Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Kastetas
    regular everyday guy

• 2009 12 04
    • 341

Štai mano pora darbeliu.... Bandau kažkaip kitaip paterlioti..... Tai vat kas gaunasi....

Comment

• akuma666
      Narys

• 2011 07 14
      • 44

Sveiki ;3. Tai pirmas mano kartas šičia(nors jau senai norėjau įkelti kokį nors piešinį).
      Norėčiau, kad kas nors pakomentuotu mano darbą, kas jame blogai (be rožės, sparnų ir patyrimo spalvinant su teptukais trūkumo).

http://imageshack.us/photo/my-images...zscan0007.jpg/

Comment

• Hellsing_lover
        Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
        • 1318

Autorius akuma666
        Sveiki ;3. Tai pirmas mano kartas šičia(nors jau senai norėjau įkelti kokį nors piešinį).
        Norėčiau, kad kas nors pakomentuotu mano darbą, kas jame blogai (be rožės, sparnų ir patyrimo spalvinant su teptukais trūkumo).

http://imageshack.us/photo/my-images...zscan0007.jpg/
        Na, visas kūnas gal jau per daug neproporcingas galvai ir nesižiūri, kaklą ilgesnį truputį pieščiau, pečiai siauri. Šiaip visai gražus darbelis. Smagu, kad išbaigtas

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• denix2
          Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
          • 350

Pratryniau savo dulkes ir radau pora senų darbelių
          “I reject your reality and substitute it for my own.”
          www.facebook.com/DenisO.art.

Comment

• untold-picture
            Rimtas forumo narys

• 2010 07 19
            • 127

denix2 man trecias labai patiko 0_0
            o cia mano keverzone ka manot? padariau kad ryskiai matytusi nes sakot daznai kad nesimato ka piesiu xD
            Spoileris:

Life is not about love its about what you want to do that wont waste it.

Comment

• Cere
              !אני כאן כדי הסלע הזה-

• 2009 01 12
              • 547

Autorius untold-picture
              denix2 man trecias labai patiko 0_0
              o cia mano keverzone ka manot? padariau kad ryskiai matytusi nes sakot daznai kad nesimato ka piesiu xD
              Spoileris:
              Kliūna labai tų supynių/suoliuko perspektyva.. Pagal tai, kaip ji sėdi, suoliuko viršaus neturi matytis (na, gal tik truputėlis), tik priekis.
              Bet Labaii Gražu.. : o
              Gal spalvinsi? Norėtųsi pamatyti spalvotą variantą, nes tikiu, kad atrodys stulbinančiai.
              -.connection error

Comment

• untold-picture
                Rimtas forumo narys

• 2010 07 19
                • 127

Autorius *Cere-chan~
                Kliūna labai tų supynių/suoliuko perspektyva.. Pagal tai, kaip ji sėdi, suoliuko viršaus neturi matytis (na, gal tik truputėlis), tik priekis.
                Bet Labaii Gražu.. : o
                Gal spalvinsi? Norėtųsi pamatyti spalvotą variantą, nes tikiu, kad atrodys stulbinančiai.
                taip bandysiu su akvarele nes mokaus su ja spalvot / o su suoliuku nepagavai mano minties ji beveik ant jo nesedi zinai kaip kai pakila supyne o tu beveik nuo jos ciuozi zemyn cia kazkas panasausxD

Comment

• Hellsing_lover
                  Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
                  • 1318

Autorius untold-picture
                  taip bandysiu su akvarele nes mokaus su ja spalvot / o su suoliuku nepagavai mano minties ji beveik ant jo nesedi zinai kaip kai pakila supyne o tu beveik nuo jos ciuozi zemyn cia kazkas panasausxD
                  Tai bent tuo atžvilgiu man poza jos atrodo per daug stabili, jog pamanytum, jog ji tokia vos ant jų besilaikanti, ir paslėptos kojos suteikia įspūdį, kad ji tikrai jomis į žemę remiasi

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• untold-picture
                    Rimtas forumo narys

