Man atrodo , kad drabuziu rauksles nelabai isejo nupiesti. Labai jau kampuotos, arba per tiesios.Ir nosis turetu buti pakreipta taip , kad su akim atitinkamai eitu.
Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
siaip jos normaliau atrodytu, jei nebutum ju taip i prieki ,,isvertes". tiesiog reikejo truputuka patamsint, kad taip i akis nelystu. be to as uzsikabinau ant labai mazos smulkmenos: plauku sruoga, esanti desineje puseje krenta labai nelogiskai. jei tos merginos galva palinkus, atitinkamai turetu kristi ir plaukai.Comment
-
Mergaitės poza tai tokia: "Uff....skaudą dantį, bet aš nenatūraliai stengiuosi to neparodyt".
Nekreipk čia dėmesio į tuos komentarus apie raukšles, pofig jos visai atrodo, tik į akį iškart krenta kad kai kurios linijos tokios drebančios, aštriau reiktų. didžiausias minusas yra neišraiškingos apykreivės akys ir kažkaip keistai išnarintas dešinės rankos petys. Prie plaukų detalumo ir nelygių antakių irgi reiktų padirbėti.
Dėl anksčiau postinto kažkokio pugeležinio gyvūno, tai tolimesnė plaštaka kažkaip didesnė už artimąją atrodo, tai arba tau per pirštus reiktų trenkt, arba tam jurgeliui meistreliui kuris sukonstravo tą būtybę su nelygiom rankom. o šiaip tai įsijunk photoshopą ir paspalvok ten ką nors.
Kaip laxius jau sakė, progresas tikrai matomas, keep it up.Comment
-
Jeigu kopijuoji pozas tai sitas basic thingas labai pades pats isbandziau situos stickmanus ir pats dabar visa laik naudoju piesdamas.
http://waylands_forge.tripod.com/123/figure1.htm👍 1Comment
-
Comment
-
Ir jau iškart kitas vaizdas, darbas labiau užbaigtas atrodo, o tai duoda savų pliusų.Comment
-
kol neatidariau, tai pagalvojau, wow, kietas piesinys. bet po to labai daug trukumu pamaciau. pradesiu nuo virsaus veidas kreivas, jis skiriasi nuo kairiojo zandikaulio. apykakle labai nenaturaliai pastatyta kaire ranka labai uzlenkta, atrodo, kad jis neturi sanario. pilvas per daug itrauktas, jausmas toks, kad paziurejus is nugaros pamatytum kupra nemaza desines kojos slaunis per daug matosi. jei atsistotum pagal ja, pedos kryptis turetu buti visai kita na stai tiek, daugiau nieko nepamaciau blogo. nepykit jei ka nusisnekejau, cia tik mano nuomone ^^
na, kas mate death note, tas tikriausiai atpazino, kas cia pavaizduota laukiu kritikos ^^Paskutinis pakeitimas nuo bleach; 2009-03-08, 01:05.👍 1Comment
-
Horki, gali jau drasiai savo darbus det pazengusiuju gijoj(bent as taip manu). Kuno proporcijos beveik tobulos, nors ir nera kazkokiu imantriu spalvu, bet ta pilka piestuko spalva ziauriai gerai tinka tai merginai. Taip man labai patiko kuno seseliavimas, nors drabuziu rauksles gal kiek ir nepavyko....O siaip tavo ranka istobulejo neatpazistamai(nuo pirmu tavo darbu) aisku, kad i geraja puse.Comment
-
Pečiai tai vyriški pas ją, bet... bet klubų platumas... jau kai sėdimoji platesnė už pečius tai visiškai visiškai nieko gero. Dargi suknelei trūksta raukšlių, neaišku kaip ji ten bekrenta, o ir uodegėlės plaukuose nelogiškai styro (šitoj vietoj norėjau suversti kaltę tavo lyčiai- ale būdamas vyru negali žinot, kaip ten tos mergaitės kaseles riša ir kaip jos ten iš tikrųjų turi kabot, bet kad nepavyko suuostyti tamsta mergaitė ar berniukas, man kažkaip vis ir likosi neaišku, nors linkstu į vyriškąją pusę ;D ) Sparneliai mieli, tik kad gal kiek per daug išsikišę, ilgi "kotai" jų mat gavosi. O dar galvoju, kad nuspalvinta gražiau ji atrodytų, pabandyk, a? :>
Tai tiek.Comment
Comment