Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Ok labai jau seniai kažką čia buvau įkelusi, tad... Nusprendus, kad reikia pasimokyti chibi, pirų dienų darbas :] ir dar plius su kopu... O.o
taip pat konkursui pieštas darbas.
OMG REITA.... <3
Jeigu rimtai tai labai mielas darbelis ir labai vykęs išėjo :3
Tik man jo galva kažkokia sukvadratinta pasirodė o.O
bet vis tiek gražu.. O antro net nekomentuosiu..
Nuostabus darbas.. Įsivaizduoju kiek su tom rožėm užsiknisai xD
http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg Max parašo aukštis 130
Aš nieko neišmanau apie dailę, stilių taip pat nelabai žinau, bet aišku, džiugu, jog patinka.
Mila, su kompiuteriu??? Nerealu, reikia sugebėjimų tam turėt... Gražus vaikinukas ;D
O antrasis rimtai, be žodžių. Rimtai, rožės ir jaučiu reikalavo daugiau laiko. ><
OMG REITA.... <3
Jeigu rimtai tai labai mielas darbelis ir labai vykęs išėjo :3
Tik man jo galva kažkokia sukvadratinta pasirodė o.O
bet vis tiek gražu.. O antro net nekomentuosiu..
Nuostabus darbas.. Įsivaizduoju kiek su tom rožėm užsiknisai xD
Ačiū, žinai geras pastebėjimas dėl galvos XD uhhh kampuota galva tikrai.
Tiesa sakant tos rožes gana greitai nupiešiau ir jos tik iš toliau atrodo gerai, šiaip jos gana abstrakčios tenai -.-
Miliukea
Aš nieko neišmanau apie dailę, stilių taip pat nelabai žinau, bet aišku, džiugu, jog patinka.
Mila, su kompiuteriu??? Nerealu, reikia sugebėjimų tam turėt... Gražus vaikinukas ;D
O antrasis rimtai, be žodžių. Rimtai, rožės ir jaučiu reikalavo daugiau laiko. ><
Su kompiuteriu tik tiek, kad lineart buvau pasidariusi pieštuku, paskui kompu tvarkiau ir spalvinau :]
Ir pats naujausias darbas, surealistinta anime veikėja :]
Ačiū, žinai geras pastebėjimas dėl galvos XD uhhh kampuota galva tikrai.
Tiesa sakant tos rožes gana greitai nupiešiau ir jos tik iš toliau atrodo gerai, šiaip jos gana abstrakčios tenai -.-
Su kompiuteriu tik tiek, kad lineart buvau pasidariusi pieštuku, paskui kompu tvarkiau ir spalvinau :]
Spoileris:
Hmm..surealistinta? Tada su veido kaulais reiktu dar padirbet :P bei akiu dydziu
Spoileris:
Omg, ar čia Osaki Nana? Nepaisant trupučio kreivumo ties akių sritim atrodo nerealiai, ir fonas mano manymu dera prie jos marškinių * -*
Oh oh... gal daugiau nutapysi panašių variantų? Būtų smagu pamatyti =p
Vasara prabėgo, o aš beveik nieko nenupiešiau... bet šiandien kažką pakeverzojau
Draugei "Mutantę" piešiau.(Šiaip piešinys daug ryškesnis realybėje ir tamsiai pilkos spalvos) Na galva tikrai per didelė gavosi...
Comment