Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Viskas būtų ganėtinai neblogai, tačiau į akis labai krenta per kūdos, pagal kūną neproporcingos rankos. Dar reiktų padirbėti su smakru/veidu, o visa kita man patiko :]
Keli nauji mano peckeliai.
Ruki is the GazettE. Kompozicija bloga. Ir lūpos kažkokios ne Rukiškos.
Ir Lee Joon nelabai panašus į save TT^TT, bet bent buvo gera treniruotė.
TheNewGuy, nesi pradedantysis ir tuo labiau liežuvis neapsiverčia tavo darbų keverzonėmis vadinti. Neturiu supratimo apie didžiąją dalį visų tų techninių dalykų, bet viskas atrodo labai gražu (pavydėtinai), taisyklinga ir vietoj. Nebūtų gėda kažką tokio ir ant sienos kabint. Lėti, nesarkastiški plojimai.
Renata, matosi kad pakankamai supranti proporcijas ir anatomiją, tas neblogai. Kiek patingėjai su rankomis ir plaukais, ane? Matosi, kad stengeisi su pačia figūra, norėtųsi kad tiek pat dėmesio būtų skirta ir detalėms. Kas dėl to, kad berniukas, nežinau. Nėra jis labai berniukiškas, lytį išduoda tik papų nebuvimas (nors spėju tokį ir norėjai padaryt - bishounen'ą). Man, asmeniškai, bachūrus keverzot žymiai sunkiau, so my hat's off to you. Tikrai neblogai.
Senokai nebuvau ( dėl HS ), bet anime vel atsirado mano kleyje... C; . Ir nupeckinau Ren Hakuryuu ( Metu siame skyrelyje, nes pazengusiuju drabus pamacius vos soko negavau XD ) p.s. kaip visada problemos su rankom XD
ooho. ;o Kažkaip net nepatogu savo darbus kelt kai čia tokių stebuklų pilna... ;o Nu bet pabandysiu, nemuškit tik labai... *-* dedu naujesnius darbus, tačiau dar ne visuose viskas tiesiai ir proporcingai, plius kažkaip prie kai kurių vis neprisėdu pabaigti, tai... : /
Spoileris:
(nioup, šitaip šitas neliks, čia tik pabandymas. ;o)
Atsiprašau jei per dideli paveiksliukai, seniai bekėliau nuotraukas į forumą.. -.-'
Comment