Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Maimi
    =^.^=

• 2010 07 19
    • 109

Kai noriu svajoti
    Click Below:
    DEVIANTART ACCOUNT

Comment

• Haruhi
      Rimtas forumo narys

• 2008 03 26
      • 190

Turiu du piešinius:
      vieną šiek tiek senesnį --> čia mokyklai, dailei. Mokytoja reikalauja, kad paslepčiau tą "anime'išką" veidą. Gal turite idėjų kaip tat padaryti?
      ir naujausią -->

Comment

• Hellsing_lover
        Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
        • 1318

Autorius Haruhi
        Turiu du piešinius:
        vieną šiek tiek senesnį --> čia mokyklai, dailei. Mokytoja reikalauja, kad paslepčiau tą "anime'išką" veidą. Gal turite idėjų kaip tat padaryti?
        ir naujausią -->
        Na, gražu O šiaip, tiesiog nupiešk jį "tikroviškai", be tokių animiškų proporcijų.

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• toma
          Šokoladoholikė

• 2010 03 16
          • 368

Autorius Haruhi
          Turiu du piešinius:
          ir naujausią -->
          Mano mokytoja iš manęs reikalauja to paties.... Aš galėčiau patart akis paišyt taip pat tik blakstienas daryt einancias žemyn (nežinau ar suprasi), daug daug smulkių apatinių blakstienų pridėt ir nosį daryt ne kabliuką,o piešiant šnerves. Daugiau gali palikt viską taip pat ir iškart mokytoja mažiau kabinsis. Čia iš asmeninės patirties ;p

Comment

• Dark-Tarou
            I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
            • 486

Na... man mokytojai irgi kai kurias pretenzijas kaip ir reiškė, bet niekad tiesiogiai (gal dėl mano būdo). Aš sėkmingai ignoravau tai ką sako stiliaus atžvilgiu, nes tai yra asmeninis reikalas, man nuobodu piešti realizmą tai kodėl turėčiau?

Aš sėkmingai keliavau su anime stiliumi per klases ir olimpiadas ir tai ne kiek neįtakojo kokybės ar teisėjų nuomonės, nes galop yra vertinama darbo kokybė. Savo mokyklos baigiamąjį taip pat piešiau savo stiliumi ir labai tuo džiaugiuosi, kad įveikiau baimę, jog teisėjai mane suvalgys už tai xD
            Spoileris:

Na, nežinau, gal man tiesiog pasisekė, nelabai noriu prisiūlyt blogų dalykų, bet kai kalba eina apie meną aš visad už likimą savimi.
            /// http://dark-tarou.mybrute.com

Comment

• Augis24
              AZ rėmėjas

• 2009 03 29
              • 767

Haruhi ir Dark-Tarou kazkodel man smarkiai atrodo, kad jums ne pradedanciuju keverzonese vieta... Taip pat yra ir dar keli zmones, kurie smarkiai istobulejo. Labai grazus piesiniai ir labai noretusi toki pamatyti gyvai. Mazai bereikia ir Lietuva pati gales pradeti kurti savo anime, kai yra tiek daug talentingu zmoniu

Comment

• TheNewGuy
                Narys

• 2011 03 22
                • 63

Su naujaisiais visus!
                Ruosiuos siais metais pagaliau rimtai uzsiimt piesimu/tapyba. Visada turejau tokia problema kad nesugebedavau uzbaigt pradetu piesiniu (tiesiog jie gan greit atsibosdavo ir pradedavau kazka naujo). Tai va ,mano pirmasis metu darbelis
                Spoileris:

Comment

• Zx-Shade
                  digital existence

• 2009 03 14
                  • 725

Ai šiaip šlamštas mano...
                  Spoileris:

Comment

• toma
                    Šokoladoholikė

• 2010 03 16
                    • 368

Autorius Dark-Tarou
                    Na... man mokytojai irgi kai kurias pretenzijas kaip ir reiškė, bet niekad tiesiogiai (gal dėl mano būdo). Aš sėkmingai ignoravau tai ką sako stiliaus atžvilgiu, nes tai yra asmeninis reikalas, man nuobodu piešti realizmą tai kodėl turėčiau?

Aš sėkmingai keliavau su anime stiliumi per klases ir olimpiadas ir tai ne kiek neįtakojo kokybės ar teisėjų nuomonės, nes galop yra vertinama darbo kokybė. Savo mokyklos baigiamąjį taip pat piešiau savo stiliumi ir labai tuo džiaugiuosi, kad įveikiau baimę, jog teisėjai mane suvalgys už tai xD
                    Spoileris:

Na, nežinau, gal man tiesiog pasisekė, nelabai noriu prisiūlyt blogų dalykų, bet kai kalba eina apie meną aš visad už likimą savimi.
                    Tau sekasi su olimpijadom ir konkurais tada, nes pas mus iškart muša balus, nes sako, kad nukopinta, o tiek darbo įdėta būna TT_TT

Comment

• Semashke
                      U can call me Sema

• 2009 01 16
                      • 425

Padirbėjau šiek tiek, manau teks pasilikti ties chibiais nes su anatomija kažkaip prastai ir net nebežinau ką daryt. Nesimato tol, kol nenuspalvinu D:

Promarkers, Photoshop Elements
                      semashke.deviantart.com BLACKOUT

Comment

• Maimi
                        =^.^=

• 2010 07 19
                        • 109

Pabandžiau piešti realistiškai ^^
                        Click Below:
                        DEVIANTART ACCOUNT

Comment

• Haruhi
                          Rimtas forumo narys

• 2008 03 26
                          • 190

mano naujausias fanartas ->
                          jo speedpaint'as (mano naujausias hobis ) ->http://www.youtube.com/watch?v=Elm6PUQRC9I

Comment

• Zx-Shade
                            digital existence

• 2009 03 14
                            • 725

Spoileris:

Tą angelą pasiskolinau iš joe hahn'o ir truputi pakeičiau. Taip jis nuo linkin-park hybrid theury albumo viršelio.

Comment

• Horkis
                              Kritikuosiu žiauriai

• 2005 12 23
                              • 637

Nauji metai, nauji papai kaip sakoma XD
                              Spoileris:

Comment

• Blizgancioji
                                Narys

• 2010 12 06
                                • 43

kokio fainumo jūsų darbai, o aš nerodau jokios pažangos ;(
                                wat iz wrong wit meh?
                                Spoileris:
                                *meluoju ^^

Comment

Working...