Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Žinoma. Daryk ką nori.
Ir čia mano darbelis vis dar procese, bet jau kaip tigiu... Net neįsivaizduoju, kaip tas rožes užbaigti
Nušešėliuot? x> Nelabai suprantu ką ji su ta kaire ranka bando parodyt, keistai atrodo :/ (lyg ji aiškina savo liūdna gyvenimo istoriją and so on...idk)
Nieks nesako mano klaidų. Gal spalvota versija bus geresne. ;3
Spoileris:
grazus darbas su juokingu snukuciu XDDD
Semashke - dabar supratau, kad markerius naudojau nepagal paskirti XDDD labai grazu XD
Tyuoma - kuno padetis paisai gana gerai XD ir kompozicija yra - siaip neturiu prie ko prikibt, bet, kad komentaras nebutu tuscias... veidukuose gal ciut ciut simetrijos truksta - nzn XDDD
Kanda, visų pirma aš ne Tyuoma, o Tiuoma Antra su veido simetrija taip yra todėl, kad niekada nesibraižiau kur turi būt akys ir pan. nes kai pasižymiu gaunas išvis nesimetriškai.
Kanda, visų pirma aš ne Tyuoma, o Tiuoma Antra su veido simetrija taip yra todėl, kad niekada nesibraižiau kur turi būt akys ir pan. nes kai pasižymiu gaunas išvis nesimetriškai.
Tai matyt nezinai kur braukt linijas jei net su pagalbinem kreivai gaunas P
Sorry, neradau aukso viduriuko dėl kokybės.xD
Būt smagu kiek kritikos gaut. Ir taip, backgroundas yra fail...
Nu nėra ten toks didelis fail su fonu. Dar galima užskaityt. Nu reiktų dar darbo prie žmogaus kūno... hmmm.. ieškau prie ko dar prisikabint, bet atrodo nerandu.. Gal dar kiek plaukai kliūna man, o daugiau nieko čia blogo nematau. Žiauriai patiko šitas tavo piešinys.
http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg Max parašo aukštis 130
Comment