Nepykit kad isiterpsiu, pritariu dark-tarou dėl to kaip dėl dabartinės supynių pozicijos atrodo pati piešinio veikėja. Mažas tipsas,kaip išgelbėti paveiksliuką: untold-picture, perpiešk supynes, kad būtų ne perspektyvios, o labiau žiūrovo matymo lygyje t.y. dabar supynės atrodo pakryptos, ir kaip tu pati sakei, atrodo kad ji tuoj nušoks nuo jų (tačiau bėda tame, kad taip atrodo tik supynės, bet ne pati veikėja) aš tau siūlau padaryti taip, kad atrodytų jog ji ne šoka, o sėdi ant jų (t.y. nupiešt supynes be perspektyvos, tiesiog kad ji tiesiai ant jų sedėtų) manau iškart pagerėtų vaizdas
Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
akuma666: Sorry, kad ne taip supratau Dabar viskas aišku :>
P.S: gal tą grafti stambesnį padaryt? Jis išvis gali būt labai stambus, visaip išsitėškęs po sieną, įvairiausių spalvų. Koncepcija liks, bet užtat daug didesnis efektas bus :>Comment
-
Stai spalvota versija mokinaus su akvarele buvo labai isblanke tad paryskinau per ps ir biski paredagavau piesini turio omeny suoliuka . iskart sakau fonas istepliotas visas neryskaii pilka spalva kaikur matos ryskesni lopai deja xDSpoileris:Comment
-
Spalvinimas, mano nuomone, gražus, šešėliai yra, nebėr prie ko prikibt xD👍 1Comment
-
tos virves yra medines xD ir taip imanoma suptis nes uzkabinta kaip supyne apacioj / man ir patiko spalvinimas pirma kart pavykes gavosi na aisku reik tobulint xDComment
-
Labiausiai trūksta linijų. Beabėjo su akverele spalvindami žmonės ir be jų apseina, bet šiuo atveju lineartas tikrai praverstų (ypač rudos linijos pvz):I Šonus aplink merginą būtų neblogai kuo nors užpildžius, pvz pratęsiant tuos augalus ir tt. Nes be galo aplink tuščia <:IComment
-
liniju nereik esu ta bandzius ir tas spalvinimas su tom linijom susigadino ir perdaug nublankino visa piesini tad liniju nenene nebezadu daugiau taip daryt nes tik pradinukai vedzioja man asmeniskai lineartas sugadina visa vaizda . o ideja buvo tik tokia kad mergina sedi o pries ja kaukole su geliu biski jis neturejo imt pratesimo nes gan netiktu pats pabandyk isivaizduot iskart pamatytum kad piesinys susigadintu nes mintis buvo isryskint mergina ir kaukole o del fono tai jis turejo but tuscias kaip sakiau kad veikeja nenublanktu as viska apgalvojau pries darantComment
-
liniju nereik esu ta bandzius ir tas spalvinimas su tom linijom susigadino ir perdaug nublankino visa piesini tad liniju nenene nebezadu daugiau taip daryt nes tik pradinukai vedzioja man asmeniskai lineartas sugadina visa vaizda . o ideja buvo tik tokia kad mergina sedi o pries ja kaukole su geliu biski jis neturejo imt pratesimo nes gan netiktu pats pabandyk isivaizduot iskart pamatytum kad piesinys susigadintu nes mintis buvo isryskint mergina ir kaukole o del fono tai jis turejo but tuscias kaip sakiau kad veikeja nenublanktu as viska apgalvojau pries darant
Pažiūrėkime dabar į kompoziciją geriau, nes kaukolė pagal mane čia neturi ką veikti, o tas vadinamas "paliktas baltas fonas", kad neužgožtų merginos padaro darbą tuštoką - nebaigtą. Jei jau prikrovei krūvą gėlių, sūpynes ir kaukole, vadinasi reikia kažką įkišti ir į antrą planą, o kad neužgožtų merginos tai jau problema ne dalykuose kuriuos galėtum pavaizduoti, o kaip pavaizduoti. Jei prikrautum vėl kaukolių, gėlių ar bala žino ko, kas žvilgsnį rimtai atitrauktų nuo centrinės figūros tai jau klaida, bet fonas gali būti ir subtilus, gali užtekti ir tiesiog spalvos ar kelių, ar neryškių detalių - užuominų.
Dar vis vien prisikabinsiu prie tos kaukolės. Nelabai suprantu kodėl ji čia nupeckiota. Pamenu kaukoles piešdavau prie piešinių kai buvau gal 12 metų, nes tai atrodė kieta, kažkur įkiši kaukolę ir piešinys pasidarydavo gal 60% labiau bad-ass. Bet būkime teisingi, tai yra kičas ir jei jau žūt būt reikia kaukoles paišyt, tai taip pat reikia žinot kur ir kada jas dėti, nes čia žiūrint ta kaukolė pavagia vaizdą.
Apie centruotą kompoziciją gal jau patylėsiu (dar pabos skaityt).
