Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
👍 1Comment
-
Mano mokytoja iš manęs reikalauja to paties.... Aš galėčiau patart akis paišyt taip pat tik blakstienas daryt einancias žemyn (nežinau ar suprasi), daug daug smulkių apatinių blakstienų pridėt ir nosį daryt ne kabliuką,o piešiant šnerves. Daugiau gali palikt viską taip pat ir iškart mokytoja mažiau kabinsis. Čia iš asmeninės patirties ;p
👍 1Comment
-
Na... man mokytojai irgi kai kurias pretenzijas kaip ir reiškė, bet niekad tiesiogiai (gal dėl mano būdo). Aš sėkmingai ignoravau tai ką sako stiliaus atžvilgiu, nes tai yra asmeninis reikalas, man nuobodu piešti realizmą tai kodėl turėčiau?
Aš sėkmingai keliavau su anime stiliumi per klases ir olimpiadas ir tai ne kiek neįtakojo kokybės ar teisėjų nuomonės, nes galop yra vertinama darbo kokybė. Savo mokyklos baigiamąjį taip pat piešiau savo stiliumi ir labai tuo džiaugiuosi, kad įveikiau baimę, jog teisėjai mane suvalgys už tai xDSpoileris:
Na, nežinau, gal man tiesiog pasisekė, nelabai noriu prisiūlyt blogų dalykų, bet kai kalba eina apie meną aš visad už likimą savimi.👍 7Comment
-
Haruhi ir Dark-Tarou kazkodel man smarkiai atrodo, kad jums ne pradedanciuju keverzonese vieta... Taip pat yra ir dar keli zmones, kurie smarkiai istobulejo. Labai grazus piesiniai ir labai noretusi toki pamatyti gyvai. Mazai bereikia ir Lietuva pati gales pradeti kurti savo anime, kai yra tiek daug talentingu zmoniu👍 2Comment
-
👍 5Comment
-
Na... man mokytojai irgi kai kurias pretenzijas kaip ir reiškė, bet niekad tiesiogiai (gal dėl mano būdo). Aš sėkmingai ignoravau tai ką sako stiliaus atžvilgiu, nes tai yra asmeninis reikalas, man nuobodu piešti realizmą tai kodėl turėčiau?
Aš sėkmingai keliavau su anime stiliumi per klases ir olimpiadas ir tai ne kiek neįtakojo kokybės ar teisėjų nuomonės, nes galop yra vertinama darbo kokybė. Savo mokyklos baigiamąjį taip pat piešiau savo stiliumi ir labai tuo džiaugiuosi, kad įveikiau baimę, jog teisėjai mane suvalgys už tai xDSpoileris:
Na, nežinau, gal man tiesiog pasisekė, nelabai noriu prisiūlyt blogų dalykų, bet kai kalba eina apie meną aš visad už likimą savimi.
Comment
-
-
mano naujausias fanartas ->
jo speedpaint'as (mano naujausias hobis ) ->http://www.youtube.com/watch?v=Elm6PUQRC9I👍 5Comment
-
kokio fainumo jūsų darbai, o aš nerodau jokios pažangos ;(
wat iz wrong wit meh?
Spoileris:*meluoju ^^👍 1Comment
Comment