Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
varnass - dar tikrai yra prie ko padirbėti, nes piešinukai dar truputėlį kreivoki ( atkreipk dėmesį į veidus antram priešiny ). Jei daug praktikuosies, manu greit sulauksi gerų rezultatų :]
*Cere-chan~ - labai gražu, patinko spalvinimas ir piešimo stilius ;O tik vat nesupratau ar čia tik jos galva ir..pečiai? o.o ar aš kažko nematau xD
ironmaden - Viskas labai nice xD man patiko ;3Comment
-
Čia truputį bandžiau interpretuoti. Yes, ten ir.. kažkokia dalis pečių
Comment
-
Comment
-
Su priekinio zmogucio kojom darosi labai neaiskus dalykai.Jei pas ji auliniai batai, tada jokiu budu koja tokio vietoj nesilankstytu. Jei pas ji nerealiai auksti ir laisvi auliniai, tada taip, bet jau reikia atmazkes galvot, tai kogero nelabai pavyko perteikti, kas noreta. Siuo atveju siulau pasikartoti kojos piesima ivairiais kampais, ypac atsizvelgiant i perspektyva (gali pasimegint ir su primityvesnem formom kaip kubai :] )
Taipogi abu namai stovi atskirose perspektyvose (pirmas namas pagal plyteles sueina i viena taska, o antras namas, kazkodel jau i ta taska nebesueina @.@, arba plyteles turi sueit i antro namo taska). Sita irgi reiktu suziureti piesimo metu. Nebent zinoma antrasis namas yra pastatytas kampu, bet velgi, kam galvot atmazkes ;].
Kas del pacio piesinio, nejuciom matomi 3 "layeriai" ciuvas ant stogo, antras ciuvas ant stogo kartu su namu desinej ir fonas.
Daryk pirma ciuva ryskiausia, antra ciuva ir desines stoga maziau rysku, ir galiausiai prigesink labiausia fona. Gausis toks pseudo gylis.
Zodziu all in all, suziurek kita karta perspektyvas labiau👍 1Comment
-
Comment
-
sekit linka sikart... nes kazkaip reik apsaugoti zmones nuo mano ligotu minciu....
http://fc06.deviantart.net/fs71/i/20...ul-d45r9mw.jpg👍 3Comment
-
Renata,
Spoileris:Veidas Tau visai pavyko su tuo reališkumu, bet vat visa tai kas yra po veidu nelabai. reikia darbo prie rankų, krūtinės ir liemens, nes ten kažkaip keistai liemuo nuo krūtinės nueina. Na ir jeigu jau dėjai ant drabužių baltą spalvą (kurios net nereikėjo dėt ) tai su pilku ar tiesiog paprastu pieštuku pašešėliuot galėjai. Ir vis tiek man kliūna ant tų mėlynų drabužių detalių šešėliai. Plaukai taipogi su šešėliais susiję, o oda tikrai gerai išėjo. Ir tie jos drabužiai turėtų būt kiek nors vis tiek susigrankščiavę ar susilamdę. Šį kartą tiek.
O dabar prie mano darbo:
http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130Comment
-
Kas del tavo piesinio, tai labai blankus jis. Tau taip neatrodo? Turbut kad neatrode nes nebandei pakeist. Akys, lupos, nosis atmestinai padaryta. Nu argi taip akys atrodo >.> (cia aisku moteriska, bet paieskojus rastum ir kaip nupiesti vyriskas akis ). Lupos kaip popierio juostele prilipdyta prie odos, nera seseliu. Antakiai irgi kaip makaronai V.V, taigi jie ir plaukelius turi, net negalvok ju taip spalvint :F. Plaukai... Zinai ka tau siulau, daryk ka nori bet kad tas plauku spalvinimo budas man dingtu. Nu blogai kad tu nusipiesi konturus o toliau pasiemi piestuka ir vienodai nuspalvini ir dar taip grubiai, kad net matos strichai ir dar tokie negrazus >.>. Siek tiek dar atleisciau del plauku jei bent butumei stengusis spalvint pagal sruogeles krypti, bet neeee. Nuosirdziai klausiu kiek laiko praleidai prie piesinio, as itariu kad ne daugiau nei 1~2h. Jei nori kazko daugiau pasiekti tai turi dirbti, o jei nenori tobuleti tai neprasyk kritikos, nes mano poziuriu tu nenori jos >.>
Nezinau gal megink prie vieno darbo pasedeti kokias kelias dienas ir kruopsciai viska atlikti. Sorry jei izeidziau, turbut norejau, kad susigriebtum truputi👍 1Comment
-
Lialia, kaip teko patirti anksciau mano kazkaip gerai nepriemi, but I'm not a bad person, taigi pameginsiu dar kart, gal pavyks geriau
Sooooo, manau, jog reiktu dar padirbet prie galvos piesimo. Taip sakant pasikartoti basicus. Nes papolkas atrodo dar laaaaabai laaaaabai stilizuota. Jei vel pulsi gintis (nuo isivaizduojamo puolimo), tada bent pamegink padaryti taip jog detales sektu veido forma, kokia ji bebutu (cia kalbu apie ornamenta ant desinio skruosto, bei juoda pseudo randa/rasalo nubegusia deme).
O kas gi blogai su tuo ornamentu. Jis neuzsilenkia uz posukio, o visas yra nupiestas is priekio. Pamegink nusipiest tapati ornamenta ant popieriuko ir ji sulenk 90 laipsniu dideliu ir apvaliu kampu, pamatysi jog ornamentai deformuojasi. To paties noretusi ir piesinyj.
O del tos demes, na jei tai nupiesta dazais ant veido ir ar pavarijuotas linijos storis, taa tai imanoma, bet jei man reikia stovet pries paveiksla ir bandyt pateisinti kiekviena bruksni, manau autorius tikslo nepasiekia tada. Kita vertus, Pikaso irgi iskart nesuprato, bet jei sesim tokia logika, 2 metu vaiko piesiniai irgi yra sedevras, bet 99 atvejai is simto, jog jie patiks tik vaiko tevams, tad nereik dievo i medi varyt. Siuo atveju manau ta deme tiktu kitam rakurse, arba bent jau deretu vengti tokiu zonu kaip lupos.
Bandant inesti kiek optimizmo, desinysis vampyras palyginus su kairiuoju yra gan israiskingas. Si dalis sveikintina
O jei kalbesim del kompozicijos, mano skoniui kairysis veikejas kiek sukistas i kampa, be pateisinamos priezasties. Mano nuomone vienas turi dominuot, arba rodyk daugiau kairiojo, arba daigau desiniojo, bo dabar jie pasiskirste labai tolygiai lape. Nejauciu nei artejancios gresmes, nei jau jau esancios uz dvieju milimetru man nuo kaklo. Bendras ispudis: mm yeah, ok, next V.V
Tai reziume, truputi daugiau laiko praleist mokinantis (suprast o ne atsimint) piesti veida.👍 1Comment
Comment