Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • CNightmare
    Naujokas
    • 2011 06 28
    • 9

Katik nekeverzojau Lufi.... Darbas atliktas per puse h..
    Zvenkit, atsizvenkit ir tada sukritikuokit..
    Stai Cia

Comment

• ironmaden
      Bad good guy

• 2010 01 03
      • 102

Autorius CNightmare
      Stai Cia
      OO sitas visai geras... tik jei ten kraujas tai tu ji ne kaip demes piesk o kaip vandeni... nes kraujas ir yra raudonas skystis... o seip tai viena aki auksciau pakabinai...

Comment

• CNightmare
        Naujokas
        • 2011 06 28
        • 9

Autorius ironmaden
        OO sitas visai geras... tik jei ten kraujas tai tu ji ne kaip demes piesk o kaip vandeni... nes kraujas ir yra raudonas skystis... o seip tai viena aki auksciau pakabinai...
        Vienur yra kraujas o ten kur demes tai ten nuo 2nd gearo.. cia jie roziniai

Comment

• ironmaden
          Bad good guy

• 2010 01 03
          • 102

Autorius CNightmare
          Vienur yra kraujas o ten kur demes tai ten nuo 2nd gearo.. cia jie roziniai
          aaa cia sita gyvate piesiai... nezejas one pieco tai nznojau... bet seip sakau visai neblogai padariai... dar jeigu praktikuosi toliau tai visai gerai ismoksi... siulyciau per pamokas nes tada idomiausia buna sasvinius tobulint

Comment

• denix2
            Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
            • 350

Autorius CNightmare
            Stai Cia
            Visu pirma man užkliūva tavo šešėliai ir visko apvedžiojimas.... jei nori tobulėti tau reikia galvoti ne tik apie formą, bet ir apie plokštumas, tonus... šiaip šešėliai neapvedžiojami ir nesibaigia ties tam tikra apibrėžta linija jie tiesiog palaipsniui turi tirpti... o tos dėmes kaip sakei nuo second gearo kur rožines turėtu būti irgi manau nereikėtu apvedžioti tiesiog dabar jos atrodo atsiprašau like (cum on face ) tikiuosi nesupykai, kaip tokias dėmes daryti hum... manau jei veidas butu visas nuštrichuotas (nenuspalvintas yra skirtumas XD ) tai paprasčiausia su trintuku švelniai pratrinti, o kur kraujas tamsesni tona užmest ir neapvedinėk.... o kas dėl pačių formų tai jos truputi laužytos atrodo linijos nelabai tvarkingos( nors tvarkingumas ne visuomet reikalingas)...
            Viska paskaitęs gali susidaryti bloga nuomone, bet tikiuosi nors kažkiek padėjau, nes darbas atrodo pirminės stadijos - ką tik pradėtas ir pasėdėta prie jo 4-5 min.
            “I reject your reality and substitute it for my own.”
            www.facebook.com/DenisO.art.

Comment

• Cere
              !אני כאן כדי הסלע הזה-

• 2009 01 12
              • 547

Ohkay.. Cerius vėl grįžo į AZ keverzones ir įkelinėsiu savo piešinius dažniau, nes pagaliau įsigijome Scanerį! omg ♥
              Tad atšvęskime tai - įkelsiu kelis senus, ir nevisai.., piešinius iš savo sketchbook'o.

Irr truputį selebričių:
              Adam Lambert ir Reita (The Gazette)

O Čia vienas iš mieliausių, mano manymu, mano grafikos darbų iš JVDM

Nesmerkite manęs dėl kreivų linijų ir pan. Tiesą sakant, raižiau plastiką naktį, o spausdinti ant lapo teko po 7 kartus, tad nesistebiu, kad pasitaikė vienas iš blogųjų egzempliorių skanuoti.

O Šičia vienas neseniai atliktų darbų per Paint Tool Sai. Yeap, too much blood - draugai sakė.:'D

Jau gal metus 2 nepiešiau tokių piešinių (blood, violence and stuff). Žiū, vėl patraukė akį. Bendraminčiai guodė, kad tokie yra mūsų žvėriškieji instinktai - kraujas and stuff.

