Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
labai jau jie nespalvoti man asmeniskai nelabai grazu, kai piesinyje buna tik kelios spalvos. zinoma, gali buti savitas stilius ir tos spalvos labai graziai ikomponuotos, taciau deja, situose darbuose as to nematau. o dabar siek tike detaliau pirmojo vaikino skareles uzrisimas nenaturalus, labai jau jam ten pasistojus medziaga siaip proporcijos +- islaikytos ^^ o vat merginos krutine tai padek dieve primena posaki: tavo akys kaip zvaigzdes- vina auksciau kita zemiau siuo atveju tai su krutine ranku galiukai per daug uzriesti. na ir galiausiai sijonas. jis paciams gale nenaturaliai uzlnkes i prieki na nebent jai is nugaros po sijonu puciamas silpnas vejelis, kuris paliecia tik pacia sijono ,,pabaiga" taciau net ir taip nelabai tiketina na as tai daugiau nieko blogo neizvelgiauComment
-
Hmm, žinai, man tikriausiai tavo drakonų snukiai panašesni į dinozauru snukis. Pažiūrėk daugiau referensų. Manau, kad drakonų galvos smailesnės formos. x>
Ir apie pačių drakonų anatomiją, jin irgi turi būti logiška - sparnai turi išlaikyt drakono kūno svorį, etc.Comment
-
Comment
-
Comment
-
na proporcijos kaip ir islaikytos, bet rankos... kairej pusej alkune yra zymiai per aukstai, be to labai keistai issirietus. riesas labai kampuotas, yra nereikalingas issikisimas, nors turetu svelniai nuslysti. kaire ranko normaliau, tik nykstys per trumpas ir pirstu sanariai ne vietose. kojos ir nelabai vyke gavosi, manau, kad pagal visa kuna, paemus ju santyki, jos gaunasi siek tiek per storos. keliai tikrai negali buti taip pasisuke, jie turetu buti tiesiai. be to jie nera tokie kampuotis. o pedos tai is vis neaiskios? arba tos bitute batai skirtingu spalvu, arba kaires puses peda yra nesveikai klisa...juk neimano taip jos uzriesti. na kad ir desine koja... ji ir labai ,,plokscia". tau reiketu labiau padirbeti su seseliais, nes darbas labai ploscias ir gan neidomus. tai tiek as pamaciau. ka tik gryzau is dailes, tai dabar akis gal per daug ,,astri"👍 1Comment
-
Hello ^^ Dekko velei cia tikiousi si karta mano piesinys ten pataike
Siaip ar taip mano naujas darbas
Comment
-
"Ir apie pačių drakonų anatomiją, jin irgi turIr apie pačių drakonų anatomiją, jin irgi turi būti logiška - sparnai turi išlaikyt drakono kūno svorį, etc. " - šitai žinau, bet klaida pastebėjau poto kai apvedžiojau tušinuku.
"Taip pat drakonai turi ryti žmones, o ne glaustytis prie jų." - na gal, bet mano piešti drakonai žmogų ne ėda.
animegirl - labai miela bitė, bet galėtum pasedėti prie plaukų
Lantislt - gražiai pieši, tik kodėl senienos ?