Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • piccosan
    Daft Punk

• 2005 11 28
    • 250

horki, galetum det labiau isbaigtesnius darbus, dabar visus random metai. nesvarbu kad pradedanciuju lygis bet tu gali ir daug geriuau, tad is levu ir nepabaigtu darbu kritika netenka prasmes.

Comment

• uhura
      Naujokas
      • 2008 03 24
      • 19

Horki, tavo daugumoje piešinių man užkliūna vienintelė vieta, tai galva ir jos sujungimas su kaklu, juk internete pilna pamokų, galėtum kada išbandyt O visa kita dažniausiai puikiai nupiešta

Airiz, tamstos piešinyje nuo akmens šešėlis ar kažkas panašaus į tai (gal ne taip supratau) krenta, o nuo žmogaus nebėra. Sunku ką komentuoti, nes darbas atrodo nepabaigtas arba aš kažko nesuprantu, tad būtų malonu išgirsti pasakojimą, kas čia per milžinas, apvalūs akmenys ir keisti medžiai, nenoriu interpretuoti savaip

Comment

• Airiz
        מיד

• 2004 01 09
        • 1656

Visi mano darbai nepabaigti, kai piešiau neturėjau galvoje nieko konkretaus, ten kaip ir akmeny kaip ir šiaip kažkas..teko pakišt po galva jam..medžiai gi ten, nepamenu pavadinimo, bet tokie egzistuoja. Gal kadu ir pabaigsiu.

Comment

• uhura
          Naujokas
          • 2008 03 24
          • 19

Autorius Airiz
          Visi mano darbai nepabaigti, kai piešiau neturėjau galvoje nieko konkretaus, ten kaip ir akmeny kaip ir šiaip kažkas..teko pakišt po galva jam..medžiai gi ten, nepamenu pavadinimo, bet tokie egzistuoja. Gal kadu ir pabaigsiu.
          Su darbų pabaigimu daug kam problematiška turbūt, pas man irgi pilna tokių, kurie greičiausiai taip niekada ir netaps užbaigtais.
          Sėkmės keliaujant iki galutinio darbo varianto

Comment

• headbang_

laba diena vakar bandziau pirma karta piest realu zmogu (tiksliau kopint is foto)
            paziurekit rodau jums, nes manau, kad kaip pirmam kartui visai neblogai
            Spoileris:

tai Ikuta Toma )))

P.S. foto labai maza...
            Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-04-23, 20:46.

Comment

• vykis
              Narys

• 2009 02 18
              • 70

nu wow. kaip pirmas kartas tai geeeras bet siaip tu senai piesi ane? zn galetum fotke pagal kuria piesiai idet dar( idomu paziuret butu)

Comment

• Derogatory`
                Loki'd

• 2007 10 06
                • 350

Autorius headbang_
                Spoileris:
                laba diena vakar bandziau pirma karta piest realu zmogu (tiksliau kopint is foto)
                paziurekit rodau jums, nes manau, kad kaip pirmam kartui visai neblogai
                Spoileris:

tai Ikuta Toma )))

P.S. foto labai maza...
                Sakyčiau, kad trūksta dar pagrindų žmogaus veido, galvos piešimui. Pirmiausiai nėra nosies sustatymo. Akys žvairokos atrodo, nes ne vienodų formų. Ir šešėliai labai jau slobni - reikėtų daugiau kontrastų. Taip pat gražiau juos sudėlioti - mat dabar piešinys plokščias, toks beformis. Ypatingai rūbas ir krūtinė.
                Paskutinis pakeitimas nuo amidau; 2009-04-23, 22:00.

Comment

• Horkis
                  Kritikuosiu žiauriai

• 2005 12 23
                  • 637

Oki dedu biski pakoreguota darbeli....
                  Spoileris:

Comment

• Derogatory`
                    Loki'd

• 2007 10 06
                    • 350

Šį kartą dedu čia. Mat pastarieji yra tiesiog eskizai. :]
                    Pirmasis tai eskizas grafikai, cinko raižiniui. Tik, kad per PS uždėjau tekstūrą.
                    http://derogatorylt.deviantart.com/a...rtex-120535690

Antrasis - buvo labai greitas mano mangos pagrindinio veikėjo papaišymas. Kadangi tingėjau galvoti giga-mega-pozą. Tai bandžiau perspektyvą, bet tokią, pakankamai realią, o ne fish-eye efektą. Ir vėl šiek tiek tekstūrų ir spalva su PS.
                    http://derogatorylt.deviantart.com/a...-you-118676463

Šiaip smagu būtų sulaukti konstruktyvios kritikos. ^^

Comment

• Spirit of Nightmare
                      !,,!_ (-_-) _!,,!

