Sunkiausia vieta piešiant
Collapse
X
-
-
Plaštakos, pėdos. Sunku nupiešti įvairesnių veido bruožų žmones ir visada gaunasi tie patys kvadrataveidžiai, neatskirsi kur moteris kur vyriškis... Sunkesnio sudėjimo asmens nepavaizduočiau, tenka kaulėtus skeletus paišyti... Daugiausia skausmo kelia šešėliai, spalvinimas, nes te sugebu nupiešti kontūrus... Ryškindama tik subjauroju. -.-Geriau siaubinga pabaiga, nei siaubas be pabaigos.Comment
-
Ilgą laiką veidai buvo mano priešai, ypač nosys.
Pavieniui galėdavau gana neblogai nupiešti ir lūpas, ir akis. Bet kartu atrodydavo neproporcingai, per dideli veidui, arba atvirkščiai - per maži.
Su rankomis didelių problemų neturiu, sunkiau yra pėdos.Comment
-
Galiu dar papildyti savą juodąjį sąrašą, kad dar ilgai kankinuosi su pėdomis. Tai pr didelė, tai per maža, tai iš vis ne taip pasisukusi ar išlinkusi ir atrodo ne į temą su nupieštu žmogumi. Gal kas turi patarimų ir / ar žino kur galima rasti kaiip piešti tokius dalykus..? ;DComment
-
Tavo mokytoja reiskia ta kuri neturi talento o ismoko piesti nes jei turi pasaukima piesti tu gali moketi ir be dailes mokyklos daug geriau nei tas kuris mokesi amzinai viska su daile. Nes viska nulemia ar esi talentingas tame ir ar turi gyslele labai mazai ka lemia dailes mokyklos ypac tokioje lietuvoje uzsienyje taip jie tave gali ismokyti labai daug o cia mokytojas kuris dirba uz minimuma jis nesiterlios su kiekvienu atskirai kad ismokytu tikru meno paslapciu tuo paciu nemanau kad ir pats moka.Nes esu mates destymo lygi lietuvoje ir uzsienyje tikrai skiriasi 200 procentu. Uzsienyje pvz net nereikia mokytis su daile tu pries komisija parodai kaip moki piesti ir to pakanka kad tave ivertintu ar esi gabus siam mokslui o jei net nemoki piesti elementariu dalyku jie net nesivargins taves mokyti. Nes daug kam yra uzgaida va patinka anime tai noriu ir ismokti piesti anime stiiliumi.👍 1Comment
-
Spoileris:Tavo mokytoja reiskia ta kuri neturi talento o ismoko piesti nes jei turi pasaukima piesti tu gali moketi ir be dailes mokyklos daug geriau nei tas kuris mokesi amzinai viska su daile. Nes viska nulemia ar esi talentingas tame ir ar turi gyslele labai mazai ka lemia dailes mokyklos ypac tokioje lietuvoje uzsienyje taip jie tave gali ismokyti labai daug o cia mokytojas kuris dirba uz minimuma jis nesiterlios su kiekvienu atskirai kad ismokytu tikru meno paslapciu tuo paciu nemanau kad ir pats moka.Nes esu mates destymo lygi lietuvoje ir uzsienyje tikrai skiriasi 200 procentu. Uzsienyje pvz net nereikia mokytis su daile tu pries komisija parodai kaip moki piesti ir to pakanka kad tave ivertintu ar esi gabus siam mokslui o jei net nemoki piesti elementariu dalyku jie net nesivargins taves mokyti. Nes daug kam yra uzgaida va patinka anime tai noriu ir ismokti piesti anime stiiliumi.
Retai dabar sutiksi tokią neišmanančio žmogaus nuomonę. Įdomu iš kokio kaimo mokyklos traukei visą šią informaciją? Ir dar taip sulygink mat - visoj Lietuvoj
Tai man įdomu ką Edvinukas studijavo čia Lietuvoje su ta daile ir kiek pats išmano?
O šiaip talentas ir įgūdžiai yra du skirtingi dalykai. Tu gali būt talentingas, bet niekad nenupieši proporcingai, anatomiškai žmogaus jei nepasistudijuosi ir tu gali būt negabus, bet daug mokytis piešimo, kas dieną eskizuot - pralenksi tą talentą be mokymo lengvai. Nekalbu apie dailės mokyklą kaip visą apimantį dalyką, bet pats gerai prisimenu kai niekad tokioj nesimokęs pabandžiau stot į akademiją ir pažiūrėję mano portfolio tik lūpas kraipė. Stojamuosius tuomet išlaikiau tik ant mokamo ir gan nekokio dar pozicijoj. Dabar kai prisimenu tuos savo darbus ir "mokėjimą" net gėda pasidaro, kad mėginau stot.
