Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
abejoju, kad tos proporcijos lengviausia vieta..na lengviausia, kai taip pavirsutiniskai kazka sumali, bet seip zmogaus sudejimas, proporcijos, anatomija sudetingiausia kas gali but...kruvinu darbu reik isdirbt atskiromis detalemis...nemanau kas ten lengviausiai galetu nupiest zmogaus raumenu sistema..nebent kas piese jau daug kartu ir suvokia
arba tas kas gali turi raimenis ir gali pasiziureti kaip kas kur yra o del proporciju, tai yra toks daiktas kaip skeletai piesiami (ce paisybos terminas), ir tuomet viskas zymiai proporcingiau atrodo. Asmeniskai as naudoju kubu skeletus, tada viskas puikiai i savo vietas atsistoja
Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.
Man tai peciai sunkiausiai sekas piest Kazkaip su raktikauliu nesijungia, ir rubus ant kuno nesigauna tu seseliu ir rauksliu padaryt Isvis su seseliais man beda didziausia
visiskai sutnku... kartais jie atrodo kaip gyvates arba kaip desreles .... www.drawmanga.ru toks labai praverciantis adresukas...net tiems kurie vos kapstosi rusu kalboje vertauzeiti... daug geru pvyzdziu ir pazingsninis instruktazas
na man blogiausiai sekas piesti tai pirstai ir dar kojas bet tik dada jai noriu jas nupiest tarkim sulenktas nu jai piesiu ant zemes atsisedes nu taip kojas sulenkias tai lb sunkai sekasi:
sunkiausia nupiest visas galunes kad jos gerai atrodytuziurint i visa piesini bendrai.... o del pirstu tai visai pritariu... o jei dar juos paisai perspektyva tai vapse nusisaut galima...
Comment