Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Integra
    wooooosh.

• 2008 12 31
    • 265

reiks kokį rimtą darbą nupaišyt.;]]
    Dėkoju Fasian už sig'a.

Comment

• Jullara
      Naujokas
      • 2009 02 12
      • 23

kokia vis del to lietuviai kritiska tauta
      ech..
      bet gal ir gerai

Comment

• bleach
        Kawaii >:D
        • 2008 08 06
        • 84

Autorius Jullara
        kokia vis del to lietuviai kritiska tauta
        ech..
        bet gal ir gerai
        tai aisku gerai, o kas cia blogo?
        I wish i could have five lifes! Then I could have been born in five different towns and eaten five lifetime`s worth of food and have five different careers, and...
        ...fallen in love with the same person, five times...
        sigpic

Comment

• Horkis
          Kritikuosiu žiauriai

• 2005 12 23
          • 637

Na va nuspalvinau savo Kaciuke...
          aisku fonas levas bet as to ir neneigiu.... spalvinau piestukais ir be jokiu kompu...
          Spoileris:

Comment

• Spirit of Nightmare
            !,,!_ (-_-) _!,,!

• 2008 10 17
            • 209

Kawai

Labai miela mergaitė, bet galva man truputį nepatiko, per daug kampuota. Kaip rašo "How to Draw Manga" knygoje "Female Characters" pieškite, kuo apvalesnes linijas, moters kūnas neturi tiesių linijų. Tai toks patarimas. O šiaip dar prie rankų galėčiau prisikabint. Kairioji (žiūrinčiojo atžvilgiu), per plona ir neproporcinga. Dešiniosios pirštai vienodo ilgio. Dar man rodos galėjai už nugaros plaukus pratęst, tada matytume kur jie baigiasi ir kokio ilgio.

Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia

[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~

Comment

• Airiz
              מיד

• 2004 01 09
              • 1656

Merga su gyvatės akim ..nelabai kawaii

Comment

• Horkis
                Kritikuosiu žiauriai

• 2005 12 23
                • 637

Kaire ranka ten neisejo nes turejo but rakuras kad atrodytu i prieki ji issikisus ir aisku susimoviau ant to.... plaukai nesimato ten toliau nes jie uzeina uz to ...e.. atloso....
                Beje Airi ten e gyvates o kates akys.... jei daryciau gyvates daryciau su zaliu atspalviu.... ir kiekvienas turi savo nuomone kas jam labiau kawaii....

Comment

• kypshius
                  Rašytojas

• 2007 04 17
                  • 254

Autorius HORKIS
                  stai mano darbelis (sikart ilgiau pasedejau)
                  aisku cia tik lineartas bet nzn ar spalvot ar ne... sakykit...
                  Spoileris:

matau kad kardas biski "issivercia" tad to galit neminet antra kart... ir ausis leva... dam po laiko pastebiu klaidas...

aš čia truputy pažaidžiau, pataisinėjau, tai vat kas gavosi. manau daug geriau atrodo nei pirmasis variantas:
                  Spoileris:

manau kiek pagelbėjau.

Užkalė visus langus ir augina pingviną.

Comment

• Horkis
                    Kritikuosiu žiauriai

• 2005 12 23
                    • 637

Aciu kypshiau, bet jau po laiko.... spalvindamas si ta irgi pataisiau.... Gal kai taisei nepastebejai vienos nelogijkos.... ziurek kap eina kardas i ta dekla ir kaip jungiasi asmenys su rankena.... ta vieta kazkaip issivercia.... nu supranti gal....ir neabai sutikciau kaip pataisei to kardo gala , gal pas tave ir geriau atrodo bet mano kardo ideja biski kitokia buvo....

Comment

• Airiz
                      מיד

• 2004 01 09
                      • 1656

Autorius HORKIS
                      Kaire ranka ten neisejo nes turejo but rakuras kad atrodytu i prieki ji issikisus ir aisku susimoviau ant to.... plaukai nesimato ten toliau nes jie uzeina uz to ...e.. atloso....
                      Beje Airi ten e gyvates o kates akys.... jei daryciau gyvates daryciau su zaliu atspalviu.... ir kiekvienas turi savo nuomone kas jam labiau kawaii....
                      Akių vyzdžiai labai siauri ir ta geltona spalva man būtent gyvatės kažkodėl, beje "papai" tai irgi...ji karys ar striptizo šokėja? Ne prie stulpo juk, būtent dėl to ir pasakiau savo nuomonę kad man ne kawaii, aptempti drabužiai, spėneliai atsikišę..

Comment

• Horkis
                        Kritikuosiu žiauriai

• 2005 12 23
                        • 637

Ok ok whatever.... you have your opinion.....

Comment

• Airiz
                          מיד

• 2004 01 09
                          • 1656

Kažkada tiesiog buvo populiarios tokios sekso bombos, apsirengusios metalo brasletais, metalinėmis liemenėlėmis, kelnaitėmis ir valdančios visokio bieso ginklus..čia atseit buvo Fantasy žanras, ir ta alergija man išliko iki šiol

p.s.
                          Kas čia per Gomenasai man? (:

Comment

• Derogatory`
                            Loki'd

• 2007 10 06
                            • 350

Kadangi neturiu laiko normaliai papiešt ir visi pabandymai užsibaigia sketčais. Tad įmesiu tokių PS'u paredaguotų sketčų ir senų, bet pabaigtų piešinių krūvelę.
                            http://derogatorylt.deviantart.com/art/Twins-113080153
                            http://derogatorylt.deviantart.com/a...irit-112074886
                            http://derogatorylt.deviantart.com/a...ycho-111990818

Comment

• TeisusKas
                              Animal Liberation

• 2008 12 04
                              • 127

Derogatory pirmam piesini delnai looks crappy, bet taip pat tame paciame piesyni pastatai gerai atrodo... o kiti like du skecai visai gerai isrodo.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
                              Smart Boy Alex

Comment

• Derogatory`
                                Loki'd

• 2007 10 06
                                • 350

Tai jo, tie du veikėjai pirmame buvo piešti kažkur vasaros pabaigoje, o dabar tik foną baigiau. Tad taip ir išėjo.

Comment

Working...