• 2008 10 17
                      • 209

Derogatory' - "In mind Vortex". Labai neblogai su drabužių klostėmis išėjo. Taip pat tikroviška išraiška. Poza truputį keista, manyčiau per daug jis pasikreipęs atgal. Dar fonas gražus

"Let me tell you...". Puikus šėšeliavimas. Ir vėl išraiškingas veidas (kaip visada ^^) Galbūt man tik pasirodė, bet matau, kad kairėje (iš žiūrinčiojo padėties) pusėje jam trūksta trupučio plaukų. Nes šiaip kaip matau jis gana "apšepęs", todėl ten pagal mane jie turėtų būti ilgesni.

HORKIS - rankos per plonos, na bent jau dešinioji (ir vėlgi iš žiūrinčiojo padėties). Be to ar man tik atrodo ar šešėliai krenta į skirtingas puses? Tų dviejų daiktų ant žemės (sorry nežinau kas tai yra, kaip bebūtų gaila nežaidžiau Guilty Gears) meta šešėlius į skirtingas puses. Bet tenka pagirti spalvinimą - jis tikrai gana neblogas, dar perspektyva manyčiau gerai padaryta.

Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia

[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~

Comment

• Airiz
                        מיד

• 2004 01 09
                        • 1656

Autorius Derogatory`
                        Šį kartą dedu čia. Mat pastarieji yra tiesiog eskizai. :]
                        Pirmasis tai eskizas grafikai, cinko raižiniui. Tik, kad per PS uždėjau tekstūrą.
                        http://derogatorylt.deviantart.com/a...rtex-120535690

Antrasis - buvo labai greitas mano mangos pagrindinio veikėjo papaišymas. Kadangi tingėjau galvoti giga-mega-pozą. Tai bandžiau perspektyvą, bet tokią, pakankamai realią, o ne fish-eye efektą. Ir vėl šiek tiek tekstūrų ir spalva su PS.
                        http://derogatorylt.deviantart.com/a...-you-118676463

Šiaip smagu būtų sulaukti konstruktyvios kritikos. ^^
                        man pirmas patiko (:

Comment

• Izzo
                          one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                          • 1530

Horki, man patinka tavo vaizduotė
                          SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Derogatory`
                            Loki'd

• 2007 10 06
                            • 350

Autorius Spirit of Nightmare
                            Derogatory' - "In mind Vortex". Labai neblogai su drabužių klostėmis išėjo. Taip pat tikroviška išraiška. Poza truputį keista, manyčiau per daug jis pasikreipęs atgal. Dar fonas gražus

"Let me tell you...". Puikus šėšeliavimas. Ir vėl išraiškingas veidas (kaip visada ^^) Galbūt man tik pasirodė, bet matau, kad kairėje (iš žiūrinčiojo padėties) pusėje jam trūksta trupučio plaukų. Nes šiaip kaip matau jis gana "apšepęs", todėl ten pagal mane jie turėtų būti ilgesni.
                            Dėl pirmojo: jis yra ale atsirėmęs, bet pašalinių objektų fone nedariau. Tad todėl taip ir atrodo. x3
                            Ir antrasis, jo plaukai pakankamai trumpi, o kadangi pas jį yra plaukų skyrimas, tai vienoje pusėje yra mažesnis plaukų kiekis negu kitoje.
                            O šiaip dėkui. ^^
                            Airi, smagu, kad patiko. :]

Comment

• Horkis
                              Kritikuosiu žiauriai

• 2005 12 23
                              • 637

Tiesa Spirit of Nightmare... pas man šešėliai visada neatitinka reaybes krenta bet kur ir i visas puses....
                              Tie daiktai ant zemes - jos antpeciai ar kazkas panasaus...
                              Izzo nu cia mano vaizduotės gal tik fonas yra.... XD cia vienas is paskutiniu Guily gear charu kuriuos perdariau i kita lyti... Originalas taip atrodo ir jis turi 1 labai ryskia vyriska detale XD
                              Spoileris:

Comment

• headbang_

Dar vienas pasibandymas... Ir vel Ikuta Toma. ( Plaukus, aisku, sunkiausia nupiest buvo )
                                foto netycia istryniau, ir negaliu rast internete...
                                Spoileris:

Zmones, ar isvis galima cia det tokius piesinius? Juk tai tik fotografijos kopija.. Ir nesusije su anime.

Comment

Working...