personazai visada buna pikti ir tamsus, daznai ginkluoti, su lediniu zvilgsniu... Manau tai tik del to kad ant lapo isreiskiu savo giliai uzstrigusius jausmus :bored:

Comment

• GaBrIusHKa

Man tai sunkiausia nupieš veido formą...

Comment

• madness_heaven

Autorius Sasumi
                  "-O man neiseina nupiesti gerio... Mano personazai visada buna pikti ir tamsus, daznai ginkluoti, su lediniu zvilgsniu... Manau tai tik del to kad ant lapo isreiskiu savo giliai uzstrigusius jausmus-Augiszz"
                  gajla
                  nera ko gailet kiekvienas turi jausmu, kuriuos reiskia piesdamas, kiekviena siela slepia kazka neiprasto....pfu jau i pieva emiau vaziuot:rolleyes: , jaigu piesiant tai sunkiausia plaukai ir akys, niekaip normaliai nupiest neina

Comment

• Nju`Liuci

man sunkiausia nupiest kuna koja ir rankas

Comment

• Myojin`
                      Tiesiogiai iš miško
                      • 2006 03 04
                      • 84

Dabar be piesdamas pastebejau jog man vis sunkiau darosi su apsvietimu.piesiny viskas gerai atrodo bet sheshelei belekokie nesuprasi is kur sviesa eina...

Comment

• Džiro sesė
                        X - Crime of visual shock

• 2005 11 12
                        • 604

Autorius Myojin`
                        Dabar be piesdamas pastebejau jog man vis sunkiau darosi su apsvietimu.piesiny viskas gerai atrodo bet sheshelei belekokie nesuprasi is kur sviesa eina...

Pas man ta pati problema...

Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt

Comment

• Laimonas
                          Rimtas forumo narys

• 2006 08 20
                          • 109

man tai veida su visais plaukais nosim ir akim nesigauna paisyt. bandzeu visokiu stiliu akis paisyt bet nei vienos nesiderina ir visx

Comment

• Myojin`
                            Tiesiogiai iš miško
                            • 2006 03 04
                            • 84

Autorius Laimonas
                            man tai veida su visais plaukais nosim ir akim nesigauna paisyt. bandzeu visokiu stiliu akis paisyt bet nei vienos nesiderina ir visx
                            tesog perpiesinek is tutorialu, o jei nesigauna tobulink ranka,igudzius ir t.t.

Comment

• Likimo_Kalvis
                              YOSH!!!

• 2006 08 26
                              • 378

Issididinkit tutorial'u paveiksleliusIr po truputi, letai, ir perpiesinekit, kol viena neismokstit kita nesiimkit ir nuolat senus kartokit, ne pats greiciausias buds, bet uztikrints
                              Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.

Comment

• Laimonas
                                Rimtas forumo narys

• 2006 08 20
                                • 109

as juos piest moku, bet as nezinau kokias akis su kokiais plaukais derint ir t.t.

Comment

Working...