Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
P.s. izeisti tikrai nenoriu, tik siek tiek kuribingumoSu mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
Jo tas pirminis variantas ginklo 2007 metu ir buvo kazkoks gungrave'o klonas.... del veido nzn nes tikrai nenorejau paisyt neo
O koja jau deje tokia isejo nors ir ziurejau i tutoriala... bet ka ten iziuresi kai tenka per moba ziuret...
Va turejau tokio dydzio paveiksliuka mobe ir tiesa ... dabar jau matau kad jm kola sulauziau... TArkim pas ji ten protezas XD ... paluzes
Spoileris:
Comment
-
Jo tas pirminis variantas ginklo 2007 metu ir buvo kazkoks gungrave'o klonas.... del veido nzn nes tikrai nenorejau paisyt neo
O koja jau deje tokia isejo nors ir ziurejau i tutoriala... bet ka ten iziuresi kai tenka per moba ziuret...
Va turejau tokio dydzio paveiksliuka mobe ir tiesa ... dabar jau matau kad jm kola sulauziau... TArkim pas ji ten protezas XD ... paluzes
Spoileris:
Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
pirma prikibsiu prie spalvos. manau, kad tau te liepsna (tikriausiai atspejau), reiktu siek padaryti tamsesne nei fonas. kairej pusej esanti ranka atrod kazkodel per plona. tikrai nesugalvoju, kodel man taip atrodo. ir eilini karta prikibsiu prie logikos. desinej pusej esantis kelniu galas yra visiskai neaptemtas, todel nuo vejo, kuris tikriausiai yra, nes jis skrenda ore, turetu labiau prilipti prie kuno, o uz kojos kristi itemciau. , o ne taip laisvai kristi, tarsi jis stovetu ant zemes koja nuo pat slaunies virsaus atrodo gerokai pasukta i desine puse. tikiuosi labai nenusisnekejauComment
-
Mačiau kaip čia kažkas buvo įkėles fan art'u iš One Piece tai ir aš sumaniau vieną įkelti
http://tomce14.deviantart.com/art/Sanji-117781774
Tai man kaip pradedančiajam reikia kritikosComment
-
va sita piesem per anglu su drauge cia tik siaip imetu, nes kai piesem visai juokinga buvo, o essay rasyt visai nenorejo ^^
sita piesiau per chemija, nes labai tingejau ka nors veikt pries atostogas. kopinau kazkada matyta paveiksliuka, tad gali but, jog sik tiek nepataikiau prasau sakykit klaidas, nieko pikto nepasakysiu. jei galit, ta proga numeskit ir pora patarimu kai su juodu geliniu tusinuku graziai tusuot
Paskutinis pakeitimas nuo bleach; 2009-04-05, 13:35.Comment
-
Gunneri ranka kurioje laiko keptuvę atrodo išsukta nes alkūneė per aukštai ir linijos jos ne taip pakreiptos. Dar manau bėda su kojomis ties liemeniu [tarpukojuXD] ten labai išskėsta ir nenatūraliai kiek atrodo na neibent taip turėtų būti ir dar vienas dalykas kuris kliūva tai švarko klostės ar ten linijos ant švarko neturėtū būti užbrūkšniuota viena puse viskas kai ranka pasukta tikiuosi kritika teisinga ;D
bleach antras piešinukas būtų tikrai neblogas kaip per pamoka, tik kad būtų ant normalaus popieriaus be langeliu
Keli mano piešinėlai jūsų kritikaiSpoileris:
Comment
-
Viskas savam stiliuje ir gerai, bet reikėtų pataisyti "skylę" šone pas veikėją su žaliais marškinėliais. Tikriausiai PS ten ped daug pažymėjo ir iškirpo. :]Comment
-
Gunneri ranka kurioje laiko keptuvę atrodo išsukta nes alkūneė per aukštai ir linijos jos ne taip pakreiptos. Dar manau bėda su kojomis ties liemeniu [tarpukojuXD] ten labai išskėsta ir nenatūraliai kiek atrodo na neibent taip turėtų būti ir dar vienas dalykas kuris kliūva tai švarko klostės ar ten linijos ant švarko neturėtū būti užbrūkšniuota viena puse viskas kai ranka pasukta tikiuosi kritika teisinga ;D
bleach antras piešinukas būtų tikrai neblogas kaip per pamoka, tik kad būtų ant normalaus popieriaus be langeliu
Keli mano piešinėlai jūsų kritikaiSpoileris:
Comment
-
Spoileris:
Pirmam darbe užkliuvo, ryškios ir neryškios linijos, jomis turbūt norėjai pavaizduoti arčiau, toliau esančius objektus, jos turėtų kažkaip tolygiau pereiti iš ryškaus į blankų ir nereikia tokio didelio kontrasto. Dešinė ausis auga iš kaktos, smakrą truputį reiktų patraukti į dešinę, Problemos su pečiais abiejuose piešiniuose Man pirmas darbas daug kokybiškesnis. Piešdama žiurėk pavyzdžius, pasiskaitinėk kaip reikia piešti kūną, veidą, jų proporcijas ir manau labai greitai galėsi piešti puikiaiComment
Comment