Sunkiausia vieta piešiant

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Mapicy
    Morka iš prigimties

• 2009 11 26
    • 138

Autorius Jaciux
    visada akys skirtingos...
    Kaip suprast skirtingos? gaunasi tos pacios asmenybes akys skirtingos? Siulau youtube pazet kokiu tut akims O siaip piesiantiems rekomenduoju markcrilley on youtube ziuret tutus - patiko 10/10 beje man labiausiai head forma nepavykusi ar kai i sona ziuri tai nesigauna

Comment

• kvyy__
      Naujokas
      • 2010 09 25
      • 8

pirštai... jau ko nekenčiu, to nekenčiu xD

Comment

• Maimi
        =^.^=

• 2010 07 19
        • 109

Pirštai yra blogis
        Click Below:
        DEVIANTART ACCOUNT

Comment

• Kastetas
          regular everyday guy

• 2009 12 04
          • 341

Pirstai, krutine(female) bei seseliai.

Comment

• lialia
            GD <3

• 2010 07 18
            • 383

apskritai neiseina ranku piest ir koju nu tiesiog neiseina nu...
            http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
            Max parašo aukštis 130

Comment

• Kanda
              Rašytojas

• 2010 09 25
              • 236

Kaklas - kai galva iškelta ;D KAŽKOKIA keista kostrukcija išlenda tarp kaklo ir žandikaulio ;D ;D
              DA , tumblr :P

Comment

• RayYuka
                Paraamnestical

• 2009 11 02
                • 206

Plaštakos, pėdos. Sunku nupiešti įvairesnių veido bruožų žmones ir visada gaunasi tie patys kvadrataveidžiai, neatskirsi kur moteris kur vyriškis... Sunkesnio sudėjimo asmens nepavaizduočiau, tenka kaulėtus skeletus paišyti... Daugiausia skausmo kelia šešėliai, spalvinimas, nes te sugebu nupiešti kontūrus... Ryškindama tik subjauroju. -.-
                Geriau siaubinga pabaiga, nei siaubas be pabaigos.

Comment

• Hagaren
                  Naujokas
                  • 2010 01 27
                  • 7

hmmz tikriausia nupiesti zmogu neperkreiptai kaulais yra sunkiausia nes kai nupiesi atrodo kad stuburas yra ULTRA-lankstus

Comment

• -Aglo
                    Aglo Baglo

• 2010 11 19
                    • 36

Ilgą laiką veidai buvo mano priešai, ypač nosys.
                    Pavieniui galėdavau gana neblogai nupiešti ir lūpas, ir akis. Bet kartu atrodydavo neproporcingai, per dideli veidui, arba atvirkščiai - per maži.
                    Su rankomis didelių problemų neturiu, sunkiau yra pėdos.

deviantART || Gaia Online

Comment

• Cere
                      !אני כאן כדי הסלע הזה-

• 2009 01 12
                      • 547

Autorius *Cere-chan~
                      omg. man niekad neiseina nupiesti antra aki normaliai. visada tokia kreiva, tdl dauguma mano piestuanime yra emoshnikes vos ne. DD
                      dar ziauri silpnybe, kad nemoku isvis baxuru ir gyvunu piest :<
                      Pastebėjau, kad akys mano vis labiau panašesnės tampa.hihi
                      Galiu dar papildyti savą juodąjį sąrašą, kad dar ilgai kankinuosi su pėdomis. Tai pr didelė, tai per maža, tai iš vis ne taip pasisukusi ar išlinkusi ir atrodo ne į temą su nupieštu žmogumi. Gal kas turi patarimų ir / ar žino kur galima rasti kaiip piešti tokius dalykus..? ;D
                      -.connection error

Comment

• Edvinukas
                        Kolekcionierius
                        • 2009 11 02
                        • 105

Autorius CeraS`VictoriA
                        man tai sunkiauisiai rankos ir uzpakalis lol
                        p.s. klausiau dailes mokytojos - rankas ismoksta normaliai piesti tik 5 kurse tad nesinervinkit jei neiseina ^^
                        Tavo mokytoja reiskia ta kuri neturi talento o ismoko piesti nes jei turi pasaukima piesti tu gali moketi ir be dailes mokyklos daug geriau nei tas kuris mokesi amzinai viska su daile. Nes viska nulemia ar esi talentingas tame ir ar turi gyslele labai mazai ka lemia dailes mokyklos ypac tokioje lietuvoje uzsienyje taip jie tave gali ismokyti labai daug o cia mokytojas kuris dirba uz minimuma jis nesiterlios su kiekvienu atskirai kad ismokytu tikru meno paslapciu tuo paciu nemanau kad ir pats moka.Nes esu mates destymo lygi lietuvoje ir uzsienyje tikrai skiriasi 200 procentu. Uzsienyje pvz net nereikia mokytis su daile tu pries komisija parodai kaip moki piesti ir to pakanka kad tave ivertintu ar esi gabus siam mokslui o jei net nemoki piesti elementariu dalyku jie net nesivargins taves mokyti. Nes daug kam yra uzgaida va patinka anime tai noriu ir ismokti piesti anime stiiliumi.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Bardakas
                          Žmogus Ne

