Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
na aš kaip per pamokas besėdėdamas visą laiką atsivertęs sąsiuvinio galą, tai ir papaišau
(nesitikėkit kažko stebuklingo, nes paišau tik.. na švelniai pasakius nesąmones xD)
Mano sasiuvyniai niekada nebudavo tvarkyngi... Del to visada girdedavau komentarus is mokytuju as savo sasiuvinyje piesiu gale jog mokytojai nepastebetu, o kai jau sasiuvynis baigiasi tuos lapus ispliesiu. Piesiu dazniausiai manga. Atsimenu kaip viena karta mano klasiokai paeme mano sasiuvyni ir man pareiske: ,, ANIME ar kaip ten tu juos vadini tikras SUDAS kam tai gali patykti. Nejau manai jog uz tokia keverzone gausi pinigus? Geriau pamirsk savo svajone ir pradek geriau mokytis" Buvau soke Po to as juos nudejau( JOKE as juos tik primusiau)
istorijos sasiuvinys pas man šedevras.Nuo Alucard'ų iki mokytojų šaržų.Gaila skeneris sugedo.Na matematikos sasiuvinys apsiriboja kvadratėliais.O jau anglų knyga (anglų sasiuvinio galima sakyti neturiu,visus pratimus darau į knygą,todėl ir piešiu ten)...košmaras kai gale mokslo metų ją reik trinti...
istorijos sasiuvinys pas man šedevras.Nuo Alucard'ų iki mokytojų šaržų.Gaila skeneris sugedo.Na matematikos sasiuvinys apsiriboja kvadratėliais.O jau anglų knyga (anglų sasiuvinio galima sakyti neturiu,visus pratimus darau į knygą,todėl ir piešiu ten)...košmaras kai gale mokslo metų ją reik trinti...
Idomu,pas mane LYGIAI tas pats,tik vat skeneris nesugedo,o neturejau tokio
Idomu,pas mane LYGIAI tas pats,tik vat skeneris nesugedo,o neturejau tokio
na pas man tai yra kažkoks...prieštvaninių laikų...Tik,kad nesuprantu nuo ko sugedo - nuo to,kad ant jo vis kas nors nukrenta (atseit netyčia) ar jau nuo senatvės...
Man tai jau mokytojos del ispaisytu parasciu bara... Nenoriu dar karta but apstaugta
Siaip tai dabar dazniausiai turiu koki nors eskizu sasiuvini i kuri paisau jei atsibosta pamoka XD Dievas zino kiek sasiuviniu taip ispaisiau...
Nu aš tai nesuprantu, ko tie mokytojai taip nervinasi... Mano matkės mokytoja tai gana tolerantiška - veik kiekvieną pamoką mato mane sasiuviny peckiojant, tyliai praeina pro šalį ir nieko nesako. Svarbu, kad aš jai vest pamoką netrugdau xD
Spoileris:
Nu va ir keli mano papeckiojimai sasiuviny:
P.s. fotkint su fotiku sąsiuvinį - totali lempa xD
Na, per pamokas peckioju tušinuku ir visiškai nesistengiu, darau tai tik tam, kad laiką užmušt, tai nesmerkit mano baisaus piešimo xD
Sita per paskaitas nusipiesiau, nu tokia nuobdi paskaita buvo, kad tiesiog verkiant reikejo kazkokios veiklos susirast, tai nusipiesiau tokia mergaite su dviem asmenybem (veliau reiks normaliai persipiest)
Comment