Jūsų sąsiuvinio kronikos : D

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Dark-Tarou
    I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
    • 486

Jūsų sąsiuvinio kronikos : D

Sveiki visi :]

Betvarkydama savo stalą (ir kas po stalu O.O) praverčiau savo sąsiuvinius, kuriuos greit nukišiu į kokį tolimesnį kampelį, kai tik atostogos ateis. Ko tik ten neradau prirašyto, pripaišyto, ir man kilo mintis, o kodėl gi visiem nepasidalinus, kaip atrodo jūsų užrašai? Ar jie apipaišinėti įvairiausiais paveikslėliais, užrašais? O gal galite pasigirti savo neapsakomu tvarkingumu? :]

Khem, khem, pradėsiu aš:

Pirmoji mano ekspozicija yra muzikos sąsiuvinis. Aš jį naudoju jau 4 metus (nuo šeštos klasės) ir jis yra dabar tiesiog siaubingoje būklėje (rankose byra). Štai čia mano girti debesėliai xD

Next stop - fizikos sąsiuvinis:

Jame (kaip ir matematikos) mėgstu kurti veikėjų dizainus xD

O čia su "Jėzaus pagalba" spręstas kontrolinis darbas xD (Klasiokė atsivežė religinės tematikos sąsiuvinių iš Čekijos, tai visa klasė kokią savaitę ant tokių lapelių rašė kontrolinius ir savarankiškus x])

Biologijos užrašus mokslo metų pradžioje pradėjau tvarkingai (kaip ir visus kitus)....

...bet kai labai praėjo noras biologijai (ypač kai sužinojau, jog man jos gyvenime neprireiks), truputėlį aptingau...

Tai štai mano trumpa apžvalgėlė :] Laukiu jūsų sąsiuvinių >: D
    Paskutinis pakeitimas nuo Dark-Tarou; 2009-05-30, 21:35. Priežastis: Typical grammar fail D:
    /// http://dark-tarou.mybrute.com
  • Mao
    a.k.a. Lzq

• 2006 07 25
    • 223

Nedėsiu paveiksliuko, nes šitaip neįmanoma, bet ant daugelio mano sąsiuvinių kraštų yra padaryti stick-figure filmukai. Teeheehee.xD Vat. Pasigyriau.
    I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!

Comment

• zhmogeliukas
      Super mega ultra rašytojas

• 2007 03 21
      • 722

Tarou tai sąsiuviniai net gražūs~
      o aš tai labai gerai ''ruošiuose egzaminams'' kol aukletoja mus profiliuoja
      irgi paišau. a vdrug išmoksiu kadaXD

matematikos dešimties klasių kurso kartojimas vadinasi:
      kai pasakė kad rinks teko užtenkt psl,kad bent nebūtų ''per visą sąsiuvinį'' gerai, kad bent nk nesakėXD

to paties sąsiuvinio paraštės.

dar kelios irgi panašios buvo,bet jau nefotkinsiu.Ir seip tik vienas sasiuvinys.kitus kita diena paroreodysiu gal~
      Ir dar turim ~8dienas papaišymams,o kai jau vasara,tai taip ir mokysiuosXD
      Paskutinis pakeitimas nuo zhmogeliukas; 2009-05-31, 16:38.

Comment

• Eisas Kuperis
        Simintis Sun

• 2006 01 25
        • 355

Gerai jums. Man už tokius piešinius liepdavo perrašyti visą sąsiuvinį į naują ir kuolą įraitydavo. Atkratė nuo tokio įpročio... O jis buvo giliai įsišaknyje...

