Sunkiausia vieta piešiant

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Futari
    AZ rėmėjas

• 2007 01 07
    • 1094

A va dar ziauriausias mano trukumas - vaikinu piest nemoku x.x gal del to kad jie tokie neymantrus??? P.P

Comment

• Sasumi
      AquariusKiss

• 2006 08 06
      • 190

Autorius Futari
      A va dar ziauriausias mano trukumas - vaikinu piest nemoku x.x gal del to kad jie tokie neymantrus??? P.P
      eheheh...as irgi vaikinu piest nemoku T.T

Comment

• ^sancta^

O aš vaikinus piešiu labai lengvai ... Juos piešti daug lengviau nei merginas , proporcijų beveik nėra ir krūtinė bei kitos detales daug lengvesnės ... O kūno sudėjimuose skiriasi tik akys , pečiai , kaklas , klubai ir raumenų išsidėstymas ...

Comment

• blueangel
          beware!I am crazy!
          • 2007 01 02
          • 27

O aš vaikinus piešiu labai lengvai ... Juos piešti daug lengviau nei merginas , proporcijų beveik nėra ir krūtinė bei kitos detales daug lengvesnės ... O kūno sudėjimuose skiriasi tik akys , pečiai , kaklas , klubai ir raumenų išsidėstymas ...
          gal pamirsai,kad vaikinas turi daugiau raumenu...ir kiekviena beveik reik nupies...(arba teisingai numest seseli,kad matytusi raumenukai)...o tai daro ju paisima netgi sunkesni uz merginu...
          http://static.diary.ru/userdir/8/3/7/7/83770/4452574.jpg
          ...Res plUs Valent quam VerbA...

Comment

• ^sancta^

Na nepasakyčiau ... Jeigu paišai kokį major amrstrong is fma , nu nežinau joa pritariu ... Bet šiaip atkreik dėmesį , jog ypač paugliams ar šiaip vaikinu iki 22metų kūno sudėjimas paišomas beveik kaip merginų , tik pečiai platesni , o dubuo siauresnis ... Na dar krutinė ne tokia didelė ir tiek ...

Comment

• Sasumi
              AquariusKiss

• 2006 08 06
              • 190

Autorius blueangel
              gal pamirsai,kad vaikinas turi daugiau raumenu...ir kiekviena beveik reik nupies...(arba teisingai numest seseli,kad matytusi raumenukai)...o tai daro ju paisima netgi sunkesni uz merginu...
              aha pritariu vien del tu riaumenu kiek darbo...nu nzn,nesiseka man ir tiek jie,nors per daugiausiai ir nebandziau ju piesti...bet vistiieeeeeeeek pagalvos,kad lesbe,atsiprasant,kad vien mergas piesia

Comment

• Miki

man sunkiausiai rankos pedos ir seip sunku piest kojas is ivairiu pusiu

Comment

• blueangel
                  beware!I am crazy!
                  • 2007 01 02
                  • 27

Autorius Sasumi
                  aha pritariu vien del tu riaumenu kiek darbo...nu nzn,nesiseka man ir tiek jie,nors per daugiausiai ir nebandziau ju piesti...bet vistiieeeeeeeek pagalvos,kad lesbe,atsiprasant,kad vien mergas piesia
                  DIEVE!pirma karta toki dalyka girdziu...as asmeniskai nepagalvociau XD jeigu ka busi biseksuale! XD
                  http://static.diary.ru/userdir/8/3/7/7/83770/4452574.jpg
                  ...Res plUs Valent quam VerbA...

Comment

• Izzo
                    one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                    • 1530

man tai kai nuoga kuna piesiu neiseina ranku sujungimas per pecius ir pazastis. kazkoks bb gauans
                    SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Di
                      • 2006 09 19
                      • 169

O man sunkiausia išlaikyti tinkamas proporcijas.. dabar kaip durniukė viską skaičiuoju galvomis..
                      [I]kiekyb

Comment

• Sasumi
                        AquariusKiss

• 2006 08 06
                        • 190

Autorius blueangel
                        DIEVE!pirma karta toki dalyka girdziu...as asmeniskai nepagalvociau XD jeigu ka busi biseksuale! XD
                        aj nu ka...XD i'm a dramma queen,don't kreipti demesio
                        to Sleeplessness(jetau,kol parasiau X3) kas cia durno skaiciuoti galvas?as delto ir skaiciuoju,kad man sutraukos nesigautu XDDD

Comment

• Ledux
                          PlixPlox

• 2007 03 09
                          • 135

O kad as grazias mergaites mokeciau piest ziureciau i savo piesinuka ir ziureciau O siaip nesiseka rankos, pedos, merginu plaukai ( bernu tai dar nieko pagaves songoko stiliu esu tai puse velnio ) dar manga stiliaus akys neiseina , o visu sunkiausia tai sugalvoti grazu fona

O pla tiek daug visiems problemu o tutorialu ar siaip paaiskinimu nematyti
                          sigpic

http://ledux.myanimelist.net

Ne piniguose laimė , o jų kiekyje.

Nebūk jautis 2009

Comment

• Di
                            • 2006 09 19
                            • 169

Iš tiesų, kai pagalvoji, tai plaštakos, pėdos, plaukai (gražūs) yra sunkiausia.. Nors akys tai man jau nebe - blogiausia tai, kad dabar jau visiems jas pradėjau piešti
                            [I]kiekyb

Comment

• Likimo_Kalvis
                              YOSH!!!

• 2006 08 26
                              • 378

Autorius Ledux
                              O kad as grazias mergaites mokeciau piest ziureciau i savo piesinuka ir ziureciau O siaip nesiseka rankos, pedos, merginu plaukai ( bernu tai dar nieko pagaves songoko stiliu esu tai puse velnio ) dar manga stiliaus akys neiseina , o visu sunkiausia tai sugalvoti grazu fona

O pla tiek daug visiems problemu o tutorialu ar siaip paaiskinimu nematyti
                              daugiasuia tutorialu yra google.com seip jame paciame nieko nera, bet dabar neirodinesiu kas kaip ir kodel, karoc, nueikit i google ir viska rasit, pasistengus ir video galima rast, kartais
                              Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.

Comment

• Di
                                • 2006 09 19
                                • 169

Pritariu nors aš juos tiesiog parsisiunčiu
                                [I]kiekyb

Comment

Working...