Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Nupiešiau praeitą savaitę, bet tik dabar atsirado laiko nuskenuot. Na kaip ?
Spoileris:
Gražus spalvinimas. :s very very... veidas labai dailus, spalvinimas dar kartą(faina technika XD). Na, bet ranka ne visiškai(mano manymu) gavosi ir atrodo lyg tai ne jos ranka(?).
Geriau siaubinga pabaiga, nei siaubas be pabaigos.
RayYuka, ačiū! Ačiū! Ačiū! O ranka jos -_- fasian, čia specialiai be fono, nes naudoju tik juodą ir dar kokią nors spalvą, o juodo fono daryt nenorėjau.
Jei ne paslaptis gal gali numesti foto su brushu nustatymais ar parasyti juos?
Naudoju photoshop default hard round brush'a su Opacity jitter ijungtu ant pen pressure.
Ps. Su procentu slideriu ir flow jitteriu nieko nedariau iki dabar kai pamaciau kad jie yra
Paskutinis pakeitimas nuo TheNewGuy; 2012-05-14, 11:58.
Labai gražus darbas~ Man tik truputį trūksta kairiosios priekinės kojos (ji bent truputėlį turėtų matytis mano nuomone), bet čia tik smulkmena, visa kita atrodo fantastiškai ^^
Nuo liemens i apacia jau visai nekas kalbant apie anatomija bet visa kita wow nerialiai net nustebinai
Isaugok savo talentus, panaudok uzsispyrima ir rask savo kurybai laiko nes tik po sunkaus darbo kai busi tinkamai ivertintas pajusi, jog to siekti yra tavo gyvenimo tikslas
Comment