Spalvinimas - neblogas. Akvarelė niekad nebuvo mėgstama priemonė dirbti, tad sunku kažką teisingo pasakyti. Pustoniai gal galėtų būti švelnesni ir tepimas skaidresnis, bet bendrai kalbant, kad nuspalvinai tai tik pliusas.👍 8Comment
-
liniju nereik esu ta bandzius ir tas spalvinimas su tom linijom susigadino ir perdaug nublankino visa piesini tad liniju nenene nebezadu daugiau taip daryt nes tik pradinukai vedzioja man asmeniskai lineartas sugadina visa vaizda . o ideja buvo tik tokia kad mergina sedi o pries ja kaukole su geliu biski jis neturejo imt pratesimo nes gan netiktu pats pabandyk isivaizduot iskart pamatytum kad piesinys susigadintu nes mintis buvo isryskint mergina ir kaukole o del fono tai jis turejo but tuscias kaip sakiau kad veikeja nenublanktu as viska apgalvojau pries darant
Tu bandei daryti linijas ne: ryškiai juodas, pilkas ir tt, o pavyzdžiui rudas? Aš tau tai sakau ne šiaip išsigalvojus, o todėl, kad žinau kaip atrodo galutinis variantas jeigu gerai padarai beabėjo :I čia tik mano patarimas, daryk tu ką nori, neišeina tai nedaryk, nieks neverčia :I
Mums nereikia pasiteisinimų, mums reikia rezultatų ir nuo to, kad tu visas klaidas pateisinsi, piešinys gi gražesnis nepasidarys :B👍 2Comment
-
Nežinau ką ten apgalvojai, bet matomai ne taip gerai kaip tau atrodytų. Sūpynių nepataisei - vis dar neaiški jų perspektyva; merginos akys žvairos (net ir be akių baltymo); ji palenkus galvą, bet plaukų sklastymas ir pats stovis tiesus; rankos sutinusios kaip po geros kovos su gatvės stulpu ir t.t.
Pažiūrėkime dabar į kompoziciją geriau, nes kaukolė pagal mane čia neturi ką veikti, o tas vadinamas "paliktas baltas fonas", kad neužgožtų merginos padaro darbą tuštoką - nebaigtą. Jei jau prikrovei krūvą gėlių, sūpynes ir kaukole, vadinasi reikia kažką įkišti ir į antrą planą, o kad neužgožtų merginos tai jau problema ne dalykuose kuriuos galėtum pavaizduoti, o kaip pavaizduoti. Jei prikrautum vėl kaukolių, gėlių ar bala žino ko, kas žvilgsnį rimtai atitrauktų nuo centrinės figūros tai jau klaida, bet fonas gali būti ir subtilus, gali užtekti ir tiesiog spalvos ar kelių, ar neryškių detalių - užuominų.
Dar vis vien prisikabinsiu prie tos kaukolės. Nelabai suprantu kodėl ji čia nupeckiota. Pamenu kaukoles piešdavau prie piešinių kai buvau gal 12 metų, nes tai atrodė kieta, kažkur įkiši kaukolę ir piešinys pasidarydavo gal 60% labiau bad-ass. Bet būkime teisingi, tai yra kičas ir jei jau žūt būt reikia kaukoles paišyt, tai taip pat reikia žinot kur ir kada jas dėti, nes čia žiūrint ta kaukolė pavagia vaizdą.
Apie centruotą kompoziciją gal jau patylėsiu (dar pabos skaityt).
Spalvinimas - neblogas. Akvarelė niekad nebuvo mėgstama priemonė dirbti, tad sunku kažką teisingo pasakyti. Pustoniai gal galėtų būti švelnesni ir tepimas skaidresnis, bet bendrai kalbant, kad nuspalvinai tai tik pliusas.Comment
-
O kam tu dedi čia darbus? Kritikai manau, jei nori pagyrų, eik pas mamą, pagirs, kad oj kaip gražiai mano mergaitė nupiešė, bet jei nori tobulėt, tai išmok kritiką priimt.👍 3Comment
-
as imu kritika bet tikra o ten buvo tik pasisaipymas is zmogaus nes puse dalyku ka jis pasake buvo nesamone ^^ tik vos su keliais galejau kritikos dalykais sutikt o kitas buvo sapalionesComment
-
Juk nieko nesakau blogo, kritika dažnai būna siaubinga -aš žinau, patikėk manim-, bet džiaukis, kad dar tokią gauni..👍 1Comment
-
Ammm yeah... untold-picture, tu išvis džiaukis kad kritikos gauni. Jau geriau kas nors negu nieko. Neįsižeisk (aš pastebėjau kad labai greit įsižeidi) bet aš tavo vietoj patylėčiau ir tik džiaugčiausi kad išvis kam nors įdomu piešiniai. ir damn dėl piešinio pyktis - nu baikit žmonės.http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
Max parašo aukštis 130👍 2Comment
Comment