nu man kad ir lb kejsta bet sunkiausia piesht batus ta prasme ju ilgi ir koju ilgi atitaikyt nu krc matot ash nesinaudoju skeletais taj bishki ash lol, bet pajshaw del wisishko sawo malonumo taj
Sunkiausia vieta piešiant
Collapse
X
-
Comment
-
sjp ant anime galima ka nors isryskint, istyst, sutrumpinti ir t.t juk personazu ten visokiu boona ir su didelem galvom ir ilgom kojom ir t.t svarbu kad gerai atrodytu
o jei norit ismokt sjp teisiklinga struktura , acisiuskit tas knygutes "how to draw manga" skiltyje
Na o man sunkiause italpint ir ikomponuot obijektus lape...Paskutinis pakeitimas nuo Myojin`; 2006-08-10, 01:59.Comment
-
Comment
-
man neiseina rankos, kartais veidas...daug kas neiseina nezinau, tada bandau ir bandau, kol iseina...jei galva per didele,bet gerai atrodo, tai netrinu, bet siaip tai bandau, bandau ir galiausiai iseina...dabar daznai piesiu per mazus zmogeliukus jau nervint pradejo...siaip niekam isskyrys sese nerodau, kai nieks nemato tai ir galvos neskaudaComment
-
Autorius Sasumi"-O man neiseina nupiesti gerio... Mano personazai visada buna pikti ir tamsus, daznai ginkluoti, su lediniu zvilgsniu... Manau tai tik del to kad ant lapo isreiskiu savo giliai uzstrigusius jausmus-Augiszz"
gajlaComment
-
Autorius Myojin`Dabar be piesdamas pastebejau jog man vis sunkiau darosi su apsvietimu.piesiny viskas gerai atrodo bet sheshelei belekokie nesuprasi is kur sviesa eina...
Pas man ta pati problema...
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArtComment
-
Issididinkit tutorial'u paveiksleliusIr po truputi, letai, ir perpiesinekit, kol viena neismokstit kita nesiimkit ir nuolat senus kartokit, ne pats greiciausias buds, bet uztikrintsSu mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
Comment