meow dažniausiai kai pradedi piešti įgauni stilių ir tada kitais stiliais pradėti piešt yra sunku ir nežinau ar verta , gal geriau išdirbti savąjį ir tik tada mėgint kitus. Pažiūrėk kitų piešinius, bet kokio keverzotojo (jie bus panšus , žinoma daug kas skirsis,bet stilius toks pat) aišku čia tik mano nuomonė.
Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Čia mano MATT iš DN fanart'as (kai fotinau, buo prastas apšvietimas, ir dar baka fotikas suėdė spalvas >.>)
Spoileris:Comment
-
Renata šiaip tai geras piešinis,bet rankos mane žūdo.Piešk jas didesnias ir ta kairė ranka atrodo lyg buvo sulaužyta ir blogai sugijo . Tobulinkis toliau!sigpicComment
-
Comment
-
Ech.. blogai išsireiškiau matyt, bloga perspektyva, jis atrodo plokščias ir beveik vertikalus paviršius Man jei kas neaišku, tai pradžioj geometrinę figūrą nusipiešiu ir iš jos suformuoju norimą vietą
meow dažniausiai kai pradedi piešti įgauni stilių ir tada kitais stiliais pradėti piešt yra sunku ir nežinau ar verta , gal geriau išdirbti savąjį ir tik tada mėgint kitus. Pažiūrėk kitų piešinius, bet kokio keverzotojo (jie bus panšus , žinoma daug kas skirsis,bet stilius toks pat) aišku čia tik mano nuomonė.Paskutinis pakeitimas nuo uhura; 2009-03-26, 21:40.Comment
-
Renata>> Piešinys neblogas, spalvos gražiai atitaikytos. Tik kas labai labai pjauna, tai tas toks "statiškumas". Dėl to taip neįdomiai žiūrisi. Pasistenk piešti iš kitokių rakursų, įvesk kokį įdomų judesį, nes čia tik ranka pakelta ir dar taip nenatūraliai. Retas kas taip ranką šonu keltų... be to, nors užsimesk aplinką. Pamatysi, kaip darbai iškart geriau žiūrėsis!
Šiaip matyti, kad tikrai gali piešti. Proporcijos kaip ir išlaikytos daug maž (pėdos per mažos), raukšlės ganėtinai neblogai nupieštos, spalvos atitaikytos (nors trūksta šešėlių ).
Daugiausia reik dirbt su judesiu ir rakursu. Jei nesiseka piešti sudėtingų pozų, siūlau užmest akį į http://www.posemaniacs.com/ (labai geras saitas, manau pravers visiems)
Taigi sėmės piešiant, lauksim daugiau piešinių ^^Comment
-
ŪŪŪ, One Piece
bet klaidų tai tikrai daug... Nami šiek tiek trūksta pakaušio.Ir išvis ji labai iškrenta iš konteksto, nes atrodo, kad prie jos labiausiai dirbta.Be to, jos palaidinė nenatūraliai pakilusi Toliau... Sandžio galva ryškiai per didelė, Zoro irgi (ten Zoro, ane? nes labai jau nepanašus... tik iš katanų galima atskirt), plius jo veidas kažkaip įtartinai išplatėja į viršų. Kūno irgi norėtųsi didesnio, nes per mažas atrodo. Čioperio galva turėtų būt didesnė lyginant su kūnu. Ir Lufis irgi nelabai į save panašus, nors judesys gan gerai pavaizduotas. Ir visur visur problemos su rankom. Ypač su pirštais... jie atrodo, kaip pagaliai.Tai čia kaip ir yra kur padirbėti.
Ir jei jau nepatingėjai nupiešti tiek veikėjų, tai tada nepatingėk ir aplinkos nupieštiComment
-
Faktas tas kad as is pradziu cia paisiau tik eskiza.... tiksliau buvo tik moters eskizas o kai sone pripaisiau dar viena (ale zoro) pagalvojau kad gali cia but visi is One Piece....
Kadangi Nami buvo pirma tai kruopsciausiai ir paisyta (nors ne iki galo...)ir pakausi pridet lengviau nei nuimt XD, kadangi norejau ivest toki sava stiliu tai keiciau ju aprangas ir cia vaizdas turejo but siek tiek is apacios (ko man padaryt nepavyko )
labiausiai tai su usopu uzsiknisau nes jis liko paskutinis ir nezinjau kur ji ikist.... Nu Robin cia dar isvis ner nes dar nepriziurejau tiek epu kur ji jau su jais ......👍 1Comment
-
aš ir neseniai OP žiūrėt pradėjau, bet jau kai užsivedžiau, tai suvalgiau tiesiog
Ai joa, Usopą dar pamiršau pakomentuot. Jam reiktų daugiau detalių, bet aišku jis tolokai nutolęs, tai gal ir nieko kad jis taip tik užmestas, bet jo nosis atrodo vienam lygy su akim Ir dešinė ranka "skraidžioja" atitrūkus nuo kūno
O kad žiūrima iš apačios tai matosi, aišku klaidų yra, bet matosi (tas juk ir svarbiausia, ane? ) Tiesa, dar biški sunku susigaudyt ką ten Sandžis apsirengęs Daugiau detalių nepamaišytų.👍 1Comment
-
Comment
-
Bleach> Nuo kada su printeriu skanuojam darbus? O šiaip tai per mažas kad kažką įžiūrėt... Nupiešta gal ir neblogai, bet spalvos labai jau purvinos. O fonas tikrai būtų gražesnis jei būtų su kokios vienos spalvos atspalviais nuspalvintas ,(ar išvis baltas) negu taip primozotas.
Ir jei jau dedi darbus, tai dėk didesnius. Nes dabar reik akis kankint kad ką nors įžiūrėt :dComment
-
Comment
Comment