Ir dar neseniai atgaivintas darbas - Seth Nightroad model edition
              http://fav.me/d3kgw02
              Pieštas gan senokai, bet per PTsai pridėjau background'ą ir little bit colours. (deviantart link alert!)
              -.connection error

Comment

• denix2
                Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
                • 350

*Cere-chan~ So many nice stuff....Pirmųjų tavo skechų nekomentuosiu nes jie yra geri kai kur net tokios stilizuotos labiau linijos įdomiai žiūrisi...aww niekada nemėgau grafikos ant plastiko kai į ji reikdavo įtrinti dažus pirštukas skaudėjo ... ir man atrodo kad reikėjo dar tuos veikėjus ant plastiko pabraižyt labiau su adatėle ar kaip tu ten darei, kad labiau išsiskirtu iš fono. O tam tavo blood nerandu žodžių, nes su digital artu nieko nemoku, o atrodo jis gana įspūdingai ir visas klaideles(arba ne) galima traktuoti kaip "čia specialia, taip reikia".

Kažkodėl pradėjau komentuoti...anksčiau to nebuvo
                “I reject your reality and substitute it for my own.”
                www.facebook.com/DenisO.art.

Comment

• Cere
                  !אני כאן כדי הסלע הזה-

• 2009 01 12
                  • 547

Autorius denix2
                  Kažkodėl pradėjau komentuoti...anksčiau to nebuvo
                  ..Prabilai, dude.xD
                  aciu!
                  -.connection error

Comment

• lialia
                    GD <3

• 2010 07 18
                    • 383

Autorius *Cere-chan~
                    Irr truputį selebričių:
                    Adam Lambert ir Reita (The Gazette)
                    O tai kur ReiRei noseband'as? Gi galėjai uždėt.... Ar čia buvo bandymas nupiešt jo paslaptingąją nosį? a? Jeigu apie visus piešinius tai labai gražūs plius dar tas grafikos darbelis tai LIUKS.
                    http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
                    Max parašo aukštis 130

Comment

• Cere
                      !אני כאן כדי הסלע הזה-

• 2009 01 12
                      • 547

Autorius lialia
                      O tai kur ReiRei noseband'as? Gi galėjai uždėt.... Ar čia buvo bandymas nupiešt jo paslaptingąją nosį? a?J
                      Nuo kada Reita nosis buvo/yra paslaptinga? o O
                      man nusibodo jį piešti su bantu ant veido, tad nusprendžiau, kad vis gi reikėtų nupiešti tą nosiuką - jis gi toks mielas! ♥
                      -.connection error

Comment

• lialia
                        GD <3

• 2010 07 18
                        • 383

Kad mielas tai joooo... :3333 Žiauriai mielas... Norėtųsi už skruostų tampyt ir tampyt ;DDD
                        Mano dragonas: (sorry dėl kokybės)
                        imagebam.com
                        Max parašo aukštis 130

Comment

• CNightmare
                          Naujokas
                          • 2011 06 28
                          • 9

Autorius lialia
                          Kad mielas tai joooo... :3333 Žiauriai mielas... Norėtųsi už skruostų tampyt ir tampyt ;DDD
                          imagebam.com
                          Perfect!

Comment

• ironmaden
                            Bad good guy

• 2010 01 03
                            • 102

Autorius lialia
                            imagebam.com
                            puikus drakonas... i mean... tikrai geras...nu ir gal jau cia ateiti butu galim apasistenkt ir kokius nors zvynus padaryt

Comment

• Kalabok123
                              Naujokas
                              • 2011 02 26
                              • 9

[IMG=http://img7.imageshack.us/img7/3783/alim5344.jpg][/IMG]

Ech, fonas nesigavo kokio norėjau...

Comment

• lialia
                                GD <3

• 2010 07 18
                                • 383

Autorius Kalabok123
                                man labiau pasirodė ne į KAWAII, o į išgąsdintą mergaitę skausmo pilnom akim. Taigi reikėtų darbo prie galvos formos, plaukų, nosies ir akių. Man dar kaklas nelimpa prie galvos tai reikėtų pataisymo. Ir drabužiai. taigi tobulėt tikrai yra kur . O dėl fono tai net nežinau. Visai tinkamas jis čia man pasirodė bet tas žodis KAWAII gadina tiktais darbą tavo. man patiko tik dėl to kad fonas yra

ironmaden - žvynų nesitikėk nes čia gal antras drakonas pieštas per mano gyvenimą
                                Max parašo aukštis 130

Comment

Working...