Comment

• Dark-Tarou
          I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
          • 486

Šiaip pavyzdžiui aš niekados nepiešdavau istorijos sąsiuvinyje, nes irgi bijodavau mokytojos (dabar jau nebe xD Istorijos sąsiuvinys irgi vienas "gražiausių). Aš gerai atsimenu kai pradidėse pas vieną čiuvelį buvo pripaišytą sąsiuvinyje, ar už tai, kad lapų trūko, mokytoja jį pusiau perplėšė O.O
          /// http://dark-tarou.mybrute.com

Comment

• giedriusonline
            Costume Maker

• 2008 06 07
            • 279

pas mane tai kartkartėm pasitaiko tarp paskaitų medzoagos isimaisiusiu paveiksliuku puslapiu ar seip brėžinuku, ar seip nesamonigu prirašinėjimu, pvz kaip CAKE IS A LIE ir panasiu

Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
            Parašyk man.

Comment

• Izzo
              one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
              • 1530

Per ekonomiką Krauserį piešdavau, gaila tas sąsiuvinys dabar Lietuvoj :/
              SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Paskendus
                Yes, Vice-commander !

• 2009 05 29
                • 31

Dauguma mano sąsiuvinių švarūs, bet istorijos visada būdavo pripaišinėtas, ir dabar yra XD, visokio velnio XD gal kada pasidalinsiu savaisiai puslapiais
                O šiaip daug kur pilna visokių užrašų, pvz, veikėjų vardų, ar trumpų pasirašymų ką rreikėtų parašyt
                O dėl tų perašinėjimų ir panašiai ,tai visada sugebu nuo jų išsisukt XD kažkodėl mokytojai ant manęs nepyksta už pašaliojimą, gal todėl, kad turiu visus konspektus XD

Comment

• zeke
                  trust me i'm engineer

• 2009 01 02
                  • 392

Na aš ne ką pripaišau. Bet užtat mano visi dalykai kuriuos mokaus yra vienam sąsiuvinį(problema tik ta kad greit prisirašo kai viskas vienam būna).
                  Štai keletas mano lapų.
                  Spoileris:

Lietuvių (mokytoja rėkia bet ka padarysi )-
                  matieka (vieta taupau)
                  o čia kažkada bandyta piešti (man rodo prieš pora mėnesių)
                  Paskutinis pakeitimas nuo zeke; 2009-05-31, 00:28.
                  S_T

Comment

• headbang_

na mano visi uzrasai gana tvarkingai atrodo todel kad turiu atskira "knyga", kurioje rasau, jei pamirstu koki nors sasiuvini.. ten ir paisau. pora jos lapu:

ir.. keli lapai su "piesinukais" )) :
                    Spoileris:

dar dienine kartai papaisau :
                    Spoileris:

Comment

• Derogatory`
                      Loki'd

• 2007 10 06
                      • 350

Oo, smagi tema, Dark-tarou.
                      Aš tikriausiai paišau per visas pamokas ir bet kur. Žinau, tik, kad lietuvių kalbos sąsiuvinis buvo pripieštas tik vieną kartą ir tai pieštuku. xD
                      Bet lietkos knygoje kažkada veiduką nupiešiau ar ką ten ir palikau - neištryniau.

Taigis mano kronikos...
                      Pradėsime fizikos užrašais ir knyga.
                      Kažkada fizikos knygoje sketčavau savo veikėją, kurį dauguma žino kaip Psichą. xD

Taip daug maž atrodė mano pirmojo fizikos sąsiuvinio paraštės. O kai užsivedžiau naują - piešiau kur daugiau vietos, t.y. sąsiuvinio priekis ir galas. Taigi priekyje kūriau vienam veikėjui ginklą. xD (Veikėjas turėjo būt pilietinio užrašuose, tačiau aš dabar jo niekur nerandu, nors vakar aš tą sąsiuvinį mačiau ) Na, o gale - kūriau veikėjų snukius. xD

Chemijos užrašuose dažniausiai piešdavau savo kurtos hinų rasės atstovus. xD

Per anglų pamoka aš piešdavau daug, tiksliau beveik visada...

