Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • lialia
    GD <3

• 2010 07 18
    • 383

青の狐 Ao no Kitsune - na reikėjo į piešinį šiek tiek ilgiau pažiūrėti, nes yra tikrai nemažai smulkių detalių. Galiu tik pasakyt kad labai gražu ir lauksiu spalvoto varianto..

Emm... Va ir mano gėda... (sorry kokybė...)
    imagebam.com
    http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
    Max parašo aukštis 130

Comment

• toma
      Šokoladoholikė

• 2010 03 16
      • 368

青の狐 Ao no Kitsune, be galo gražu Labai norėčiau pamatyt pabaigtą. Et...Mokėčiau su photoshp`u elgtis prašyciau, kad leistum nuspalvint DDDD

lialia, jaučiu piešinys į lapą netilpo Man jos galūnės truputį perplonos

Comment

• akuma666
        Narys

• 2011 07 14
        • 44

Štai dar viena mano tragedija. ;D Šįkart tai comisionas draugei (mano pirmasis).

Spoileris:

Comment

• spacefox
          B-J Inc.

• 2006 05 14
          • 77

Autorius akuma666
          Štai dar viena mano tragedija. ;D Šįkart tai comisionas draugei (mano pirmasis).

Spoileris:
          Na labai mielas stilius piešimo, bet kai kurios klaidos pakankamai akivaizdžiai matos. Kaip supratau tai čia paimtas rakursas truputį išviršaus, kad gautųsi šiokia tokia perspektyva veikėjo atžvilgiu (sprendžiant iš to kaip tu nupaišei kaklą). Raktikaulis turėtų būti aukščiau ir turėtų matytis krutinės įdubimas ir apatinė maikutė turėtų būt labiau atvipus, kadangi nupiešei ją iš laisvesnės medžiagos (sprendžiu iš sudarytų klosčių). Po krutine pilvo srity reikėjo padaryti daugiau klosčių ir ilgesnių per visą pilvo dalį (net jei bliuskutė pagal tavo idėja toje vietoje yra aptempianti), o ne tik šonose, nes susiformuoja toks vaizdas, kad jos pilvas yra išsiputęs. Klostės bliuskutęs apačioje turėtų būti labiau kampuotos ir šešėliai turėtų būti kontrastingesni ir platesni (irgi perspektyvai paryškinti). Ant džinsų norėtųsi daugiau raukšlių iš šonų, ne tik iš klnyno, nes kiekviena susidariusi raukšlė/klostė turi poveikį abiem rūbo pusėm - ypač ant aptemptų rūbų. Nu bet čia tokios mažos klaidelės, kurių net nesivarginčiau vardyt jei turėčiau ką veiktXDD Pagrindinė man užkliuvusi klaida man yra ranka. Jei žastas yra pakeltas ties krutinės vidurio lygiu tai ranka neturėtų būti vienodo storio per visą savo ilgį ir kaip keistai beskambėtų, plaštaka turėtų būti didesnė, nes iš žiūrovo perspektyvos ji yra arčiau už likusią rankos dalį. nebent tavo toks piešimo stilius, kai specialiai mažini plaštakos dydi dėl mielumo efekto)))
          IN DUCT TAPE I TRUST

Comment

• Juoda Letena
            Narys

• 2009 09 05
            • 74

Bandymas piešti ką nors rimtesnio.... čia tik pradžia. Laukiu komentarų

Comment

• lialia
              GD <3

• 2010 07 18
              • 383

Juoda Letena - toks pokemoniškas dragonas atrodo xD Na o jei rimtai tai galva gan keistai atrodo, letenos galėtų būt didesnės nagai irgi, kažkoks sulysęs drakoša pas tave, pamaitink ba įkas xD Jou ir darbo prie sparnų tikrai reikėtų, o uodega gražiai išėjo.
              Max parašo aukštis 130

Comment

• Kastetas
                regular everyday guy

• 2009 12 04
                • 341

Prašyčiau kritikos....
                Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2011-07-21, 16:51.

Comment

• Juoda Letena
                  Narys

• 2009 09 05
                  • 74

Kastetas, reiktų akis patvarkyti, o šiap gražus darbas
                  Dar vienas bandymas....priekines kojas dar storinsiu, pripiešiu žvynus

Comment

• ironmaden
                    Bad good guy

• 2010 01 03
                    • 102

Yeah still not much bet prie sito ilgokai dirbau :/ ... nu kaip nemoku background daryt taip ir nemokesiu turbut :/

Comment

• Juoda Letena
                      Narys

• 2009 09 05
                      • 74

Sparčiai tobulėji - taip ir toliau

Comment

• lialia
                        GD <3

• 2010 07 18
                        • 383

Katetai - viskas lyg ir gerai būtų, jeigu ne jos veidas. Akys atrodo žvairai xD Ir reikėtų prie plaukų padirbėti, ir galėjai šešėlius uždėti. Tiek šį kartą. Tau gan gerai išeina jeigu pieštum daugiau, tai vis geriau ir išeitų.
                        Juoda Letena - kažkaip čia tu su sparnais susimovei.. Galva kiek per didelė, na daugiau darbo prie pėdų, ir eilinį sykį tu jam valgyt neduodi xD Praeitą kartą, uodega geriau gavosi nei šį kartą.
                        ironmaden - viskas lyg ir gerai tik yra dvi priežastįs dėl kurių noriu prisikabint. Pirma - tos panos rankos tikrai per mažos ar pirštai per trumpi, net nežinau kaip pasakyt, bet tikrai kažkas su rankom yra negerai. (delnų srutyje). Antra - mano nuomone, to ciklopo ragas, per daug išsišoka iš viso to ką tu padarei. Aš galvoju kad ta geltona spalva čia truputį viską gadina.. I mean, nereikėjo tau jos dėt.. Bet kad tobulėji tai tikrai.
                        Max parašo aukštis 130

Comment

• Juoda Letena
                          Narys

• 2009 09 05
                          • 74

Autorius lialia
                          Juoda Letena - kažkaip čia tu su sparnais susimovei.. Galva kiek per didelė, na daugiau darbo prie pėdų, ir eilinį sykį tu jam valgyt neduodi xD Praeitą kartą, uodega geriau gavosi nei šį kartą.
                          Sparnai - amžina mano problema, tai kol kas jų netvarkau... O nutukę drakonai man nepatinka xD

Comment

• lialia
                            GD <3

• 2010 07 18
                            • 383

Autorius Juoda Letena
                            Sparnai - amžina mano problema, tai kol kas jų netvarkau... O nutukę drakonai man nepatinka xD
                            Nu gerai, tiks ir kūdas dragonas. bet mano galva, tau reikėtų arba kūną padidint arba galvą sumažint, nes rimtai kaip pokemonas atrodo xD
                            Max parašo aukštis 130

Comment

• akuma666
                              Narys

• 2011 07 14
                              • 44

Kadangi, kaip matau, čia galima dėti ir drakonus, tai įdėsiu ir savo.

Spoileris:

Aišku man reik dar daug darbo prie to ir perspektyva sunkiai gaunas

Comment

• lialia
                                GD <3

• 2010 07 18
                                • 383

imagebam.com
                                Max parašo aukštis 130

Comment

Working...