A va dar ziauriausias mano trukumas - vaikinu piest nemoku x.x gal del to kad jie tokie neymantrus??? P.P
Sunkiausia vieta piešiant
Collapse
X
-
O aš vaikinus piešiu labai lengvai ... Juos piešti daug lengviau nei merginas , proporcijų beveik nėra ir krūtinė bei kitos detales daug lengvesnės ... O kūno sudėjimuose skiriasi tik akys , pečiai , kaklas , klubai ir raumenų išsidėstymas ...Comment
-
Na nepasakyčiau ... Jeigu paišai kokį major amrstrong is fma , nu nežinau joa pritariu ... Bet šiaip atkreik dėmesį , jog ypač paugliams ar šiaip vaikinu iki 22metų kūno sudėjimas paišomas beveik kaip merginų , tik pečiai platesni , o dubuo siauresnis ... Na dar krutinė ne tokia didelė ir tiek ...Comment
-
aha pritariu vien del tu riaumenu kiek darbo...nu nzn,nesiseka man ir tiek jie,nors per daugiausiai ir nebandziau ju piesti...bet vistiieeeeeeeek pagalvos,kad lesbe,atsiprasant,kad vien mergas piesiaComment
-
DIEVE!pirma karta toki dalyka girdziu...as asmeniskai nepagalvociau XD jeigu ka busi biseksuale! XDComment
-
to Sleeplessness(jetau,kol parasiau X3) kas cia durno skaiciuoti galvas?as delto ir skaiciuoju,kad man sutraukos nesigautu XDDDComment
-
O kad as grazias mergaites mokeciau piest ziureciau i savo piesinuka ir ziureciau O siaip nesiseka rankos, pedos, merginu plaukai ( bernu tai dar nieko pagaves songoko stiliu esu tai puse velnio ) dar manga stiliaus akys neiseina , o visu sunkiausia tai sugalvoti grazu fona
O pla tiek daug visiems problemu o tutorialu ar siaip paaiskinimu nematytiComment
-
O kad as grazias mergaites mokeciau piest ziureciau i savo piesinuka ir ziureciau O siaip nesiseka rankos, pedos, merginu plaukai ( bernu tai dar nieko pagaves songoko stiliu esu tai puse velnio ) dar manga stiliaus akys neiseina , o visu sunkiausia tai sugalvoti grazu fona
O pla tiek daug visiems problemu o tutorialu ar siaip paaiskinimu nematytiSu mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
Comment