Pas mane tai anglu pratybos ivairiais ornamentais ismargintos. (gaila parodyt negaliu )
Jūsų sąsiuvinio kronikos : D
Collapse
X
-
Kanda Nieksele!!! ;DDD
Zinokit jin visai nieko mokytoja, mane biski moke piest, as ant galo vis tiek neismokau nieko nes tingejau, bet vistiek stenges ;DDD O as ja Photoshopu mokiau, tai gavos grate deal, tik jin ismoko o as ne ;DD
NORECIAU PIEST KAIP TU KANDA!!! <3
+ + =👍 1Comment
-
Oho, kaip pamačiau, kaip jūs 'pagražinot' savo sąsiuvinius, man net gėda pasidarė rodyt savo, nes pas mane tai retkarčiais kas penktas puslapis būna po piešinuką paraštėj ir viskas o_ORandom life is random.Comment
-
Spoileris:
Kažkoks veidas per mažas man buvo. Iš susinervinimo aš užklijavau tą puslapį. DComment
-
Pvz. kai per projektavimo paskaitą dėstytoja pamatė, kad paišau sąsiuvinyje, ji atėmė iš manęs tą sąsiuvinį ir padavė baltą lapą. Ir pasakė " Jei jau paišai, tai piešk ant normalaus popieriaus, kad tas eskizas tūrėtų išliekamają vertę, vėliau galėsi jį panaudot..."
Tai va tas piešinukas (jau užpatentavau jį, šita veikėja dabar bus pagrindinis mano piešimo objektas)
👍 1Comment
-
Comment
-
👍 1Comment
-
Tikiuosi kad atsidarys
Spoileris:
Spoileris:
Spoileris:I read , i copy, i quote and then i just ignore it (Pink color makes me paranoid)👍 1Comment
Comment