Sunkiausia vieta piešiant
Collapse
X
-
Vis dar rankosXD Lengvesnės pozos jau ne taip sunku, bet dabar sugalvojau kaip nupiašyt ir negaliu su ranka susitvarkyt v.v
Kas kas turit kokį tutorialą ar ką kaip turėtų būt ranka, "beveik" kišenėj.Ta prasme, kad rnaka ne kišenėje, bet nykštys už jos užkabintas, nu alei tokia "cool" stovėsenaXD
Kaip maždaug turi atrodyti įsivaizduoju,bet kaip nykštį įkomponuot - niekaip v.v''Paskutinis pakeitimas nuo zhmogeliukas; 2009-08-09, 17:55.Comment
-
Gal ne tai ko tau reikia bet vis sistas http://benulis.deviantart.com/art/Ho...ands-130931203 P.S. na bent ash taip piesiuComment
-
Vis dar rankosXD Lengvesnės pozos jau ne taip sunku, bet dabar sugalvojau kaip nupiašyt ir negaliu su ranka susitvarkyt v.v
Kas kas turit kokį tutorialą ar ką kaip turėtų būt ranka, "beveik" kišenėj.Ta prasme, kad rnaka ne kišenėje, bet nykštys už jos užkabintas, nu alei tokia "cool" stovėsenaXD
Kaip maždaug turi atrodyti įsivaizduoju,bet kaip nykštį įkomponuot - niekaip v.v''Comment
-
Žinok būčiau labai dėkinga
Matai su nykščiu jau beveik susigaudžiau bet kiti pirštai kaip giminiai ir viskas v.v
Noriu kad jie būtų ne kišelėj o išorėj,gal keik sulengti, bet atrodo tik kreivi ir trumpi,kad ir kiek bebandyčiau
Jei nesunku tai galėtum ką nupiešt, nes mačiau su rankomis tau gan gerai sekasi~Comment
-
Comment
-
Man kaip ir daugumai iškyla problemos su rankomis. Bet manau, kad man tereikia tiesiog daugiau praktikos. Dar problemos iškyla tada, kai reikia nupiešti vaikiną. Čia jau problematiška tampa viskas - tiek veido forma, tiek plaukai, tiek pats kūnas (kažkokie transfestitai man dažniausiai išeina xD) Ir kad ir kiek aš tas pamokėles nete žiūrinėju, kad ir suprantu, kas negerai, bet visvien labai sunkiai man vaikinai gaunasi xDComment
Comment