• 2010 07 19
                    • 127

Autorius Hellsing_lover
                    Tai bent tuo atžvilgiu man poza jos atrodo per daug stabili, jog pamanytum, jog ji tokia vos ant jų besilaikanti, ir paslėptos kojos suteikia įspūdį, kad ji tikrai jomis į žemę remiasi
                    manau paziurejus dabar kalti yra tie kurie laiko nes jie padaro toki keista vaizda reik juos kaipnors perdaryt tuos sniurus xD kad matytusi

Comment

• Cere
                      !אני כאן כדי הסלע הזה-

• 2009 01 12
                      • 547

Autorius untold-picture
                      o su suoliuku nepagavai mano minties ji beveik ant jo nesedi zinai kaip kai pakila supyne o tu beveik nuo jos ciuozi zemyn cia kazkas panasausxD
                      Kai pakyla supynė, virvės/laikikliai nėra vertikalūs.xD
                      -.connection error

Comment

• akuma666
                        Narys

• 2011 07 14
                        • 44

Nesenei nupiešiau
                        Gal galit kas pakomentuot nes pati savo klaidų nematau? Nors man regis kažkas su akim negerai.

http://imageshack.us/photo/my-images...scan00091.png/

P.S. Gal galit pasakyt kaip į šį forumą įkelt piešinį ir jį už spoilerio paslėpt?

Comment

• Kastetas
                          regular everyday guy

• 2009 12 04
                          • 341

Autorius akuma666
                          Nesenei nupiešiau
                          Gal galit kas pakomentuot nes pati savo klaidų nematau? Nors man regis kažkas su akim negerai.

http://imageshack.us/photo/my-images...scan00091.png/

P.S. Gal galit pasakyt kaip į šį forumą įkelt piešinį ir jį už spoilerio paslėpt?
                          Tame puslapyje kur dedi savo darbus salia pacio jau paveiksliuko yra "Embed thumbnails of this image". Pasirenki ji ir nukopijuoji uzrasa ties forum. Turetu gautis va sitaip....

O del spoileriu tai pries sakyni kuri nori ideti i spoileri rasai ["Spoiler"] o gale ["/Spoiler"] ti be kabuciu.
                          Man atrodo, kad pas ja kazkaip ne taip su kairiu sonu....

Comment

• Ausra
                            ♥ Lantislt mergina! ♥

• 2010 02 10
                            • 272

Mano darbas, kurį piešiau Utenos Nyaaa renginiui, OC konkursui.=^.^=
                            Ir laimėjau antra vietą! Labai džiaugiuosi, nors gaila kad nedaug dalyvavo žmonių šiame konkurse...
                            Draugiškiausia BJD grupė Lietuvoje: https://www.facebook.com/groups/1441637029443527/

Comment

• Dark-Tarou
                              I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
                              • 486

untold-picture: Kaip yra skausmingos pozos (kai žmonės belekaip nupiešia asmenį sulaužydami jiems kaulus), taip yra nelogiškos pozicijos - taip besedėdama ji tiesiog nugriūtų, kad ir kaip tu jos pozą ir savo idėją beaiškintum :I Unless fizikos dėsniai netaikomi in your universe :I

akuma666: http://imageshack.us/photo/my-images...scan00091.png/ :I Šiaip tikrai neblogai. Aišku, man visada kyla klausimai, aka: kokia šito dalyko istorija ar čia šiaip randomly you had a shitty day? xc

Ausra: Sveikinu :> Tavo tikrai buvo fainas darbelis ( mus labiausiai pakerėjo detalės ;o) aišku gaila, kad sulaukėme tiek mažai dalyvių, bet darbai tikrai nebuvo prasti :> Tikiuosi pamatyt tavo darbus nowJapan konkursuose taipogi ;D
                              /// http://dark-tarou.mybrute.com

Comment

• akuma666
                                Narys

• 2011 07 14
                                • 44

Aš seniau buvau jį nupiešus tik dabar nuspalvinau ir pakeičiau truputį kūną. Istorijos dažniausiai mano piešiniuose nėr nes tik perpiešiu tą vaizdą kuris tada būna mano galvoje. O taip tai pagrindinė šio darbo esmė,jei kas nesuprato, kad ji stovi šalia sienos prie grafičio (tik nežinau ar tai matos)

Comment

Working...