Jei Edvinukai tavo kaimo mokyklos dailės mokytojas neišmokė kaip nupiešt kaukolę, tai dar nereiškia, kad visoje Lietuvoje tokie mokytojai, ne vieną pažįstu gerą ir gabų dėstytoją kurie nemažai gali užvest ant tinkamo kelio. Meno paslapčių niekas nemoko, tu pats turi jas atrasti, mokytojas tave privalo išmokyt pagrindų ir technikos kurią po to pats koreguoji kaip nori.
Taip pat nesupratau ką turėjai omenyje sakydamas, kad užsienyje nereikia mokytis dailės, o ateini, papaišai prieš kokią tais komisiją kažką ir nusprendžia ar tu dailininkas ar ne? Skamba baisiai juokingai. Taip pat, ką tu vadini užsieniu, viską kas nėra Lietuva? Atrankos, kurias tu mini, yra pagrindas per stojamuosius egzaminus į dailės specialybes, kur toks pat dalykas vyksta ir Lietuvoje, bet manau pasidomėsi daugiau ir be mano aiškinimų, kad kitą kartą neapsijuoktum.Comment
-
Spoileris:
Retai dabar sutiksi tokią neišmanančio žmogaus nuomonę. Įdomu iš kokio kaimo mokyklos traukei visą šią informaciją? Ir dar taip sulygink mat - visoj Lietuvoj
Tai man įdomu ką Edvinukas studijavo čia Lietuvoje su ta daile ir kiek pats išmano?
O šiaip talentas ir įgūdžiai yra du skirtingi dalykai. Tu gali būt talentingas, bet niekad nenupieši proporcingai, anatomiškai žmogaus jei nepasistudijuosi ir tu gali būt negabus, bet daug mokytis piešimo, kas dieną eskizuot - pralenksi tą talentą be mokymo lengvai. Nekalbu apie dailės mokyklą kaip visą apimantį dalyką, bet pats gerai prisimenu kai niekad tokioj nesimokęs pabandžiau stot į akademiją ir pažiūrėję mano portfolio tik lūpas kraipė. Stojamuosius tuomet išlaikiau tik ant mokamo ir gan nekokio dar pozicijoj. Dabar kai prisimenu tuos savo darbus ir "mokėjimą" net gėda pasidaro, kad mėginau stot.
Jei Edvinukai tavo kaimo mokyklos dailės mokytojas neišmokė kaip nupiešt kaukolę, tai dar nereiškia, kad visoje Lietuvoje tokie mokytojai, ne vieną pažįstu gerą ir gabų dėstytoją kurie nemažai gali užvest ant tinkamo kelio. Meno paslapčių niekas nemoko, tu pats turi jas atrasti, mokytojas tave privalo išmokyt pagrindų ir technikos kurią po to pats koreguoji kaip nori.
Taip pat nesupratau ką turėjai omenyje sakydamas, kad užsienyje nereikia mokytis dailės, o ateini, papaišai prieš kokią tais komisiją kažką ir nusprendžia ar tu dailininkas ar ne? Skamba baisiai juokingai. Taip pat, ką tu vadini užsieniu, viską kas nėra Lietuva? Atrankos, kurias tu mini, yra pagrindas per stojamuosius egzaminus į dailės specialybes, kur toks pat dalykas vyksta ir Lietuvoje, bet manau pasidomėsi daugiau ir be mano aiškinimų, kad kitą kartą neapsijuoktum.👍 1Comment
-
Spoileris:Esu mokesis Kopenhagoje, Airijoje, Anglijoje tiek pacioje Lietuvoje. Ir stojimai zymei skiriasi. Omeny turejau tai kad nebutina uzsieny buti lankiusiam dailes mokyklos ar aplamai buti lankiusiam dailes pamooku Lietuvoje kai norejau paduoti parasikas studijuoti del dailes atsake nesi baiges dailes mokyklos ir net nesimokei to mokykloje tod nepriimame o kitose salyje iskart prieme tai va pats pasidomek labiau. Esu stebejes ne viena pamoka dailes ir maciau kaip dirba musu mokytojai ir destytijai Lietuvoje ir kaip dirba uzsienyje TODEL SAKAU ka mates ir ka zinau
Jei nesunku parodyk kokį portfolio, su kokiais darbais stojai Lietuvoje ir po to į užsienį. Kad ir kelis pavyzdžius, nes įdomu pasidarė visai.
Pavyzdžių galėtai, kad ir dabartinio piešimo lygio parodyt tada.Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2010-12-16, 14:25.👍 2Comment
Comment