Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Sveiki^^ cia mano naujas darbas. Vis dar bandau dirbti su comou. Deja nelabi kas gaunasi bet vistiek pasakykit ka manot. Fonas niekam tikes
Comment
-
Šiaip tai nėra tokių nuostatų, kad negalima čia dėti kompiuterinės paišybos :]Comment
-
Comment
-
ok, nuostatu nera, bet cia renkasi visi, o kadangi darbas darytas kompiuteriu, tai nelabai pradedantieji ir yra isbande pakankamai, kad galetu ka nors apie tai pakomentuoti, taigi deti cia kompiterini darba beprasmiska (as jau nekalbu apie kritikos laukima).
O klausyk, Horki, kodel tu nuolat ta pati per ta pati piesi? Ta pati technika, tas pats piestukas, toks at strichavimas? Na gerai, paskutinis darbas kita technika, bet vistiek matomas tas pats atsiremimas. O nenoretum apsiimt vieno darbo ir ji slifuot, atrodo pagauni kampa, bet ne iki galo ji ispildai, galetum daryt, perdaryt ir tuomet tikrai geresni darbai iseitu. O vat kame beda nematai, kad neisejo ar tieisog tingi sutvarkyt?Paskutinis pakeitimas nuo Likimo_Kalvis; 2009-03-17, 20:03.Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.👍 1Comment
-
O žmogus neseniai pradėjęs piešti su kompiuteriu ne pradedantysis? Žmogus, kuris neseniai pradėjo išvis piešti, bet vietoj pieštuko pasirinko digital art'ą nėra tas pats pradedantysis? Jis sulauks tokios pat kritikos ir komentarų kaip bet koks kitos technikos atlikėjas (proporcijos, spalvinimas, kitos klaidos ir tt). Nelabai suprantu ką turėjai omeny, bet tai man tiesiog skamba labai neteisingai.
Dėl Horkio tai manau, kad dar padirbėt su anotomija (nekalbu apie šį piešinį) ir galės lengvai keliauti pas Pažengusiuosius :]Comment
-
Jo zinau kad daugelis mano darbu nesišbaigti.... ne pats nežinau kodel, bet regis bijau kazka tobulint nes daznai taip tobulindamas sušiku visa darba....(ir cia jo nededu aisku...)
Likimo_Kalvi ka nori pasakyt ta pati per ta pati? tiesiog man patinka paisyt paprastu piestuku.... nes spalvinimas uzima labai daug laiko, o kaip sitam darbely su markeriais dar isvis tik antra kart bandau....
tiesiog ismokau viena technika ir labai jau sunku ka pakeist ... kad ir noreciau.... ir dar - kompo jus man niekaip neikišit.. bent jau artimiausiu laiku....Comment
-
Jo zinau kad daugelis mano darbu nesišbaigti.... ne pats nežinau kodel, bet regis bijau kazka tobulint nes daznai taip tobulindamas sušiku visa darba....(ir cia jo nededu aisku...)
Likimo_Kalvi ka nori pasakyt ta pati per ta pati? tiesiog man patinka paisyt paprastu piestuku.... nes spalvinimas uzima labai daug laiko, o kaip sitam darbely su markeriais dar isvis tik antra kart bandau....
tiesiog ismokau viena technika ir labai jau sunku ka pakeist ... kad ir noreciau.... ir dar - kompo jus man niekaip neikišit.. bent jau artimiausiu laiku....
P.s. pradedantysis piestuku ir pradedantysis kompiuteriu skiriasi tuo, kad skirtingais budais isgauna formas ir spalvinius tonus.Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
Comment