Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Woot.... nu dar vienas mano spalvotas darbelis.... gal ne toks kruopstus kaip praitas, bet bandziau nesedet 4 h prie vieno piesinio....
Spoileris:Vel krutys levos isejo,bet as jas bandziau nupiest lyg ziurint is apacios.... bet nekaip gavosi
Lineart <----- cia to paties lineartas jei kam idomu.... (man jis atrodo geriau uz spalvota)
Comment
-
Woot.... nu dar vienas mano spalvotas darbelis.... gal ne toks kruopstus kaip praitas, bet bandziau nesedet 4 h prie vieno piesinio....
Spoileris:Vel krutys levos isejo,bet as jas bandziau nupiest lyg ziurint is apacios.... bet nekaip gavosi
Lineart <----- cia to paties lineartas jei kam idomu.... (man jis atrodo geriau uz spalvota)
Comment
-
TeisusKas>>>Panasiau i male su papais ir sijonu o ne mokinuke(speju bandei pavaizduoti);D ir dar tik paziurejus pagalvojau, kad viena koja nupjauta, peda tokia irgi itartina...Dar kaip merginai per daug raumenu manau...ir plaukai tokie labai matyti;DD aciu uz demesiSpoileris:Comment
-
TeisusKas:
kelniu apačia kaip priklijuota prie tų sportbačių... plaštakos, pirštai labai nekaip atrodo, veidas tikrai galėtų būti netoks kreivas, gal jo žandikaulis truputį perkreiptas? ir šiaip ant rankovių yra tokių raukšlių kurių neturėtų būti...Comment
-
👍 1Comment
-
wooww , kad man panasiai iseitu...
Nemoku paint toolu naudotis, Jinche neismoko T-T
Tutorialai nepadeda *Im so uselesssss!!!*
Maniau per DA kasnors pades, bet neee T-T
T-T as irgi neseniai pradejau photoshopu piest.
*runs away *
Comment
Comment