Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
labai ačiū man malonu, kat tau patiko ;]
va dar : šį kart ne tokie geri >.>
Spoileris:
berniuko pečiai per siauri, mergaitės suknelė - tragiška, o apie delnus aš išvis tyliu...lol
čia mėginau piešti lyg ir save, nu bet neišėjo. mane labiausei knisa tas kvailas balionėlis .
Pirmajam piešiny ta suknelė atrodo ''kieta'' , gal daugiau raukšlių reiktų įdėti , kad atrodytu minkštesnė..
Antrasis piešinys patiko labiau (tema patinka) o trūkumai - gal kiek galva per maža, dešinė ranka per siaura (na gal dar per ilga), na ir žinoma galėjai padaryt tą balioną didesnį ;DD
Užtad galiu pasakyt kad moki gražiai piešti delnus ( pati to nesugebu )
Na o jai ką nors ne taip pasakiau (nemoku kritikuot teisingai, sakau pagal save) tai atsiprašau. ;}}}
Gal šitų piešinių neturėčiau čia dėti..bet vistiek ;DDDD
Prašau kritikos (kaip visada) tik be plytu, būtūu smagu ;D žinoma kokybė labai prasta nes fotkinau su fotoaparatu (skenerio neturiu x<<).
Kaip truputėlį piešime nusimanantis žmogus galiu pasakyti, kad kaip pradedančiajam dailininkui tai visai nebloga pradžia. Ypač pabrėžiant tai, jog pieši NE SU PIEŠTUKU, o drasiai brauki su flomikais. Aišku, piešiniai yra pirmo lygio. Nepriimk tai neigiamai, nežinau tavo amžiau, tik spėju, bet tavęs gali laukti tikrai gera ateitis, kalbant apie piešima, jeigu aišku turi tam talentą, norą ir neužmesi šio reikalo....
Renata-Tavo darbai labai spalvoti už tai tau didžiulis pliusas, drakonai labai gražūs tik sparnai biškutėli ne vietoj. {žmonės} suknelė atrodo kaip ir yuffie sakė tokia kieta truputį dar pataisyk. Mergina su balionu labai gražiai atrodo tad mano akys klaidų nemato.;D Sėkmės tau Renatėle.
Oj yuffie sakiau dėt šitus darbus. Puiku kad juos idėjai. berniukas vandėnį: randas pernelyg tiesus.
Myjavio ranka labai man kažkokia suspausta. O berniukas su ausytėm ganėtinai mielas.;]
Auste, labai mielas darbas. Toks su mintim. Ypac patiko spalvos - tokios ryskios ir derancios.
I akis krenta tik per daug apskritimo formos uzpakaliukas.
Dar noretusi, kad ta TAMSA butu tolygiau nuspalvinta jai uz nugaros. Ir ta vezda (nepyk uz issireiskima) gal reikejo irgi apvedziot juodu tusinuku, nes dabar jis kazkaip nublanksta
Kiekvieno sirdis kazko pilna
Pas vienus gera,kitus bloga
Tik pas mane ji tuscia
Nieko joje nebera
Na kagi papostinsiu ir as savo nesamone Pirma kart gyvenime bandziau nupiesti kazka panasaus. Piesiau per pamoka ant blogo lapo ir daug tryniau + piesinys nedabaigtas, net nespalvinau negana to neturiu scanerio todel fotkinau Akys per mazos burna irgi
Paskutinis pakeitimas nuo Jin; 2009-03-05, 19:17.
Priežastis: Papildziau
Atrodo graziai mano akiai nors ir pilna anatominiu klaidu bet nieko svarbu kad gerai ziurisi.
Autorius Renata
krutine prastokaiir dar yra kelios klaidos, bet as del ju neisitikinus, tai tod4l nesakysiu. o siaip man patinka tavo ra6tai ir linijos saunuole
dabar vat mano keli :
Spoileris:
cia mano katinas - tikras velnio ispera
ir dar vienas drakonas.
aciu uz demesi
Nu pirmam darbe apstu visokiu klaidu pabandysiu jas pavardint sparnas tikrai kaip jau sake nepriderintas uodega per stora ir per ilga pirstai kaip kanopos ir kodel tesimato po viena koja ? bet galva atrodo tai labai graziai .
Katinu pic'ai
Spoileris:
Antras picas visai nieko neturiu prie ko prikibt.
Autorius Renata
labai ačiū man malonu, kat tau patiko ;]
va dar : šį kart ne tokie geri >.>
Spoileris:
berniuko pečiai per siauri, mergaitės suknelė - tragiška, o apie delnus aš išvis tyliu...lol
čia mėginau piešti lyg ir save, nu bet neišėjo. mane labiausei knisa tas kvailas balionėlis .
Gal šitų piešinių neturėčiau čia dėti..bet vistiek ;DDDD
Prašau kritikos (kaip visada) tik be plytu, būtūu smagu ;D žinoma kokybė labai prasta nes fotkinau su fotoaparatu (skenerio neturiu x<<).
Na kagi papostinsiu ir as savo nesamone Pirma kart gyvenime bandziau nupiesti kazka panasaus. Piesiau per pamoka ant blogo lapo ir daug tryniau + piesinys nedabaigtas, net nespalvinau negana to neturiu scanerio todel fotkinau Akys per mazos burna irgi
Nesuprantu jei pats matai klaidas kodel neini ju taisyti gi nepradejai cia nieko spalvinti tai gali lengvai viska istaisyti beje patariu darba persipiesti ant balto lapo.
Paskutinis pakeitimas nuo Ledux; 2009-03-05, 19:52.
Ech... as ta darba idejau tik seipsau....
Del detaliu - tai man jas uzkniso paisyt tiesiog
Del spalvinimo nesunku bet uzima per daug laiko....
Geriau kritikuokit sita darbeli...
jis man grazesnis...(is anksto sakau poza ne mano galvota)
Spoileris:
Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-03-06, 00:00.
Comment