Sunkiausia vieta piešiant

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Derogatory`
    Loki'd

• 2007 10 06
    • 350

Na, tikslesnės proporcijos pagal galvą būtų 1/7.
    O šiaip iš akies piešti gan lengva. Juk nupieši eskiziuką, paskaičiuoji galvas, pripaišai/pailgini galūnes, jeigu trūksta. :]
    O be to, ne visose pozose ar perspektyvoje viskas atrodys proporcinga. Čia vėlgi priklauso kaip pavaizduotas piešiamas kūnas.

Comment

• Renata
      Meanie

• 2008 05 25
      • 715

mano zmones visad gaunasi auksti distrofikai, nezinau gal kas gali pasakyt kaip su tuo kovot?
      AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• Intrigante

Nors ir nedaug piešiu, bet man visada traumiškos ausys gaunas nu nieko sunkiau nėra kaip tos ausys..

Comment

• wajjwa
          Sužavėta
          • 2008 03 30
          • 12

Man šešėliuot neišeina. O šiaip jei ko nežinau tai pasižiūriu į veidrodį ir viskas tampa aišku. xDD ahahaa...
          Vampire Knight

Comment

• Cry^

Sunkiauwsea man peciai, kazkaijp sunku jos i vieta pastatyt/ o jai ypac dar pradedi piest ne nuo galwos , kartiajs padarauw labai didele smegenine ;DD

Comment

• WingedSheep
              avis.

• 2007 11 14
              • 49

Na, man tai didžiausią rūpestį kelią pirštai. :/

Esu labai laiminga savo tokia viena knygute, kurioje labai aiškiai ir gausiai parašyta apie anime piešimo smulkmenas, klaidas ir taip toliau. Jeigu kas nors esat susidomėję, aš pasistengsiu jums reikiamus puslapius atskanuoti. Tačiau perspėju, knyga vokiečių kalba. ;P
              Velvet Revolution.

Comment

• wajjwa
                Sužavėta
                • 2008 03 30
                • 12

šiuo metu piešiu tokį labai didelį vaikiną su sparnais... Sparnai raudoni, gal galit kas nors patart kaip juos nušešėliuot? Nenoriu, kad būtų taip tiesiog paprastai raudonai, gi nebūna taip. Norėčiau, kad atrodytų kaip iš plunksnų o ne "lapas" ir tiek... Būčiau dėkinga jei su pavyzdžiais...
                Vampire Knight

Comment

• WingedSheep
                  avis.

• 2007 11 14
                  • 49

Autorius wajjwa
                  šiuo metu piešiu tokį labai didelį vaikiną su sparnais... Sparnai raudoni, gal galit kas nors patart kaip juos nušešėliuot? Nenoriu, kad būtų taip tiesiog paprastai raudonai, gi nebūna taip. Norėčiau, kad atrodytų kaip iš plunksnų o ne "lapas" ir tiek... Būčiau dėkinga jei su pavyzdžiais...
                  Na, pirma reikėtų nusistatyti iš kurios pusės eina šviesos šaltinis. Jeigu nori, kad būtų su plunksnomis tai.. pagal sparno anatomiją piešk plunksnas ir po to kiekvieną atskirai pašešėlink (atsižvelk į šviesos šaltinio padėtį) xD Na, nežinau ar tau nuo to bus aiškiau. xD svarbiausia turėti įsivaizdavimą kaip tai turėtų atrodyti. O pats šėšėlinimas susideda iš smarkiau paspausto pieštuko ar tonu (keliais) tamsesnės spalvos derinimo. Galima taikyti ir juodą, bet nežinau, man asmeniškai tai šiek tiek gruboka. :/
                  Velvet Revolution.

Comment

• wajjwa
                    Sužavėta
                    • 2008 03 30
                    • 12

AAmmm ,,, pas mane su guašu jis dažytas... ir jis LABAI didelis (4 vatmano lapai (A1)) ... nu bandysiu laimę...
                    Vampire Knight

Comment

• WingedSheep
                      avis.

• 2007 11 14
                      • 49

Autorius wajjwa
                      AAmmm ,,, pas mane su guašu jis dažytas... ir jis LABAI didelis (4 vatmano lapai (A1)) ... nu bandysiu laimę...
                      Tai vistiek, tas metodas su skirtingais tonais galioja. ;P Jei neturi tamsesnio tono - pasigamink maišydama spalvą su šiek tiek juodos. ;P (ant paletės ar kartono gabalėlio geriausia.)
                      Velvet Revolution.

Comment

• Benulis
                        Forumo maniakas

• 2008 10 04
                        • 404

Na man tai niekaip neina nupiest grazias moters kojas O norintiems geriau ismokt uzeikit cia http://www.howtodrawmanga.com/ spaudziat How to draw, tada Julie Dillon's World famous drawing Tutorials. arba pap eikite ce http://www.howtodrawmanga.com/howtod.../tutorial.html
                        Paskutinis pakeitimas nuo Benulis; 2008-10-18, 18:31.

Comment

• Aivaras
                          ką tu?

• 2008 09 10
                          • 358

Veidas ir rankos(pirstai, plastaka)

Comment

• WingedSheep
                            avis.

• 2007 11 14
                            • 49

Autorius Aivaras
                            Veidas ir rankos(pirstai, plastaka)
                            yes yes. Tai yra (mano manymu) žiauriausia vieta.

Na, bet turiu ir patarimą vieną kaip lengviau tobulėti. Tiesiog reikia atsistoti prieš veidrodį ir perpiešinėti savo ranką (mano būdas). Žinoma, tai nėra labai patogu, tačiau aš vadovaujuosi principu, nekopijuoti kūno dalių ar pozų iš kitų darbų/fotografijų.

Taigi, o perpiešinėti irgi nėra labai lengva, ypač kai reikia išlaikyti visas proporcijas. Na, aš siūlyčiau rankoje įžvelgti geometrines formas, atskaitos taškus, o pirštus pirma piešti kaip stačiakampius, kuriuos vėliau galėsite apdailint. Pačią plaštaką irgi galit 'sugeometriniaformint'

Tai tiek.
                            Velvet Revolution.

Comment

• Dark-Tarou
                              I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
                              • 486

Rankos O___o Siaip pirstai...na cia dar nieko o vat su pedom kaip nedraugauju ir del viso to kaltas mazas ju piesimas xDD Reiks daugiau basu paisyt xDD
                              /// http://dark-tarou.mybrute.com

Comment

• stella
                                Shooting Star

• 2008 09 15
                                • 146

Man tai sunkiausia nutaikyt kad akys būtų vienodo dydžio. Mano piešinius pagrinde galima atskirti pagal tai, kad kuri nors akis (dažniausiai dešinė) būna uždengta plaukais XD emo XD
                                _____

In the future 15 people will be famous

Comment

Working...