Mano tvarkingiausi užrašai - istorijos. Ten net pavadinimus pagražinu, paryškinu. xD Bet paveiksliukų ten irgi yra. O linksmiausia dalis buvo su "Stalininės diktatūros" tema. Klaidikę padariau berašydama.

Šiek tiek piešdavau per matematiką, ypač kai pasikeitė mokytoja, kuri nieko išaiškint nemoka... >.> Ir per etiką stumdavau laiką piešdama, jeigu nežiūrėdavome filmų.

Dar viena totaliai piešimo pamoka - muzika. Per ją aš piešdavau senų veikėjų veidus, kurdavau naujus veikėjus, visokias detales, veidus savo būsimai mangai. Ir šiaip fan artėlius tepliodavau.

Ir dar viena piešimo pamoka - biologija. Mat sėdžiu per ją viena arba kokis klasiokas šalia įsitaiso. Tai per ją piešiu viską iš eilės, kuriu veikėjus, jų išvaizdą, etc. xDD

Taigis visai džiaugiuosi, kad daugumai mokytojų nesvarbu pieši tu ar ne. Mat man tikrai tektų daug perrašinėti ir šiaip atsikratyti įpročio piešti ir terlioti viską, ir visur. :]

Comment

• Death note
                        Shinigami - Death god
                        • 2009 05 23
                        • 80

pas mane sąsiuviniai tvarkingi o užrašų knygelės ilgiau mėnesio netempia O šiaip kitais atvėjais žaloju mokyklos turtą žinoma suolus bet gaila kad po to vis tiek kažkas mano šedevrus nugremžia

Comment

• Futari
                          AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                          • 1094

Desimtoj klasej gerokai maziau emiau piest, seniau pas mane muzikos sasiuviny budavo anime personazu pripaisyta. Dabar pagrindinis mano menas eina ant ivairiausiu lapuku per fizikos astronomijos kursa "Kas butu, jeigu zmones valdytu Saules Sistema" - zodziu, zemieciai uzsiterse radioaktyviom atliekom, o Saturnas supjauste Marsa su Venera, po to kazkas netycia uztrumpino Saule and so on....

Comment

• chibi_nemiga
                            Rimtas forumo narys

• 2008 08 01
                            • 117

Na pas mane sąsiuviniai gana tvarkingi, nes visokioms pievoms per pamoką turiu atskirą sąsiuvinį, kuris kaip ir vietoj užrašafkės. Į vadovėlius jei piešiu, tai po to ištrinu, nebent kas visai gražaus gaunas.XD Vistiek pervertus sąsiuvinius šį tą atradau:
                            Spoileris:
                            Iš muzikos sąsiuvinio, kurį turiu nuo šeštos klasės. Tai ir piešta man rodos tada:
                            {Tas "Broli Žakai" tai nežinia iš kur čia, klasiokė pridėjo.XDD Ir šiaip..Pjūklo nemačius nei dalies, bet jai tas padaras baisiai patiko.. o.o}
                            Ir vėl jisai: {Lol....-_-}

Ir šiaip random sketchai, pilni klaidų: {čia dar normalesnius atrinkau.XD}

Ir dar.. Šitas mini piešinukas pieštas Futarės, rastas tam pačiam sąsiuviny visiems dalykams.: D

Comment

• Renata
                              Meanie

• 2008 05 25
                              • 715

Šiaip kadangi ilgu laiku sėdėjau namie neturėjau poreikio piešti į sąsiuvinius, nu bet pastaruoju metu labai pamėgau teplioti savo užrašus :] čia istorijos sąsiuvinio galas:
                              Spoileris:

Spoileris:
                              Leo yra mano veikėjas, o Titu - draugės, nu bet aše juos labai abu mėgstu

Spoileris:
                              Čia šiaip mokinuosi piešti male charus

o čia biologijos sąsiuninys :
                              Spoileris:

Tai tiek. šiaip mano sąsiuvinukai yra tvarkingi, bet kartai jose tokių nesamonių būna xD
                              AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

Working...