• 2005 09 22
                          • 1462

Spoileris:
                          Autorius Edvinukas
                          Tavo mokytoja reiskia ta kuri neturi talento o ismoko piesti nes jei turi pasaukima piesti tu gali moketi ir be dailes mokyklos daug geriau nei tas kuris mokesi amzinai viska su daile. Nes viska nulemia ar esi talentingas tame ir ar turi gyslele labai mazai ka lemia dailes mokyklos ypac tokioje lietuvoje uzsienyje taip jie tave gali ismokyti labai daug o cia mokytojas kuris dirba uz minimuma jis nesiterlios su kiekvienu atskirai kad ismokytu tikru meno paslapciu tuo paciu nemanau kad ir pats moka.Nes esu mates destymo lygi lietuvoje ir uzsienyje tikrai skiriasi 200 procentu. Uzsienyje pvz net nereikia mokytis su daile tu pries komisija parodai kaip moki piesti ir to pakanka kad tave ivertintu ar esi gabus siam mokslui o jei net nemoki piesti elementariu dalyku jie net nesivargins taves mokyti. Nes daug kam yra uzgaida va patinka anime tai noriu ir ismokti piesti anime stiiliumi.

Retai dabar sutiksi tokią neišmanančio žmogaus nuomonę. Įdomu iš kokio kaimo mokyklos traukei visą šią informaciją? Ir dar taip sulygink mat - visoj Lietuvoj
                          Tai man įdomu ką Edvinukas studijavo čia Lietuvoje su ta daile ir kiek pats išmano?
                          O šiaip talentas ir įgūdžiai yra du skirtingi dalykai. Tu gali būt talentingas, bet niekad nenupieši proporcingai, anatomiškai žmogaus jei nepasistudijuosi ir tu gali būt negabus, bet daug mokytis piešimo, kas dieną eskizuot - pralenksi tą talentą be mokymo lengvai. Nekalbu apie dailės mokyklą kaip visą apimantį dalyką, bet pats gerai prisimenu kai niekad tokioj nesimokęs pabandžiau stot į akademiją ir pažiūrėję mano portfolio tik lūpas kraipė. Stojamuosius tuomet išlaikiau tik ant mokamo ir gan nekokio dar pozicijoj. Dabar kai prisimenu tuos savo darbus ir "mokėjimą" net gėda pasidaro, kad mėginau stot.
                          Jei Edvinukai tavo kaimo mokyklos dailės mokytojas neišmokė kaip nupiešt kaukolę, tai dar nereiškia, kad visoje Lietuvoje tokie mokytojai, ne vieną pažįstu gerą ir gabų dėstytoją kurie nemažai gali užvest ant tinkamo kelio. Meno paslapčių niekas nemoko, tu pats turi jas atrasti, mokytojas tave privalo išmokyt pagrindų ir technikos kurią po to pats koreguoji kaip nori.
                          Taip pat nesupratau ką turėjai omenyje sakydamas, kad užsienyje nereikia mokytis dailės, o ateini, papaišai prieš kokią tais komisiją kažką ir nusprendžia ar tu dailininkas ar ne? Skamba baisiai juokingai. Taip pat, ką tu vadini užsieniu, viską kas nėra Lietuva? Atrankos, kurias tu mini, yra pagrindas per stojamuosius egzaminus į dailės specialybes, kur toks pat dalykas vyksta ir Lietuvoje, bet manau pasidomėsi daugiau ir be mano aiškinimų, kad kitą kartą neapsijuoktum.
                          Maybe on Earth, Maybe in the Future
                          sigpic
                          Kurokawa idėjinis lyderis
                          Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• Edvinukas
                            Kolekcionierius
                            • 2009 11 02
                            • 105

Autorius Bardakas
                            Spoileris:

Retai dabar sutiksi tokią neišmanančio žmogaus nuomonę. Įdomu iš kokio kaimo mokyklos traukei visą šią informaciją? Ir dar taip sulygink mat - visoj Lietuvoj
                            Tai man įdomu ką Edvinukas studijavo čia Lietuvoje su ta daile ir kiek pats išmano?
                            O šiaip talentas ir įgūdžiai yra du skirtingi dalykai. Tu gali būt talentingas, bet niekad nenupieši proporcingai, anatomiškai žmogaus jei nepasistudijuosi ir tu gali būt negabus, bet daug mokytis piešimo, kas dieną eskizuot - pralenksi tą talentą be mokymo lengvai. Nekalbu apie dailės mokyklą kaip visą apimantį dalyką, bet pats gerai prisimenu kai niekad tokioj nesimokęs pabandžiau stot į akademiją ir pažiūrėję mano portfolio tik lūpas kraipė. Stojamuosius tuomet išlaikiau tik ant mokamo ir gan nekokio dar pozicijoj. Dabar kai prisimenu tuos savo darbus ir "mokėjimą" net gėda pasidaro, kad mėginau stot.
                            Jei Edvinukai tavo kaimo mokyklos dailės mokytojas neišmokė kaip nupiešt kaukolę, tai dar nereiškia, kad visoje Lietuvoje tokie mokytojai, ne vieną pažįstu gerą ir gabų dėstytoją kurie nemažai gali užvest ant tinkamo kelio. Meno paslapčių niekas nemoko, tu pats turi jas atrasti, mokytojas tave privalo išmokyt pagrindų ir technikos kurią po to pats koreguoji kaip nori.
                            Taip pat nesupratau ką turėjai omenyje sakydamas, kad užsienyje nereikia mokytis dailės, o ateini, papaišai prieš kokią tais komisiją kažką ir nusprendžia ar tu dailininkas ar ne? Skamba baisiai juokingai. Taip pat, ką tu vadini užsieniu, viską kas nėra Lietuva? Atrankos, kurias tu mini, yra pagrindas per stojamuosius egzaminus į dailės specialybes, kur toks pat dalykas vyksta ir Lietuvoje, bet manau pasidomėsi daugiau ir be mano aiškinimų, kad kitą kartą neapsijuoktum.
                            Esu mokesis Kopenhagoje, Airijoje, Anglijoje tiek pacioje Lietuvoje. Ir stojimai zymei skiriasi. Omeny turejau tai kad nebutina uzsieny buti lankiusiam dailes mokyklos ar aplamai buti lankiusiam dailes pamooku Lietuvoje kai norejau paduoti parasikas studijuoti del dailes atsake nesi baiges dailes mokyklos ir net nesimokei to mokykloje tod nepriimame o kitose salyje iskart prieme tai va pats pasidomek labiau. Esu stebejes ne viena pamoka dailes ir maciau kaip dirba musu mokytojai ir destytijai Lietuvoje ir kaip dirba uzsienyje TODEL SAKAU ka mates ir ka zinau

Comment

• Bardakas
                              Žmogus Ne

• 2005 09 22
                              • 1462

Spoileris:
                              Autorius Edvinukas
                              Esu mokesis Kopenhagoje, Airijoje, Anglijoje tiek pacioje Lietuvoje. Ir stojimai zymei skiriasi. Omeny turejau tai kad nebutina uzsieny buti lankiusiam dailes mokyklos ar aplamai buti lankiusiam dailes pamooku Lietuvoje kai norejau paduoti parasikas studijuoti del dailes atsake nesi baiges dailes mokyklos ir net nesimokei to mokykloje tod nepriimame o kitose salyje iskart prieme tai va pats pasidomek labiau. Esu stebejes ne viena pamoka dailes ir maciau kaip dirba musu mokytojai ir destytijai Lietuvoje ir kaip dirba uzsienyje TODEL SAKAU ka mates ir ka zinau

Jei nesunku parodyk kokį portfolio, su kokiais darbais stojai Lietuvoje ir po to į užsienį. Kad ir kelis pavyzdžius, nes įdomu pasidarė visai.
                              Autorius Edvinukas
                              Neturiu siu darbu su savimi jie kopenhagoje kad galeciu pafotkint ir parodyt.
                              Pavyzdžių galėtai, kad ir dabartinio piešimo lygio parodyt tada.
                              Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2010-12-16, 14:25.
                              Maybe on Earth, Maybe in the Future
                              sigpic
                              Kurokawa idėjinis lyderis
                              Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• Edvinukas
                                Kolekcionierius
                                • 2009 11 02
                                • 105

Neturiu siu darbu su savimi jie kopenhagoje kad galeciu pafotkint ir parodyt.

Comment

Working...