Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Sveiki gal cia ir ne anime bet darbas kuri piesiau 14 val uz koybe atsiprasau del techniniu kliuciu veiliau galesiu idet geriau atrodanti...
Comment
-
Sveiki gal cia ir ne anime bet darbas kuri piesiau 14 val uz koybe atsiprasau del techniniu kliuciu veiliau galesiu idet geriau atrodanti...
Mano manymu nera kuo prisikabinti👍 1Comment
-
TeisusKas,
3 piesinys patiko. Tik galvoju kad jei strichuotum tas uolas visiskai vertikaliai kaip jos ir leidziasi tai dar graziau atrodytu
2 piesinys: uzkliuvo ties alkunem svarkas. Kazkaip jei cia paprastas svarkas tai kad ir susiraukslejes per alkunes bet tikrai per siauras.. atrodo lyg su kokiom gumytem prispaustos tos rankoves ten
1 piesinys viskas labai patiko tik uzkliuvo kaklas apacioje. Atrodo kad truksta poros liniju kur butu parodytos kaklo ribos. Dabar jis kad ir su tom gyslom (ar kaip tuos dalykus pavadinti ) bet vistiek i apacia smaileja...
Dekko13, , cia kartais ne tas ateivis is filmo Grobuonis?? (na bent jau labai panasus)👍 1Comment
-
Dekko13 cia tas ateivis is Aliens vs Predator? ;D
siaip tai nera prie ko prikibti, labai grazus darbas👍 1Comment
-
Deje as prikibsiu Dekko13
1.Neikomponavai i lapa... kojos kazkaip keistai atrodo, del netilpimo i lapa
2.Idek kokybiskesne foto... rasei kad fotkinai , bet man atrodo kad biski ir photoshopo pridejai (jei netiesa nepyk, cia man taip atrodo), arba fotkink be blykstes, bet prie geresnes lempos
3.jo pakaušis atrodo suplotas per daug....
O seip tai pagirtinas darbelis faini šešeliai ir tie atspindžiai ant šarvu....
Keep going👍 1Comment
-
Sveiki, seniai berašiau. Bet nenorėjau grįžti be normalaus darbo, nes iš kai ko dėl tio gavau pastabų ^^ vat čia mano darbelis, kurį nufotkinau įsinešus nelegaliai foto į meno mokyklą. šiaip nieko gero neradau, nes visi mano darbai arba parodose arba metodiniam fonde, bet šitas kelių mėnesių senumo, niekur neišnestas, tai nusivogiau foto
Comment
-
Heh, tokia maža nuotraukos rezoliucija, kad negali pamatyti nei kaip štrichas atrodo, nei patikrinti ar perspektyva nenusivažiavus. O šiaip manau, kad čia labiau reikėtų dėti savo kūrybos darbus/piešinius, o ne akademinio piešimo dalykus. Nes visi piešiam tas pačias galvas, Dovydus ar Veneras, tad įdomiau išvysti originalią žmogaus kūrybą.Comment
-
Deje as prikibsiu Dekko13
1.Neikomponavai i lapa... kojos kazkaip keistai atrodo, del netilpimo i lapa
2.Idek kokybiskesne foto... rasei kad fotkinai , bet man atrodo kad biski ir photoshopo pridejai (jei netiesa nepyk, cia man taip atrodo), arba fotkink be blykstes, bet prie geresnes lempos
3.jo pakaušis atrodo suplotas per daug....
O seip tai pagirtinas darbelis faini šešeliai ir tie atspindžiai ant šarvu....
Keep goingComment
-
Ech žmogai jei neturit galimybiu skanuot tai ismokit fotkint.. netikiu kad pas visus tokie šudini fotikai...
mano mobas netgi fotkina rezoiucija 800:600. tai nesuprantu koks tolkas det tokias mazas fotkes (cia tau bleach)
jei norit kad nufotkintu smulkesnes detales isijunkit kaip as vadinu gelyte (funkcija "micro" as kazkas panasaus) ir isgerkit ramuneliu arbatos kad rankos nedrebetu XDComment
-
nu as jau norejau darbeli idet, bet tiek to palauksiu rytojaus....
Puiku airi kad pradejai paisyt... jauciasi toks Dziro seses stiliukas (tie ornamentai) bet vistiek gerai... nzn kas cia uzejo bet as irgi pripaisiau ornamentu naujam savo darbeli....
Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-04-22, 01:21.Comment
Comment