Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • kypshius
    Rašytojas

• 2007 04 17
    • 254

Autorius eliona999
    Gal kas galit idet pamoka kaip piest vaikinus?
    šiuo atvėju, internetas - tave draugas!
    How-To-Draw-Men-Or-Bishounen
    Body
    some handy stuff

Užkalė visus langus ir augina pingviną.

Comment

• Varnas
      Ne varnas XD

• 2008 11 10
      • 109

Autorius Auste
      Varnas, o kuo itartina sukuosena?
      Tuom jog atrodo kaip kokiais stipriais klijais sutepta arba koks tos šukuosenos formos plastikas užmautas, na bent man taip atrodo.

Comment

• mila
        Yuu

• 2008 12 12
        • 53

mėginau dar kartą piešti piktą veidą na ir manau jok pavyko jau kiek geriau
        o antras piešinukas tiesiog papaišytas mokantis proporcijas, iškarto atsiprašau už tokį prastą ginklą rankoje.
        na bet dar labai laukiu komentarų kaip toliau viską tobutinti.
        Spoileris:

Comment

• vykis
          Narys

• 2009 02 18
          • 70

mano greitas papaisymas (skech'as) nesu as juo patenkintas bu bet atiduodu jusu nuomonei
          Spoileris:

Comment

• fasian
            Tas kur daug kalba.

• 2009 01 28
            • 586

Autorius vykis
            mano greitas papaisymas (skech'as) nesu as juo patenkintas bu bet atiduodu jusu nuomonei
            Spoileris:
            Labai gražus tik pabandyk akis pakeist nes dabar kažkoks keistas veidas

p.s. ginkla pabandyk į kardą pakeist manau geriau atrodytu.
            Ech tie seni laikai ..

Comment

• Renata
              Meanie

• 2008 05 25
              • 715

Senokai nieko nerodžiau.

Spoileris:
              AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• Spirit of Nightmare
                !,,!_ (-_-) _!,,!

• 2008 10 17
                • 209

Aš ir senokai nieko nerodžiau

http://spirit-of-nightmare.deviantar...uest-119341890

Jeigu tingit spausti nuorodą galit pamtyti piešinį paspaudę SPOLER'Į

Spoileris:

Edit: Pamiršau pasakyt, kad jis buvo skirtas Renatai
                Paskutinis pakeitimas nuo Spirit of Nightmare; 2009-04-15, 20:36.

Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia

[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~

Comment

• vykis
                  Narys

• 2009 02 18
                  • 70

Renata, darbas grazus (spalvingas) piesimas irgi visai nieko tik vat su plastakom galetum dar padirbeti papildomai ir dar desine akis jei butu kiek pasukta ir "suspausta" per sonus atitiktu galvos pasukima labiau(cia mano nuomone nors pas mane pati didziausios problemos ir kyla su veidu)

Comment

• Benulis
                    Forumo maniakas

• 2008 10 04
                    • 404

Autorius Spirit of Nightmare
                    Aš ir senokai nieko nerodžiau

http://spirit-of-nightmare.deviantar...uest-119341890

Jeigu tingit spausti nuorodą galit pamtyti piešinį paspaudę SPOLER'Į

Spoileris:

Am na daug yra taisyt pasakysiu pagrindinius reiktu padirbet su raukslemis, seseliais, veido piesimu, anatomija, perspektyva nebloga Jei nori parasyk man duosiu skype, atsiusiu Adobes dokumenta kur bus visko ko tau reikia dal pasimokyti ir patobulinti

Comment

• animegirl
                      Narys
                      • 2007 10 19
                      • 39

Autorius vykis
                      Spoileris:
                      Užpakalis per mažas, akys stiklinės, krūtine subinės atžvilgiu per didelė. Visa kita mano akimis labai gražu.

Renata, kaip medis iš stataus šlaito gali augti tiesiai? Upelis nematūraliai atrodo .
                      Paskutinis pakeitimas nuo animegirl; 2009-04-15, 20:25.

Comment

• Varnas
                        Ne varnas XD

• 2008 11 10
                        • 109

Renata
                        Darbas tikrai spalvotas, bet negyvas... Galėjai kruopščiau jį atlikt, dabar ta žolė į žolę nepanaši tik linijos kurios dengia baltą lapą ir t.t. šiaip nesuprantu šį kartą tavo darbelio bet fono idėja tikrai įdomi...

Comment

• Likimo_Kalvis
                          YOSH!!!

