Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
-
Gerai, pamėginsiu. ;]
Galva gan per didelė kūno atžvilgiu ir galėtu būti simetriškesnė. Taipogi akys per didelės (mano manymu jos turėtų būti tokio didžio, kad veide horizontaliai tilptų bet 3). Reiktų įdėti darbo prie kūno anatomijos nes pečiai man per apvalūs atrodo.
Nežiūrint visą to, tai gan gražus darbas. Man ypač patinka kaip tu nupiešei plaukus ir pats spalvinimas(nors šešėliai galėtų būti ryškesni)
Tai mano pirmoji kritika so please, don't kill me for this👍 1Comment
-
Spoileris:Gerai, pamėginsiu. ;]
Galva gan per didelė kūno atžvilgiu ir galėtu būti simetriškesnė. Taipogi akys per didelės (mano manymu jos turėtų būti tokio didžio, kad veide horizontaliai tilptų bet 3). Reiktų įdėti darbo prie kūno anatomijos nes pečiai man per apvalūs atrodo.
Nežiūrint visą to, tai gan gražus darbas. Man ypač patinka kaip tu nupiešei plaukus ir pats spalvinimas(nors šešėliai galėtų būti ryškesni)
Tai mano pirmoji kritika so please, don't kill me for this
Kad mano pieštukai ir yra akvareliniai.Comment
-
Mano nuomone kaip tik geriau, kad ne po visur issivedziotu, o kad tik truputi pasklistu ir ten kur su teptuku brauki. Na nebent mano blogi piestukai Gerai, nesikabinsiu prie zodziu ;]Comment
-
Spoileris:
Man patiko guilty gear zaidimas tai nusprendziau padaryti fanart Dizzy👍 2Comment
Comment