• 2006 08 26
                          • 378

Aš kartas nuo karto vis užeinu čia. Matau besikeičiančius ir pastovius veidus, na bent jau avatarus ar nick'us Jūs paišot, na kiek jum suprantama stengiatės, bet kai kurie to nesuprasdami stabdote savo progresą. Mano manymų jūs visi bent kiek skaitėt tutorialus, vieni daugiau, kiti mažiau. Aš nežinau jūs atkreipėt dėmesį, neatkreipėt, bet visuose rašoma, jog reikia piešti daug lineart'ų. Šeip kol kas manu jeigu čia dedate darbus neturėtumėte gaišti laiko jį spalvindami, geriau per tą laiką būtų dar ką nors nupaišyti, tuomet lavintumėte įgūdžius. Na štrichavimas taipogi laiko gaišimas, bet jeigu trumpai, tai kodėl gi ne. Žmonės dirbkit! Jei dabar numesit visus tuos piešinių kėlimus čia ir vietoj to, jog galvotumėt ką apie jūsų darbą pasakys AZ nariai, geriau pasiimkit pieštuką ir pieškit kol ranka nukris, ir po keliu tokių mėnesių pamatysit, jog pasistūmėjot kelis šimtus kartų ir tuomet vargai galbūt baigsis, arba jūsų apetitas išaugs ir norėsit piešti dar tobuliau. Taigi jūsų teisė rinktis.

P.s. kritika nevisados būna teisinga.
                          Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.

Comment

• Dark-Tarou
                            I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
                            • 486

Likimo Kalvi, labai lengva sakyt. Manau jie driba kiek jiems leidžia jų noras ir laikas. Viskas ateina su laiku. Ir tai, kad jie pieš pieš ir pieš kol nenukris ranka gali net nieko nepadėt. Vienas tobulėja greičiau, kitas lėčiau, bet manau visi supranta, kad faktas jog jeigu jie daug praktikuotųsi - jie daug pasiektų, kad ne visad išeina. NORĖS, pieš, NENORĖS, nepieš. Bent jau tokia yra mano nuomonė.

Dėl lineartų piešimo, aš už tai, kad mokytųsi kelių dalykų iš karto. Tai nėra rašyta taisyklė, kad: išmok lineartus, paskiau tik spalvink. Aš mokinausi visko kartu ir tai, kad tu užsiciklinsi ant vieno dalyko, tik gali palėtinti tobulėjimą, o spalvinimas, jis pagyvina ir paįdomina tavo darbą. AIŠKU, kiekvienam asmeniui skirtingai.

Štai kaip tik radau kompe savo seną piešinėlį xD Visi veikėjai mano, išskyrus pilkąją bobelą, pieštą mano sesės xP Piešinys pieštas 2006 metų balandžio mėnesį. Man buvo 14 metų x] Tais laikais žodžio anime nežinojau xD

/// http://dark-tarou.mybrute.com

Comment

• Derogatory`
                              Loki'd

• 2007 10 06
                              • 350

Autorius Dark-Tarou
                              Likimo Kalvi, labai lengva sakyt. Manau jie driba kiek jiems leidžia jų noras ir laikas. Viskas ateina su laiku. Ir tai, kad jie pieš pieš ir pieš kol nenukris ranka gali net nieko nepadėt. Vienas tobulėja greičiau, kitas lėčiau, bet manau visi supranta, kad faktas jog jeigu jie daug praktikuotųsi - jie daug pasiektų, kad ne visad išeina. NORĖS, pieš, NENORĖS, nepieš. Bent jau tokia yra mano nuomonė.

Dėl lineartų piešimo, aš už tai, kad mokytųsi kelių dalykų iš karto. Tai nėra rašyta taisyklė, kad: išmok lineartus, paskiau tik spalvink. Aš mokinausi visko kartu ir tai, kad tu užsiciklinsi ant vieno dalyko, tik gali palėtinti tobulėjimą, o spalvinimas, jis pagyvina ir paįdomina tavo darbą. AIŠKU, kiekvienam asmeniui skirtingai.

Štai kaip tik radau kompe savo seną piešinėlį xD Visi veikėjai mano, išskyrus pilkąją bobelą, pieštą mano sesės xP Piešinys pieštas 2006 metų balandžio mėnesį. Man buvo 14 metų x] Tais laikais žodžio anime nežinojau xD

Uhuhu, Dark-Tarou, piešinys iš magų mokyklos, ane?
                              Ir tie fagironiečiai primena iš kažko filmo ateivius. xD
                              Sakai, tau tada 14 metų buvo. Pala, paknisiu ir aš tokių senų darbų. xD
                              *knisasi*
                              Radau, irgi anime neprimena, nors tuo metu piešdavau visokius ale fan artus kokio nors Shaman King, DBZ ar kokias anime merginas/angelus. xD

Comment

• vykis
                                Narys

• 2009 02 18
                                • 70

hm.. idesiu vakar nupiesta darbeli. Cia brolis pasiule papiest gladiatoriu tai vat kaip gavosi.. nepykit bet sicia tik lineart'as (galvoju kada veliau gal per pc nuspalvint )
                                P.S. sorry uz kokybe bet neturiu scanerio o fotikas kaip matot nekazinkoks...
                                Spoileris:

Comment

Working...